28 Ağustos 2007

Anfield Road'da Everton marşı

Liverpool bugün Toulouse ile Fransa'da 1-0 kazandığı maçın rövanşına çıkacak. Maçtan daha önemli olan ise Anfield Road'da yaşanacak bir ilk. Ezeli rakipleri Everton'un marşı kabul edilen "Johnny Todd" çalacak oyuncular santraya yürürken. Liverpool şehrinde öldürülen 11 yaşındaki Everton taraftarı Rhys Jones anısına. İki satır bir haber de Manchester United'dan. Joker futbolcu desem kim gelir akla? Ole Gunnar Solskjaer. 34 yaşında artık "yeter" dedi. 4 yıldır çekiyordu dizinden. 366 maç, 126 gol. Deste artık hep bir eksik. Jokersiz yani...

5 yorum:

gkhngnyhn dedi ki...

eveton ve liverpool demişken madem ; everton , maçlarını liverpool dışında oynamaya başlayacak sanırım. okuyup da tam olarak anlayamadığım bir haberdi.

Ömer Şahin dedi ki...

Solskjaer şahane topçuydu. Şu anda kapışılan futbolcu görünümlü atlarla kıyasla teknik manyağı efsane bir adamdı.

Bir şampiyonlar ligi finalini çevirmişliği vardır 90 artılarda, herkese nasip olmaz...

mert dedi ki...

aah ah solskjaer en sevdiğim futbolculardandır, fifa zamanlarında vazgeçilmezimdi. yazık olmuş bıraktığı, üzüldüm şahsen, ayrıca çim alerjisi olan enteresan da bir futbolcuydu.

Adsız dedi ki...

126 golün kaçını sonradan girdiği maçlarda atmış acaba...
bu konuda kesin bir rekor kırmış olmalı

Adsız dedi ki...

merhaba, blogunda bazı maçları izleyemediğinden şikayetçi olmuşsun.

http://www.footballonsat.com/TV/sopcast_main.php#

bu adresten neredeyse her maçı izleyebilirsin ben şuan u-17 ispanya-kore maçını izliyorum mesela demin Barça altyapısından Bojan harika bir gol attı.