8 Aralık 2008

Son Tango

Arjantin 2008 Açılış Ligi'nde son haftaya giriliyor ve ilk 3 sıradaki takımın da puanı 36. Lider San Lorenzo, 2. sırada Tigre ve 3. sırada Boca Juniors. 3 takımın da 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyeti var. Tigre ve Boca'nın attığı (30) ve yediği bile aynı (19). Boca geride kalan haftaya 2 puan önde girmişti, Gimnasia deplasmanında 0-0 berabere kalınca San Lorenzo ve Tigre'ya yakalandı. Tigre, Rosario deplasmanında 3-2 kazandı. San Lorenzo da Independiente'yi 4-1 ile geçti.San Lorenzo averajla lider ama son haftada deplasmana gidecek tek takım da onlar. Argentinos ile oynayacaklar. Boca, Colon ile Tigre de Banfield ile evinde oynayacak. Puan eşitliğinde şampiyonu belirlemek için averaja bakılmıyor, iki takım arasında final maçı oynanıyor. 3 takım da son hafta kazanırsa, TSYD Kupası(!) oynayacaklar.

10 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

i write a letter to king of spain…

“your highness majesty… please send a television to prison. Santos Mirasierra wants to watch the match”

jejejejejejejejeje

adminato dedi ki...

umarım san lorenzo şampiyon olur

ich dedi ki...

Sevinmek icin sevmedik; Vamos Independiente :o

del piero dedi ki...

vallahi olduda hepsi kaybetti, lanus'a gün doğuyor :)

cagliari42 dedi ki...

hepsi berabere kalıp lanus kazanırsa, river plate şampiyon oluyor :)

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

3 takımdan biri kayıp verir, iki takım final oynar, kazanan da Tigre olur diyorum.

DaesAgelmar dedi ki...

San lorenzo nun şampiyon olmasını Solari için isterim.

siyah-beyaz dedi ki...

hey 31 ligas y 11 eurocopas you have to pray there isnt a marseille supporter..if i were a marseille fan i would say to you ; for every fucking year 1 good for nothing a.madrid supporter !! its total 3.5 person ...
the fucking spanish police used force them and beated most of the fan who wanna only support their football team from the houndred mill of home..
he s the leader and he got up against and wanted protect their people..
YOU WILL ALWAYS LIVE WITH THIS FEAR... NEVER FORGET EVERY YEAR ONE A.MADRID FAN...GO TO THE MARSEILLE AND SUPPORT YOUR TEAM IF YOU ARE A REALLY MAN
bi de utanmadan televizyon istiycekmiş adam adına..

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

AH KESKE boca-river macı son hafta olsaydı

Unknown dedi ki...

Tek devreli lig oynandığın iç sahada ve dış sahada oynanan maç sayıları sezon sonunda eşit olmuyor. Tigre diğer iki rakibine göre 1 maç fazla deplasmana gimiş, o zaman onlar kazansın, sadece gönüllerin şampiyonu olmasınlar. :)