21 Nisan 2010

Inter'in Arızası

Inter'de her dönem bir arıza vardır. Recoba, Vieri, Adriano. Uzun zamandır da Balotelli ile uğraşıyorlar. Quaresma'nın ipini çeken tribünler dün gece de Balotelli'yi yuhaladılar. Balotelli, Batuhan aslında aynı yolun yolcusu. Çok genç, çok yetenekli ama profesyonelliğin kenarından geçmeyen, yeni yetme beynine sahip futbolcular. Kontratakta topu ezince tribünlerden tepki alan Balotelli maç bitince formayı yere atıp tribünlere gider yaptı. Bu işlerle Inter'de Materazzi ilgileniyor. Soyunma odasının koridorlarında tartaklamış Balotelli'yi. İbrahimovic de eski takım arkadaşına sallamış. Gidip galibiyeti kutlayacaklarına kavga ediyorlar, Marco aynı hareketi bana yapsa kafayı vurur, indirirdim yere diye.
Milan formasıyla görüntülenen, Milan'ı tutuyorum diyen ve Milan'ın maçına tribüne giden Balotelli için en güzel yorum canlı yayında Stankovic'den. Balotelli için ne düşünüyorsun? sorusuna "Kaç dakika veriyorsun" demiş Stankovic. Kaptanı onun için beynini kullanmıyor diyor. Maçtan sonra garaja indiğinde Inter taraftarı arabasına binerken sıkıştırıyor, temiz bir dayak yiyecekken güvenlik giriyor devreye. Tüm bu vukuatların ardından son sözü Mourinho söylüyor: Mario, Pazar günü oynayacak"

24 yorum:

MadLover dedi ki...

colin kazımla batuhan kırması bişi bu balotelli yetenekli olabilir ama artisligin kime diye sorarlar adama, ayrıca da materazzi her türlü tokatlar iboyu

gumgumok dedi ki...

gerçekten çok acayip şeyler bunlar. İpler tamamen kopmuş, ama mourinho ısrarla sahiplenip oynatıyor. Bir inatlaşma var ortada ama anlayamadım. "bu işlerle materazzi ilgileniyor", buna da çok güldüm (:

Unknown dedi ki...

İbo'nun tekvandoda siyah kuşak sahibi olduğunu göz önünde bulundurursak biraz zor tokatlar... Sahada milletin anasına bacısına sövmeye benzemez o iş.

vino alla fine dedi ki...

bu cocuk olmamıs

bahtiyar dedi ki...

ibrahimoviç'le materazzi çok iyi arkadaş değil miydi ikisi inter'de oynarken? ama ibo haklı ne olursa olsun takım arkadaşı bunlar, hele birde arda-caner olayı aklıma geliyor daha dün olan.

unknown dedi ki...

kendine yazık ediyor.. 3 sene sonra seri b topçusu olur ancak böyle giderse.. belki türkiye'ye de gelir.. sever bizim takımlar böyle oyuncuları almayı..

cuma dursun dedi ki...

benim anlamadığım zamanında siyah derililere ırkçılık yapan milan'a karşılık kurulan inter'de oynamasına rağmen milan'ı tutuyorum demesi. nankör.

varol döken dedi ki...

artizliği yüreğinden değil pisliğinden gelen her adamı her türk genci yaş ebat fark etmeden tokatlar...

ne gaz verdim bak yarın nasıl çıkıyor türk gençliği otobüsle milano'ya doğru yola:)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Çok büyük yetenek esasında ama işte... Kafa olmayınca...

Eskiden İtalyanlar kendi aralarında transfer yaparlardı, Pirlo'nun Inter'den Milan'a geçmesi, Cannavaro'nun Inter'den Juve'ye geçmesi filan. Bunuda Inter Ac Milan'a satsın.

dogac dedi ki...

materazzi tekvando falan dinlemez bence kendi dövüş sanatını geliştirmiş adam: krampon do

CockneyReds dedi ki...

Bu adamı versinler Alex Ferguson'un eline alır bütün sinirlerini.İlk zamanlarında her faulden sonra ortalığı ayağa kaldıran gereksiz karlar gören hırçın dediğimiz Rooney
artık kasti tekme yedikten sonra bile çıt ses çıkarmadan oyuna devam ediyor.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

bülent abi rica ediyorum beşiktaşın bugün yaptığı başvuru ile ilgili bir şeyler yazar mısın bu ne saçmalıktır lütfen

MadLover dedi ki...

@A p o
ibranin icine bruce lee ruhu girse, marco yine yer :D

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Mourinho Felicitacion, aprendio de los dos partidos en el grupo y se arreglo. Ahora en Camp Nou para que el Barcelona muestra de verdad quien y espero que regresa Messi.

FC Barcelona pasa a la HISTORIA por ganar 6 copas en un año;

El Real Madrid los sigue viendo y los espera en el TEMPLO DE LAS LEYENDAS DEL FÚTBOL.

CT dedi ki...

Bu saatten sonra mahkemeye basvurup yasini buyutsun 30 yaparsa milan alir belki genc yetenek diye.

uArif dedi ki...

nedense interin bütün ariza oyunculari begendigim futbolcular.
Recoba, Vieri, Adriano- özellikle recoba.
ayriyeten recoba ve vieri büyük, adriano da iz birakmisti..
o zaman yasasin yeni ariza BALOTELLI

onur dedi ki...

Güzel güzeeeeel! Piyasası düşsün de tutup elinden getirsin Haldun Üstünel kendisini Florya'ya...Jo gibi sabun köpüğü bir adama bin kez yeğlerim; kombine bile alırım sırf onun için!

Onur dedi ki...

yalnız işin ilginç yanı "kafa" konusunda çok sağlam bir tedrisatı olan marco materazzi'nin balotelli'ye "akıl" vermesi olmuş.. öyle bi adamın yanında kala kala iyice zıvanadan çıkacak çocuk.. :))

bence direkt sicilya mafyası gennaro gattuso'ya devretmeli işi.. ha boltelli "o da çok sert adam!" derse, rıdvan ve güntekin'in yanına gönderelim, takılsınlar güzel güzel.. güntekin onay onu hem italyancasıyla döver hem de kick box'ıyla.. :))

liverpoolandkop dedi ki...

Galatasaray'lıyım ama tam çarşının aradığı adam bu Balotelli =)

liverpoolandkop dedi ki...

@Onur

Rıdvan çocuğa bir kere "Hayatım" desin, bir daha Milan lafını ağzına almaz, doğuştan İnter'liyim demeye başlar =)

Onur dedi ki...

@ matthias chevalier

abi, rıdvan'ın yanına gönderceğimiz zamanı da iyi ayarlamak gerek.. fener yenildikten sonra gönderelim, hem güntekin rahat etsin, hem balotelli adam olsun.. ;)

Unknown dedi ki...

@MadLover
Rövanşta karşılıklı oynasalar bari de sonucunu da görsek :)
Bence de Sir paklar bu arkadaşı.

Shareef dedi ki...

Mourinho alıp onu İngilterede adam eder, Liverpool'da da belki olur.. Adam bas bas bağırıyor EPL topçusuyum diye :D

TA dedi ki...

bu topçuyu sadece ferguson adam eder.kimleri oynatmadı ki.cantona, ronaldo başta gelir.

iki arızanın(bolatelli-morinho) aynı ekipte olmasıda ilginç.

gamsız topçu ama bazen patlamalar yapıyor.özellikle yeni yeni parlamaya başladığı zamanlarda çok etkiliydi.daha oyuna asılan bir yapısı vardı.
şimdilerde bundan eser yok.