24 Ağustos 2007

Vefanın İspanyolcası fidelidad

Foto Heinze ve Robben'in imza töreninden. Real Madrid'in onursal başkanı Alfredo di Stefano yine orada. Figo, Real Madrid'e geldiğinde de imza töreninde o vardı, Barcelonalılar 2 kere çıldırmıştı o kareyi görünce. Vefa böyle birşey işte. Bizim memlekette ne doğru dürüst jübile yapılır ne de "sen artık onursal başkanımızsın" denilenin hatırı sorulur. Süleyman Seba neredir şimdi? Neden imza törenlerinde Seba da olmaz. Di Stefano işte bu vefayla hayatta kalıyor, adamın ömrüne ömür katıyorlar. Geçen gün Sabah gazetesinde gördüğüm ve beni güldüren bir haberle bitireyim: "Fenerbahçe yönetimi, Roberto Carlos'a sen bizim onursal kaptanımızsın" dedi. Daha durun dün bir bugün iki. Bunu Lefter'e, Can Bartu'yu demişler miydi acaba?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Seba amatör şubelerin final maçlarının çoğuna geliyor.ben davet ediliyor da ondan geliyor diye düşünüyorum.futbol maçına gelip çok medyanın önünde olmak istediğini sanmam yani kendi tercihi bence.

Dobrowski dedi ki...

futbol böyle nankörr bi spor diye diye alıştırdı medya bize bunu. carlos kim 2 sene sonra kimse sallamaz.
Bizim efsane futbolcumuz saffet sancaklı'yı dövmeye kalktıklarını biliyorum istanbul takımlarında oynadı parasını alamayıp klüple mahkemelik olduğu için. vefa mefa yok bizde. tek vefa bilirim oda tiner markası cuk oturmuş tiner gibi uçucudur bizim vefamız. yayıldıkça uçar gider..
mefa'mıydı yoksa aklımda vefa kalmış burayda uydu varsın vefa olsun