4 Temmuz 2008

Aurelio #3

Estadio Deportivo

35 yorum:

Julien Dekosta dedi ki...

goz gore gore kacirdilar memedimi

burak dedi ki...

çok arayacağız

anonim dedi ki...

Fenerbahçe çok arayacak kendisini. Takımın geri plandaki yılıdızıydı. Hiç polemik halinde görmedik kendisini. Hep en iyi bildiği işi yaptı.

Fenerbahçe bu saatten sonra kimi transfer eder bilmem. Ama bildiğim bir şey varsa o da, Mehmet'in yerini doldurabilecek bir oyuncu bulmakta zorlanacaklarıdır.

ruicosta10 dedi ki...

Hiç polemik halinde görmedik gerçekten, işini maçtan sonra garajlarda meslektaşlarını döverek halletti daha çok.

dugenci dedi ki...

kısaca icraat adamıydı...
saha içi ve dışı...
ricardinho da o dayaktan sonra toparlayamadı zaten bir daha....

dinazor dedi ki...

@ruicosta10

Biz böyle bir milletiz işte. Birisinin tek bir kötü yanını görmeyiverelim, hemen yapıştırırız etiketi. İşin içinde birde kuyruk acısı varsa katmerlide olur bu etiketler.

Eh madem öyle, iyi etmiş garajda adam döverek, keşke bir kaç tanesini daha benzetseydide yazdığını hepten hak etseyid adam..

murat demirhan dedi ki...

fotograflarda bir sorun mu var bende açılmıyorlar...

Adsız dedi ki...

bir galatasaraylı olarak aurelio nun gitmesine sevindim.. eğer gittiyse tabi.. haberler o yönde..

fenerbahce nasıl kaçırdı anlamadım.. gerçi 3 milyon vermek istemediler belki ama bir orta yol bulunurdu sanki..

Adsız dedi ki...

ruicosta10
"daha çok".. öyle söylüyorsun ki, adam sanki hep arızaydı, türkiye'de geçirdiği 6-7 sene boyunca hep garajda adam dövdü.. :)) bunca sene içinde o olaydan başka ne kötülüğünü gördün bu adamın? robot mu kardeşim bu çitlembik? sinirlenemez mi? sen hayatında hiç kavga etmedin mi? ha gerçi senin gibi insanlara sorsak belki de cantona manyağıdır, malum onun da vukuatları.. cantona karşı takım taraftarı olursa şerefsizin önde gidenidir ama! bazen at gözlüğünden farksız oluyor işte bu takım taraftarlığı. gerçi beşiktaşlıysan da ricardinho'yu döven adama sempati beslemen lazım ya aslında..

Murat YILMAZ dedi ki...

Üstad, m.aurelio haberleriyle Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'ye benzedin. Adamı bağıra bağıra göndereceksin İspanya'ya..

Julien Dekosta dedi ki...

ya alemsiniz adam gidiyorya simdi garajda adam doven aurelio oluverdi :D
bombabomba.com ya :D

anonim dedi ki...

@ruicosta10 polemik yaratma :)

Ben ne dedim? "Hiç polemik halinde görmedik kendisini". Zaten öyle de yapmıştır: "Polemiğe girmem, döver geçerim" :)

Hafızam pek iyi değildir. O kısmı atlamış olabilirim. Gerçi aklımda bile kalmadığına göre, - benim açımdan - pek de önemli bir olay değil demek ki. Genelde 90 dakika boyunca sergilenen performanslarla ilgilenirim.

Doğrudur, kimisi onu Beşiktaş derbisinden sonra yaşanan olaylarla hatırlayacak. Kimisi Marco, kimisi Mehmet diyecek. Milli Takım'da oynaması doğru mu diye tartışılacak.

Benim açımdan hiçbirinin önemi yok. Aurelio futbolunu beğendiğim bir oyuncudur. Türkiye'den ayrılması kayıp sayılabilir.

Adsız dedi ki...

türkiyeden giderse bir daha milli takıma seçileceğini ve mehmet adını kullanacağını sanmıyorum fenerbahçede ilk 11 oynayabilmek hatrına türk vatandaşı oldumecburiyetten de milli takımda oynadı istemezde zaten ispanyada oynayan bi brezilyalı türk milli takımında oynamak nie istesin bence o da saçma zaten..A.C.Y.

Adsız dedi ki...

@anonymous
"zaten ispanyada oynayan bi brezilyalı türk milli takımında oynamak nie istesin"

İspanyada bir kulübe gitti diye Türk milli takımında oynamamayı niye istesin ki? Saçmalama lütfen.

