16 Aralık 2009

R. Carlos'un Real Madrid Aşkı

Buyrun yılın fotomontajına. Dün Roberto Carlos bu gazetenin manşetinden Real Madrid'e dönerim diyordu. Pepe'nin sezonu kapatması sonrasında takviye yapacaklar elbette devre arasında. Beke adam alıp Sergio Ramos'u stopere kaydırmak ilk akıllara gelen. Bu arada R. Carlos girdi devreye, Marca her zaman onun arkasındadır, o da röportajlarını bu gazeteye verir. Başkan Perez'in de has adamıdır. Koşa koşa gelirim dedi. Carlos böyle deyince dün anketi çaktılar hemen. Çıkan sonuç vefa kokuyor. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sol bekinin hala taliplisi var. Real Madridlilerin %71'i geri dönsün demiş. Corinthians başkanı da biz sözleşmeyi imzaladık. Real Madrid istiyorsa bizim kapımızı çalacak diyor.

13 yorum:

Cosa Nostra dedi ki...

Fenerbahçeye geldiğinden beri "yaşlandı iyice, oynamaz, oynamıyor, vasatın altında" yorumlarını yapanlar bunu da görsün. O R. Carlos'dur, kalitesi yetmiştir.

varol döken dedi ki...

allah aşkına git artık ya, samandıra'dan dışarı çık da nereye gidersen git!

mendebur herif!

Bülent Kıyışkan dedi ki...

İyi de, o kadar haberin içinde Corinthians'ın bile adı geçerken Fenerbahçe'nin esamesinin bile okunmaması garip değil mi?

beckham07 dedi ki...

Ne olursa olsun sözünü tutup gelmiştir Türkiye'ye. Fenerbahçemizde oynaması ayrı bi gururdur. Seviyoruz kendisini.

ihk dedi ki...

o değil de real bu adamı para verip corinthians'tan alırsa aziz yıldırım hayatının kazığını yemiş olur.

Kemal Mardin dedi ki...

http://mesalekokusu.blogspot.com/2009/12/marcann-en-cok-okunan-haberi.html

AbSurDMaN dedi ki...

@ Cosa Nostra

Ne yani, kendisini R. Madrid taraftarı seviyor ve istiyor diye 'nerdeyse gençleşti, oynar, daha da oynayacak, hem de vasatın üstünde' mi densin? Gayet de bitmiş bir oyuncu. Ankette fazla isteyeni çıktı diye bu gerçek değişmez.

Halim dedi ki...

carlos imzayi attiginda yonetim tarafindan birçok kez karekterine vurgu yapildi (duzgun,durust,..). ama adam gelir gelmez -bilerek yada bilmeyerek- hakeme sise firlatti, ispanyolca kufur etti. faullerden sonra pismis kelle gibi siritti durmadan. hakkini verelim, ilk geldigi sezon sevilla maçina kadar iyiydi. ama ondan sonra istisnalar hariç hep kaçak dovustu. baskanin yerinde olsam geçen seneden gonderirdim. o kadar para dokmesine ragmen fb nin tek avuntusu 'carlos transferi adimizi avrupa'da duyurdu' olacak. malum carlosla kazanilmis kupa sayisi 0.

aslinda carlosla birlikte ugur, selçuk, santos, guiza,.. gonderilip yerlerine iyi oyuncular ve daum'un yerine iyi bir td gelirse fb çok daha basarili olabilir. ama tesaduflerle isi olmayan ve devamliliga inanan aziz bey bence alman hocayi gorevden almaz!

golgi cisimciği dedi ki...

bir fenerli olarak ben iğreniyorum bu adamdan yaa...geçen sene de böyle bir açıklaması vardı. ha bire ispanyaya gidip gönlümdeki takım real fln diyor zaten alıştık bunlara da, yeter artık yaa. hani kazım'ı yağlı kazığa oturtan türk medyasından tek olumsuz söz çıkmıyor bu adam hakkında...geldiği ilk 3-5 ay hariç her zaman kulvarında yatmış, bölgesi yolgeçen hanına dönmüş, o da yetmediği gibi türkiye'ye hakaret edercesine son bir kaç aydır da kurtarın beni buradan, artık gitmek istiyorum falan diyor...kim diyor bunu, roberto carlos diyor. o profesyonelliğine aşık olduğunuz adam...
roberto carlos geldiğinden beri takımda sol kanat tutunamadı...tamam bende vedersondan bir robben çıkmasını ummuyorum, ya da uğur'un ard arda 3 tane doğru hareket yapmasını ama bu adamların bu kadar formsuz olmasında carlos' un hiç mi payı yok?

papaz dedi ki...

geldiğinden beri bidon gibi oynasa da bu ülkeden dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki geçti!

obrigado Roberto.

Brainfour dedi ki...

Türkiye'den en büyük başarısı Kader Keita'ya aldırttığı kırmızı kart oldu. Aynen Emre Belözoğlu'nun bu sezonki en büyük başarısının Milan Baros'un tarak kemiğini kırmak olduğu gibi.
Galatasaray deBoer'i aldığında Barcelona'nın menajeri "Frank artık anca golf oynar" gibi bir açıklama yapmıştı. Real de Carlos'u böyle göndermiştir ve geri almaz bence.

Ortega dedi ki...

Geçen sene kupa finalinde sana dellensem de, Roberto Carlos, sen var ya, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sol bekisin. Nokta.

sMAnia dedi ki...

brz daha kalsaydin beaaa carlos dede :-)