1 Temmuz 2007

Satmam ama ne kadar veriyorsun?

Hikaye bildikti aslında. Raul'un geçmişini al; isimleri değiştir. Tek fark bu kez yıldız takımı lav edip Torres'i Real Madrid'e kaptıracak kadar aptal olmadığıydı Jesus Gil'in. Gil zaten yok artık. Biz de 25 yaşında futbolcuları hala genç diye kakaladıklarından bu adam ilkokul 3'ten beri Atletico Madrid'de oynuyor gibi geliyor insana. Aslında öyle de. 1994'den beri Atletico Madrid'de. Uzun bir kariyer hikayesi yazacak değilim. Geçen sezon La Liga klasiği bonservislerde satış bedeli yazar, Torres için de 90 milyon euro yazıyordu. Kazın ayağı öyle değil ama. Öyle basiretsiz bir takımda oynuyor ki kağıt üzerinde süper görünen kadro sahaya çıkınca kurdeşen döktürüyor taraftarına. Şampiyonlar Ligi'ni bırak, UEFA bile olmayınca bir de üstüne Milli Takım'ının klasikleşen bozgunları, hayal oldu o büyük rakamlar tabii. Satılamaz diyorlardı bir zamanlar, zamane futbolunda yok öyle bir adam. Liverpool ile Atletico Madrid 32 milyon euro+Luis Garcia paketinde anlaşmışlar. Son karar hesapta 19 yaşında kaptan olan çillinin.
Atletico Madrid hiç anlamadığım bir rakama 21 milyon euro'ya Villarreal'den Diego Forlan'ı transfer etti. Forlan'a bu parayı veren Atletico yönetiminin kafasına büyük sıçarım elimi de yıkamadan çıkarım Calderon'dan. Torres artık Liverpool'a imza atar. Biz de sezonda 6-7 Atletico Madrid maçında gördüğümüz El Nino'yu en az 20 maçta seyrederiz.

6 yorum:

Anıl dedi ki...

Daha birkaç saat önce kardeşimle tartışıyorduk bu 21 milyon euro olayını. Sonra "amaaaan bize ne" dedik ve geçtik tabii. Adamlar para sıçıyorsa tasası bize mi kaldı!

Adsız dedi ki...

Hele şükür geldin kardeşim,böyle en civcivli anlarda tatil üzdü bizi...biz bile note book larla tatile gidiyoruz,sana da hediye edelim bir tanede bizi habersiz bırakma...

Dikkat et ciddi ciddi takip ediliyorsun :)

Cenap dedi ki...

Ulan 21 milyonu bana verin bana.

Mahallede bir genç var, forlana 500 basmazsa ne olayım.

Cenap dedi ki...

Ayrıca Torres'de o kadar etmez.
Etoo 40 kağıt diyolar.Biraz daha çık parayı al Etoyu denyo.

Adam senelerdir çok altseviyede top oynuyo.

Adsız dedi ki...

şimdi Torres yılların süper yıldız adayı dünya futbolunun ama Atletico bir türlü 90ların ortasındaki takım ruhunu yakalayamayınca onun da ne derece bir adam olduğunu çözemedik... Liverpool onun için güzel bir şans olabilir aha ben bu kadar büyük topçuyum dedirtebilmek için... bence gene de ama demek lazım... Forlan için ise konuşmak bile haram ya 21 çok çok deli rakam bu adama...

Unknown dedi ki...

Forlana o parayı verenin hakketen aklına edeyim. Lusi Garciayıda aldılar. Queresma laflarıda geçiyor.M.petrov,Maxi Rodriguez,Kun Agüero,Luis Garcia,D.Forlan,Mista. Yaz yaz bitmiyor hangisini oynatacak bu adamlar.Bide Quersman gelirse müthiş hücüm gücü olan ibr takım olur.Ama defansları mantar.Gene işleri zor.