17 Nisan 2010

Attı Ulan Scholes Attı

Bu nasıl travmadır arkadaş? Bir sezonda iki derbiyi birden uzatmada kaybeden takımın taraftarı hangi anti-depresanla ayakta durur? Manchester City, United'a sezon finali yaptıracak derken, Alex Ferguson'un yine 3 puanla çıktı. Ulan Scholes golü atınca biz niye yerimizden fırladık onu anlamadım? Bahis oynamayız, Manchester United'lı değiliz. Gol bee dedik zıpladık. Seviyoruz işte oyunu da bu nasıl gol sevinci, tebriği! Bu maçı izleyen Chelsea'liler bu akşam Tottenham derbisine çıkacaklar deplasmanda. Arsenal'i yiyen Tottenham, Chelsea'yi de yerse kıyamet kopacak kalan haftalarda. 2 Mayıs'taki Liverpool-Chelsea maçı gerçek sezon finali...
21:35 / Tottenham, iki Londralıyı da ham yaptı. Önce Arsenal sonra Chelsea. Alex Ferguson içmesin de kim içsin bu akşam!

18 yorum:

müşkülpesent dedi ki...

bu üçüncü son dakika golü oldu, bir da carling cup maçı vardı united'ın son dakika golünü attığı.

BuRaK dedi ki...

su sene ingiliz takımları transferde çok sönük kalsada hatta ronaldo xabi alonso gibi yıldızları kaptırsa da hala en iyi futbol burda. mesela sezonun ilk yarısındaki man-city man utd maçı .

chelsea şampiyon olacaktır.

Tuğberk dedi ki...

http://atleticobonito.blogspot.com/2010/04/yapmayn-cocuklar-capsli.html

gol burda babalar..

Turiaf dedi ki...

Fergie time!!!!

Genel Sekreter Vak dedi ki...

arsenal maçı sonrası "messi'nin köşeye çaktığı ilk golde koltuğundan fırlamayan adam bezgin bekir'dir." cümlesiyle, o golü sadece yerinden heyecanlanarak izlemiş bir vatandaş olarak kendimden şüphe etmiştim, scholes için yazılandan sonra iyice emin oldum, bizim sevgimiz trışkaymış :). sezon boyu 2-3 golde filan ayaklanmışımdır, galatasaray-fenerbahçe derbileri hariç çok sakin maç izlerim...

chelsea o ligi bırakmaz. ah arsenal ah...

TA dedi ki...

golü vefa attı. golü istikrar attı.golü düz! oyuncular attı.onun için manu örnek alınacak tek kulüptür kanımca.ferguson orta yetenek oyunculara nasıl sistem içinde büyüyeceklerini ve skor alacaklarını en iyi uygulayan teknik adamların başında geliyor.onun için barca modeli değil manu modeli gerek.çünkü barca modelinde yetenekli oyunculara mahkumsunuz.yoksa ortada kalırsınız.ama manu öyle değil.bugün ferguson olsa gs da ayhan bu durumda olmazdı.scholes olduğu gibi.topal bu durumda olmazdı.fletcear ın neler yaptığı ortada.
manu demek vefa demek.genç oyuncu çıkarmak demek.manu sanıldığı gibi lüx içinde kupa kazanan bir takım değil.kadroda en fazla 1-2 yıldız oyuncu bulunur.bunlarıda gerekirse satar.(ronaldo).

rinogattuso dedi ki...

ispanyada 2 takım hatta barca yı tek bile alabiliriz italyada inter roma rekabeti ingilterede mancester ligi bitirmek istemedi yoksa galiba gerçekten son haftalara en çekişmeli giren liglerden biri en kalp krizi riskli olanı bizim lig olucaktı bursa fenerbahçe beşiktaş plasede galatasaray..şu anda avrupada ingiltere ve italya yakalayabilir ancak bizim ligin çekişmesini...bu da benim blogum ziyaret etmek isteyen arkadaşları beklerim yeni başladım sayılır http://sevdamgoztepe.blogspot.com/

Çağrı dedi ki...

@TA

haklısın birader, şu united'dan rooney-evra-ferdinand hariç gözün kapalı kimi takıma alırsın, fergie tam bir sistem hocasıdır, büyüktür, candır, canandır ...

TA dedi ki...

dakikalar 90+3 ü gösteriyor.gol nasıl geldi.sakin ve sabırla paslaştılar.sol kanata geçirdiler ve net bir orta.manu demek sabır demek.

AFO dedi ki...

@TA,

Ferguson benim gözümde de en başarılı hocadır da, "ManU'nun kadrosunda en fazla 1-2 yıldız bulunur." diyeni Allah çarpar. :))

Bu arada koyu bir Manchester taraftarı olarak, üstteki fotoyu çok irite edici buldum. Gönderin şu ikisini de. Neville bildiğin dudaklarına yapışmış Scholes'un. Bir de Guti'yi alın da tam yuvarlak olsun takım. (Not: O öpüşmemin şehvet içermediğini ve ne amaçla yapıldığını biliyorum, ama yine de sinir oldum ve görmek istemiyorum.)

Çağrı dedi ki...

O değilde neville ile scholes n'bıolar =)

BuRaK dedi ki...

iğrenç bir görüntü.
daha önce de ingilterede bu tarz öpüşmeler oldu. biri bir norveçli futbolcuydu ama adını hatırlamıyorum. bayağı ses çıkarmıştı. ingilizler tutucu biraz. euro 92 deki ingiltere-danimarka maçını da hollandalı bir travesti hakem yönetti diye ayağı kalkmışlardı.

benden bu kadar dedi ki...

abi önce arsenal sonra chelsea olacak orası sanırım.

BT dedi ki...

@benden bu kadar
yorulmuşum gazetede. sağol uyarı için.

musti_evrensel dedi ki...

city taraftarı olmak acı verici...

Unknown dedi ki...

neville karısını böyle tutkulu öpüyor mudur acaba? :D

pompelmo dedi ki...

to dare is to do!

Adsız dedi ki...

sevinç çünkü manchester'da -hele ronaldo'nun ayrılmasından sonra- bir futbol emekçisi görünüşü var. sadece bir yıldız oyuncusu olan bir büyük takım. hatta avrupa'nın iki numaralı takımı.