Santiago dedi ki...

Niye oynamasın Türk Milli takımında.Kendi ulkesinin Milli takımında oynayabiliyormu?HAYIR...
Türk Milli takımında oynayarak piyasasını artırıyormu?Kendini daha iyi pazarlayabiliyormu?Adından hep söz ettirebiliyormu? EVET
Dahada önemlisi Türk Milli takımı maç kazandıkça turlar atladıkça prim kazanabiliyormu? e oda EVET
Çağrılıp ta oynamayanın aklından zoru varmıdır?
Artık Avrupada Marco Milli takıma gelince Mehmet olurmu?
EVETki EVET ...
Peki Fenerbahçe ararmı?EVET EVET EVET
amma çok evet dedim be :D

Adsız dedi ki...

Bu ispanyol basını bu sene Real'den Barca'dan yiyemediği ekmeği bizden yedi yemin ediyorum. Yakında bizim bayilerde Fanatik ve Fotomaç'ın hemen yanında As-Marca-E.M.Deportivo falan satılmaya başlanırsa hiç şaşırmam..

Adsız dedi ki...

aurelio için oldukça kötü bir tercih. şampiyonlar ligi oynayacak fenerbahçe'den, hem de geçen sene çeyrek final oynamışken ve euro 2008'de (oynadığı maçlarda) üst düzey performans göstermişken betis gibi gayet sıradan bir kulübe gitmek saçmalığın daniskası. hani valencia'ya gitse bir derece anlarım, bu sene kötü bir sezon geçirdiler ama valencia valenciadır hesabı, ancak bu durumu anlamak mümkün değil. eğer gidecekse de büyük liglerin üst düzeyinin bir alt kademesine sözgelimi ingiltere'nin tottenham, man.city, everton gibi bir takıma gitmeliydi kanımca.

ayrıca tıpkı fenerbahçe gibi aurelio da çok arar türkiye günlerini. bu ülkenin milli takımında tribündekiler herkesi ıslıklarken, bir tek onu alkışlıyordu. alpet vs. bir sürü reklama çıkıyordu. neredeyse herkes bir şekilde aurelio'yu tanıyor ve sempati besliyordu.

fenerbahçenin onun açığını bir şekilde kapatacağını düşünüyorum aam türkiye için de önemli bir rol modeli aurelio. gösterişsiz, sadece işini yapan ve ona konsantre olan, yeteneklerinin farkında ve 'haddini bilerek oynayan'(hani üç kişinin arasına dalmıyor, çalımlar geçerim diye) gerçekten de örnek bir sporcu. giderse yazık olur bence

jose dedi ki...

bir galatasaraylı olarak gıtmesınden memnunum:)fenerbahce emre,aragones tercıhı ve aurelıonun gıdısıyle bu sene tam bır kumar oynuyor.

scapula dedi ki...

Fenerbahçe'de bu kadar uygun bir ortam bulmuşken, her istediği yapılırken, üstelik takımı Şampiyonlar Ligi'nde de gayet iyi performans sergilerken, Betis gibi bir takıma gideceğine inanmıyorum. Böyle bir niyeti varsa, büyük saçmalık yapıyor demektir. Bence Bayram Tutumlu'nun fiyat yükseltme oyunları bunlar.

Yine de gideceğini umuyorum tabii, Aurelio'nun futbolunun hastası bir Galatasaraylı olarak.

Unknown dedi ki...

Türkiye Milli takımında oynamak değil son şampiyonadan sonra değil aurelio bir çok yabancı için çok istenen bir durumdur, bence ,birazda zeki ise, fatih terim i sık sık arayıp performansını hatırlatıp milli takıma çağırılmak isteyecektir.

Adsız dedi ki...

Aurelio hakketen eşşeklik etti.Betis'in kadrosu çok geniş.Hiç belli olmaz, belki doğru dürüst oynayamaz.

Adsız dedi ki...

fenerbahcenin sözleşmesini uzattığı yazmıştı gazetelerde,
opsiyon hakkı mı yoktu, vardı ama vazgeçmek için iyi para mı aldı fenerbahce...

Adsız dedi ki...

yahu herkes sanki transfer olmuş gibi yorum yapıyor böyle bir şey yok henüz..bence kalacaktır.

Adsız dedi ki...

