12 Aralık 2008

Santiago Cazorla

Hem Villarreal'de hem de İspanyol milli takımında, maskot gibi duruyor bu adam. Santiago Cazorla'nın hikayesinde bir klişe var. Genç takımdan çıkan oyuncu, A takımda yer bulamaz, pişmeye yollarsın, ya gittiği yerde kavrulur, kaybolur gider, ya da kıvamında piştiğinde çekip alırsan kiralık fırından senin karnını doyururur. Cazorla ikincisi. Villarreal, onu Huelva'ya yollamıştı 2 sezon önce. Geçen sezon da takıma geri döndü, ligi 2. bitiren kadronun kilit adamlarından biri oldu ve bu performans onu Euro 2008'e götürdü. Finallerde Aragones'in Ali Bilgin'i oldu. Villarreal 2 yıl içinde ondan iyi para kazanacaktır. Cazorla daha 24 yaşında... Öte yandan demeden olmaz şimdi:) Konuyu değiştiriyoruz. Valencia, Helguera'ya kapıyı gösterdi. 33 yaşında stoper, ön libero arayanlara duyurulur...

4 yorum:

Fethi dedi ki...

helguera'ya her zaman kapımız açık.çarşamba geceleri 23-24 arası halı saha aboneligimiz var buyursun gelsin,başım ustune.

Unknown dedi ki...

helguera'ya sarı lacivert forma ne yakışır be

Her Yol Roma dedi ki...

bence tr'de her eve lazım bi adam helguera.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

owwwwww, o son cümle ne cümledir be arkadaş :) müthişsin aceto, hala gülmekteyim :) sana ve bloga olan hayranlıgım 1 kat daha arttı. çok hoş olmuş o cümle oraya :)