6 Temmuz 2007

Barcelona tarihinin en iyi 11'i

Barcelona tarihinin en iyi 11'i. Bu türden oylamalar hangi kulüp için yapılsa oy veren genç kuşaklar yüzünden illa ki aktif kadrodan birkaç oyuncu en iyi 11'de yer alır. Bu 11'de de 3 kişi var. Ronaldinho ve Puyol için pek itirazım olmaz da Deco ne arıyor bu kadroda? Luis Enrique yok mesela ya da Schuster. Kubala'nın adını hatırlayan mı var? Prehistorik ön libero Guardiola yakışmış, Cruyff ilginç bir şekilde az oy almış, Laudrup ki onu Bayram Tutumlu getirmişti Barça'ya. 20 yıldır anlatır durur. Romario hala kasıp duruyor gol atmak için. Maradona itin dötüne konup yollanmıştı Barça'dan. Koeman'ın kupayı getiren golü yeter bu kadroya girmesi için. Kadro sağlam ama diziliş bir felaket.

4 yorum:

Engin Gürses dedi ki...

Stoichkov yok abi ya !!!

Adsız dedi ki...

abi hepsi golcü bu takımın :) ayrıca messi yi deco yerine tercih ederim mevki diziliş vs. yok madem..

Adsız dedi ki...

ee Ronaldo yok?!? Galiba oyuncunun Barca'dan başka (en azından kendilerine rakip belledikleri) takımlarda pek takılmamış olması seçimlerinde önemli bir etken olmuş... Barca'daki Ronaldo kadar hayvani perofmans gösteren bir futbolcu ilişmedi gözüme şu güne değin, kimse kusura bakmasın. On birdeki her arkadaşı ayrı seviyoruz o ayrı...

Adsız dedi ki...

Yıl 2007'de yapılmış anket.. Yıl 2020 ve 13 sene içinde ne çok şey değişmiş. Mesela şu 11'e Messi, Xavi, Iniesta ve Dani Alves kafadan dahil edilir.
4-3-3'e çevirirsek:
1-Zubizaretta (Hadi dursun, Valdes'e tercih ederim)
2-Dani Alves
3-Koeman
4-Puyol
5-Sergi
6-Xavi (Guardiola kusura bakma senden çok daha iyi Xavi)
7-Iniesta (Deco senin zaten orda işin ne anlamadım)
8-Ronaldinho
9-Cruyff (Her şey bu çılgın adamla başladı)
10-Messi (Maradona reyis en iyisi sensin ama senin asıl yerin Napoli)
11-Romario

Güzel oldu beee :)