13 Nisan 2010

Eyvah Metzelder Sakatlandı

Beşiktaş ve Galatasaray, Gökhan Zan'dan ne çektiyse Real Madrid de bu iki adamdan çekti. 2000'li yıllarda Real Madrid'in elinde patlayan onca adam arasında bu ikisi de kadar başa bela olan çıkmadı. İlki Jonathan Wootgate. Transfer olduğunda bile sakat geldiği söyleniyordu. Madrid'de bol bol bayıra karşı yattı İngiliz. İkincisi Alman. Christoph Metzelder. İyi stoperdir ama ortalıkta yok. Kimse neden yok diye de sormuyor oralarada. Sezon sonunda da ayrılacak zaten. Oynamayan Metzelder antrenmanda sakatlanmış. Real Madrid taraftarının yorumu güzel: "İşte şimdi şampiyonluğu kaybettik" demiş:) Fiyasko transfer demişken Faubert'e selam etmeden noktayı koymamak lazım tabii.

9 yorum:

Çağrı dedi ki...

Abi Fuabert'in üstüne çok gidildi ne var yani 2 dakika kestirdiyse =))

pclion dedi ki...

Herif o kadar etkisiz elemanmış ki adını bile yanlış hatırlıyor herkes. :)) Faubert olması lazım arkadaşının adının. Klavye sürçtü herhalde...

Olric dedi ki...

bu biraz bizim basınımızdaki "galatasarayda müjde! gökhan zan takımla idmana çıktı" haberleri gibi...ciddi mi yazılmış kinaye mi var belli değil...gerçi zan'ın oynaması mı daha hayırlı oynamaması mı ondan da tam emin olamadım şimdi

1965 dedi ki...

camdan adamlar...

frodo555 dedi ki...

O değil de, bu blogda bir RAMON vardı... N'ooldu arkadaşa? 33 del rey 54752 la liga 11 bilmemne jejejejejeje! diye gezinirdi ortalıkta, mahallenin delisi gibiydi, blog çok ciddi kan kaybetti elemanın yokluğunda ;)

. dedi ki...

bu konuyla ilgisi yok ama başka bir konuda danışacaktım :D pele nin messi hakkında yaptığı açıklamayla ilgili yorumlarını beklemekteyim, sence messi mi daha iyi yoksa pele mi, hangisi daha iyiyse nedeni ne?

Metzelder dedi ki...

işte bu benim için kötü bi haber...

ek dedi ki...

Mehmet Topal - Valencia transferi gercek mi?

musti_evrensel dedi ki...

o değilde galatasaray kariyeri düşüşte olan, sakatlıktan yeni çıkmış yıldız futbolcu transferi yapmayı sever. Bu adamı da almasınlar..