10 Aralık 2008

Schuster'in Ardından

Schuster eğer o cümleyi Madrid havaalanında elinde Münih bileti varken kursaydı giderayak gerçeklerle yüzleşiyor derdim. Skibbe'den sonra Schuster. Alman teknik adamlar neo-realizm akımının futbol sahalarındaki temsilcileri. Skibbe, Ankaraspor'dan kupada puan alınca, "lig ikincisinden puan aldık"; Kayserispor ile kupada oynadıktan sonra "Maçın favorisi Kayserispor" demişti. Schuster de "Bu sezon Barcelona'nın sezonu. Biz Camp Nou'da kazanamayız" dedi. Ayarı da Raul'dan aldı. Ertesi gün de Marca gazetesi Real Madrid formasını kapağına basıp "Bu forma her maça kazanmak için çıkar" manşeti attı. Schuster 7 milyon euro brüt tazminat alacak. Barselona medyası R. Madrid'deki telaş havasıyla dalgasını geçiyor elbette. Juande Ramos, Allah'ın sevgili kuluymuş. Tottenham'dan kovulup Real Madrid'in başına geçti. B takımı da olsa eski bir Barcelona teknik direktörüdür.

8 yorum:

temürmelik dedi ki...

marca'nın manşeti gerçekten güzelmiş.madrid iyi iş yaptı bence !

Emre K. dedi ki...

ilk dergi kapağı çok yaratıcı olmuş...

cortez85 dedi ki...

Buah yo me acuerdo del partido de la Uefa Sevilla-Tottenham que el Zokora este se salio. Menudo fisico tiene el tio, no paraba de correr todo el partido y no se cansaba el cabrn. Una pena si lo ficha el Madrid xD
Zokora?? mas rumores..Yo me dejaria de Tonterias y traeria a X.Alonso para el medio centro, Benzema para la Delantera,Lahm para el lateral izquierdo y un buen extremo me gustaria Silva o Ribery.

Mi equipo: Casillas, Ramos,Pepe,Garay,Lahm; snejder,X.Alonso,de la red,david silva; huntelaar, Benzama (higuain)

HALA MADRID !!!!!!!!!! joderos barcelona

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

http://www.florentinovuelve.com/fotos.htm

adminato dedi ki...

cortez kim
ramon un saz arkadaşı mı:))

Adsız dedi ki...

Barcelona'lilar da dalga gececeklerine eksik ya da tam takim farketmez nasil oluyor da Shaktar'a kendi sahalarinda yeniliyorlar biraz onu dusunsunler bence.

Eger ki Ramos mactan once Real Madrid ile anlasmasa idi bizim gunluk spor gazetelerinin basliklarini dusunuyorum da "Luce Real Madrid'e goz kirpiyor!" ya da "Dede Real'e, Luce Fener'e!" hahahaha

jose dedi ki...

Marcanın kapagı cıdden harıka olmuş:D

xaar dedi ki...

Bir cok R.Madrid li gibi Cortez de hemen scoutluga baslamislar acaba kimleri getirmeli,kimleri toplamaliyiz yeniden die!
Bu zihniyettir iste Real den nefret etme sebebim...

Viva FCBarcelona...