20 Ağustos 2007

Pazartesi notları #13

#İspanyol medyası Dani Alves'in Chelsea'ye transferini resmen duyurdu, haber sonra fos çıktı, biz de bloglamış olduk. Adam Sevilla formasıyla Real Madrid'e 5 attı. Chelsea mi Real Madrid mi? Gideceği yer belli değil.
#Real Madrid'de Schuster, Madrid medyasıyla kafadan papaz oldu. Basın toplantısında medyaya hakaretler yağdırıyor ki o Madrid medyası çok adamı yemiştir bu Almanın da etini kemiğinden ayırmasını bilir. Cannavaro'lu defans sahasında 5 yiyorsa bir durmak lazım.
#M.Brough'da Mido transferinin ardından şimdi de Hollanda liginin gol kralı Alves'in geleceği söyleniyor. 8 milyon euro vermişler. Tuncay 45 dk. oynayıp çıktı son maçta. Forma pahalı olmaya başladı o takımda.
#Chelsea Anfield Road'dan hakeme sırtını dayayıp çıktı. Fernando Torres'in Premier Lig'de ilk golü Mourinho'nun kalesine. Man. United da Ronaldo ve Rooney olmayınca sıradan bir takım mı oluyor nedir?
#Bayern Munih'in Bundesliga'ya 2 gömlek fazla kadrosu ayıp etti. Werder Bremen'e deplasmanda 4 atılır mı yahu? Schalke 04 de geçen sezon şampiyonluğuna kan doğrayan B.Dortmund'u 4'ledi.
#Roma'nın hocası Spalletti bir yıldır Inter'in hocası Mancini ile dalgasını geçiyor. Ligde namağlup ünvanını silmişti, sonra İtalya kupası şimdi de Süper Kupa. Crespo'yu da kulübede unuttu Mancini.
#Hollanda Ligi'nde çıkan golcülerin istatistiklerini, Avrupa gol krallığında olduğu gibi yarısını almak lazım. Kezman dahil birçok santrfor bu ligde leblebi gibi gol attılar ama sonrası fıs. Ajax'ın deplasmanda 8 attığı bir lig sonuçta. Gelecek sezon da Huntelaar'ı 30 milyona satarlar.
#O.Lyon'da Houllier takımı şampiyon yaptı, yolladılar. Yeni hocayla da ligin 3 haftasında çakıldılar. 3 maçta 2 mağlubiyet. Benim iş yapar dediğim Lens de fos çıktı. Marsilya kan ağlıyor. Paris Saint Germain'de Le Guen yine çakıldı.
#İki kral ligim bu haftasonu başlıyor. La Liga yine NTV'de. Ersin Düzen NTV'ye geçmiş bu arada. Serie A, Kanal 24'de. Spikerleri kimlerdir, bir fikrim yok. İlk hafta Real Madrid-Atletico Madrid derbisi var.
#Zico'nun yedek 11 tercihini cesaret olarak nitelendirenlerin, skor 2-2'ye gelse hangi sıfatla devam edeceklerini tahmin etmek zor değil. Akşam gazetesi de kelime oyuna yapmak adına "Rizico değil Zico" başlığı atmış Pazar günü. Olmamış tabii.
#İtalyan'ın risotto'su bizim memlekette siyasi kriz yaratıyor. Böyle bir ülkeyiz işte. Neymiş içinde şarap varmış. Verin kardeşim adama alıştığı bulguru, kuskusu...
#Bursa'daki adı tescilli İskender'de 1.5 etibol dedikleri 30 milyon Ytl. Yuh!.. Bursalılar "biz yemiyoruz, İstanbullular gelip yiyor" diyor. Var böyle bir gerzek flört klişesi: "Hadi çılgınlık olsun Bursa'ya gidip İskender yiyelim"
#Nickfallin askerden dönse de futbol konuşsak...

1 yorum:

Ömer Şahin dedi ki...

Askerden dönsem de Frankie Rayder konuşsak 0_o