Valla bizim kulüp kapalı kutu olduğu için kimsenin birşeyden haberi yok henüz. Aziz Başkan en son FBTV'de "Alabiliyorlarsa alsınlar" demişti. 1 yıllık opsiyonu yok sayıp satmaya çalışıyor Baryam, FIFA topu TFF'ye attı opsiyon konusunda diye yazıyor gazeteler. TFF zaten kabul etmişti opsiyonun uzatıldığını ve 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu. Zaten sözleşmesinde 7 milyon doları getiren alır maddeside varmış.

Yani durum epey karışık, Marco Paşa imza attığı anda olay mahkemelik olur gibi görünüyor.

yLdRm dedi ki...

gitse de kurtulsak bir an önce ya.kabak tadı verdi zaten.milli takımda oynamasına da gerenk yok mehmet topal varken.

Adsız dedi ki...

Bayram tutumlunun şaklabanlıklarından başka birşey değil komisyon almak için kıvırtıyorda kıvırtıyor. aurelionun ailesi ispanyaya yerleşmeyi isteyebilir normaldir ama bu adam kendi 1 milyon dolar komisyon alabilmek için önüne gelen klube pazarlamaya çalışıyor. fenerbahçenin elinde opsiyon vardı kullandı mehmeti alacak klup belli bir riske girecek fenerbahçe fifaya giderek parasını çatır çatır alır. mehmete yıllık 2.5 milyon euro teklif edildi ispanyada alacağı para 1 milyonu geçmiyor. bayramın oyuncağı olduysa bu kadar gitsin zaten.en sonunda kürkçü dükkanına döner yada bu şekilde gider keşke gitmeseydi dedirtmez

Adsız dedi ki...

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/betis/es/desarrollo/1142791.html

marcada diorki achille emana ile ilgilenior betis. bizim fanatik fotomactan beter bunlar.. bu arada aurelio ile achille emana aynı bölge topcuları.

Adsız dedi ki...

webster kuralına göre serbest kalabilir sanırım

orkun dedi ki...

Aceto, #3 olmuş ama hep haberci modunda yazıyorsun. İki konudaki görüşünü yazabilir misin:

1. Sence gelecek sene Fenerbahçe yerine Real Betis'te oynamak nasıl bir tercih?

2. Marco'nun Fenerbahçe'ye artıları ve eksileri nelerdi, sence ne kadar sıkıntı çekeriz?

orkun dedi ki...

Pardon pardon, ilk postta şöyle bir ifaden var:

"Appiah'ın olmadığı, müzmin sakat Emre'nin geldiği Fenerbahçe orta sahasında Aurelio'nun varlığı ve yokluğu bence sezonunun kaderini çizer."

Ama, biraz daha detay yazsana.

Adsız dedi ki...

Emre-Deniz-Moldanado-Selcuk, o mevki de alternatifleri. Emre sakat olmadıkça oynar ama bu gruptan çıkacak hiçbir ikili Appiah-Aurelio kadar faydalı olamaz bence. Appiah ve Deniz sakatlıkları Fenerin orta sahasını çok etkilemişti. Şimdi Aurelio'da yok.

Yerini zor doldururlar.

Adsız dedi ki...

Gitmesine sevinen gsarayli arkadaslari anlamak mumkun degil..
Malesef kucuk dusunmenin zararlari boyle kendini gosteriyor.Ben fenerli olarak gsaray yada besiktasa da iyi futbolcularin gelmesini isterim ki fener daha iyisini getirmek icin ugrassin ya da getirsin,ligin ve oynanan futbolun kalitesi artsin.Buyuk takimlarin birbirini bu sekilde tetiklemesi zaten guzel olan olay, yoksa fenerden aurelio gitsin,diger yildizlar gitsin fener olsun bitsin de gsaray oyle sampiyon olsun super mantik arkadaslar devam edin kendi aramizda takilalim ondan sonra! Ayni sekilde dusunen fenerli besiktasli herkese yaziklar olsun..

saviola

Adsız dedi ki...

bir aurelio gider 3 tane yenisi gelir merak etmeyin fenerbahçe bu)ikisi yedekte çürür o ayrı ama fenerbahce oyuncusuz kalmaz

muhder dedi ki...

resmi açıklama geldi oyuncuyla sorun yok diye. ama tabi yalanlama makinesi olan resmi siteye ne derece güvenilir orası da mechul. cuma günü milli oyuncular da topbaşı yapacak o zaman belli olur bazı şeyler.

Adsız dedi ki...

Aurelio topbaşını yapıyor diyorlar şu an, Betis'te. 1 milyon avro alacakmış, Betis tazminat ödeyebilirmış futbolcunun yıllık ücreti kadar. Adam üste para mı verecek ne Fenerden ayrılmak için :)