1 Temmuz 2007

Lost& Prison Break&Futbol

Ne zamandır aklımdaydı diziler ve futbolun verkaç yaptığı bu satırları karalamak. Bütün sezon haftanın 7 hadi pazartesiyi geç 6 günü futbol kovalayınca ekranda dizilerle işi olmuyor insanın. Yerli malı hadi köyümüze dönelim beyaz türktük köy kahvaltısı edelim dizilerden bahsetmiyorum elbette. Plaza çocuklarının kanalı cnbce'de yayınlanan ya da ne bileyim başka hangi kanallarda yayınlanıyorsa işte o diziler. Sebep futbol da değil aslında, bir kez bir tanesi rastgeldim tv'de. Alttan üstten ahtapot gibi sanal reklam dedikleri zübüklük kaplamıştı ekranı. Dizi 40 dakika, cart 10 dakika reklam daha kafadan. Bize gelmez böylesi. Bir de üstüne ertesi haftayı bekleyeceksin. Kim öle kim kala? Maçla çakışır, rakı sofrasıyla çakışır, poker partisiyle çakışır. Hocam gel kalkan tava-tekirdağ'ın nikah töreni var diyorlar, ben de yok kardeşim lost'ta Michael oğlunun peşine düştü acep ne olacak diyeceğim?
Oldum olası dizi seyredip üstüne laf salatası yapanlardan haz etmem. Bir de orada burada spoiler kasanlar var kızılcık sopasıyla kovalarım. Neyse kısa keseyim. Futbol sezonu bitmeye yakın Bay E. buyur Prison Break dedi, bir hafta sonra nerede kardeşim bunun 2. sezonu dedim. Yedik bitti. 3. sezonu da tv'den seyretmem. Biriksin, toplu gelsin. Arkasından Trofolo sağolsun, Lost 1 ve 2. sezonu harbisinden kapatmış. Kafadan ona daldım, bölüm, -episode diyor bazı cadde çocukları- bitiyor bu adamın ismi çıkıyor: Ra'uf Glasgow. Gecede 6 bölüm seyredince ben bu adamın adındaki o ayraca taktım kafayı. Ulan lavuk Rauf işte. Bizde de Rauf Orbay var mesela. Nedir yani havan kime? Şimdi 3. sezonu bu hafta tüketir, yeni dizilere yelken açarım. Bir dizi var tadından yenmiyor diyen varsa buyursun komentlesin.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Dexter'ı sevebilirsiniz.Showtime'da oynadı bu sene 40 dakkalık 12 bölümle sonalndı ilk sezon.Part-time (?) katil/polis bir adamın hikayesi.oyunculuk süper tavsiye ederim.

kutan dedi ki...

heroes'da güzeldir şöyle uçarlı kaçarlı.. bence 1-lost 2-heroes 3-pb zaten..

aşkın dedi ki...

boomtown'ı unutmayalım.
tabii dvd'si bulunabilirse...

Adsız dedi ki...

OZ vardır en baba hapishane filmi, Kardeşler Takımı var en iyi .dünya dizisi-her bölümü ayrı film ya neyse..

Birde tüm Zeki Demirkubuz filmleri tadından yenmez....

Anıl dedi ki...

Lost > Prison Break > Heroes :)

Jack Bauer abimizin maceralarını sevebilirsin. 24 çok kaliteli dizidir.

Unknown dedi ki...

kavak yelleri var şimdi güzel dizi :D

ısmarlama gezgin dedi ki...

valla kavak yellerinin üstüne olmicak ama bi de 4400 var heroes un daha bi ciddisi daha bi derli toplusu öyle sezonlar 22 bölüm falan da diil 12 şer 12 şer leblebi gibi gider..şimdi aklıma geldi de futbol blog diil de dizi blog açsaymışsın koment manyaı olurmuş buralar..hatta rapid linkleriyle şöyle ((:
neyseki bu işi başkaları yapıo da biz de keyifle seni okuyabiliyoruz.

thug love dedi ki...

surface var 15 bölüm tek sezon cillop. göndeririz istenirse. dexter 40 değil 50 küsür dakika her bölüm bu arada :)

thug love

Mr.TGM dedi ki...

Süper Baba vardı noldu ona??

Trofolo dedi ki...

Dun aksam sezon 1 dvd4 e gectim.
Azimliyim.

Adsız dedi ki...

Dawson's Creek =Çakma Kavak Yelleri...
Dexter Süperdir..
Eğer 4400 e sararsanız hızlı olun derim lakin yeni sezon başladı 3 bölümde çıktı yeni sezondan...Bu yaz animeye sardırdım Bleach #20 deyim arada 4400 attırıyos haydin gari...

Unknown dedi ki...

Heroes (daha ilk sezon bitti), 24 (6.yı devirdik), The Unit (2 sezon), Dexter (favorim) Hepsi güzeldir, hepsi bağımılık yaratır. Bide alemin kralı Cristian Troy'un olduğu NipTuck var oda güzeldir.