23 Ağustos 2007

Türkiye'deki İtalyan futbolcu yasağı

Bu memlekette bir zamanlar Yugoslav futbolcu modası vardı. Sonra Afrikalılar ucuz, gariban dedik. Ense biraz kalınlaşınca Brezilya'ya 40 gün futbolcu bakmaya giden teknik adam, yöneticiler türedi. Hemen yanıbaşımızda kral ligler var, İtalyanların yüzüne bakmayız mesela. Guinti dışında gelen İtalyan var mı? Topun kralını oynadı adam. Sözü iki transfere getireceğim. Tacchinardi, İtalya 2. ligine Brescia'ya gitti, koy orta sahaya kapa gözünü. Bir diğeri Stefano Fiore. Lazio'da deli top oynardı bu adam. Corradi'nin peşine takılıp; iyi de para alıp Valencia'ya gitti, boş attı. Şimdi gelmiş Serie B'den Mantova'ya imza atmış. İkisi de 32 yaşında. Sonra biz İtalyanlara benzeriz falan de, al işte adam sana benziyor, yüzüne bakmıyorsun.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

haklısınız italyan futbolcular bizim topçularımızda olmayan bazı özelliklere sahip ve gelince de pek faydalı oluyorlar ama bizim takımlarımız mental yönden zayıf afrikalıları ve fiziksel yönden zayıf güney amerikalıları alıyorlar bizim ligimiz zaman zaman sertleşebilen bir lig bu yüzden bu topçular yararlı olamıyor ne yani bjk cisse'nin yerine tacci alsa daha faydalı olabilirdi hemde taccinardi'nin büyük bir cl tecrübesi de mevcut

Adsız dedi ki...

Lucatelli Türkiye de kral olacak adam ama bizim üç büyükler uyurken Lucescu kaptı adamı.

manial dedi ki...

arkadaşım o lucescu nun kaptığı adamın adı cristiano lucarelli yanii 2sene önce gsnin anlaşmak üzere olduğu thomas locatelli ile de karışmasın sakın ayrıca o livorno nun bagrından kopan delikanlı lucarelli'ye shaktar'ın werdigi parayı da bizim ligimizde cok zorlasa belki fb verebilirdi ama yine de shaktar onu da gecer adamı yine de alırdı... yane sonucta isim karışıklıgı olmasın esas söyleyeceğim budur..