19 Aralık 2009

Mancini Manchester City'de

Ben bu satırları yazarken maçın daha 6. dakikası. Manchester City golü erken buldu Cruz ile Sunderland karşısında. Zaten kötü giden Steve Bruce'ın takımı karşısında maçın favorisiydiler. Bu maç Mark Hughes'un son maçı. İtalyan medyası, Roberto Mancini, Manchester City'nin yeni teknik direktörü diyor. Bunu birazdan maçtan sonra da açıklayabilirler yarın da... Mancini'nin adı Zenit için de geçti geçen hafta Juventus için de. Hatta çocukken Juventus'luyum deyip kur bile yaptı Torino'nun yarısına. Yıllık 4.5 milyon euro alacağı söyleniyor. Bekleyelim ve resmi imzayı görelim... İngiliz futbolunun İspanyol teknik adamlardan İtalyanlara doğru kayışında son halka olur Mancini. Capello ile aşı tuttu, Ancelotti fiyakalı başladı. Zola devam ediyor. İspanyollarda ise Juande Ramos ile yaşanan hayal kırıklığının ardından Rafael Benitez de artık köprüden önce son çıkışta...
***
20/12/Pazar: Mancini 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

6 yorum:

Koray Gök dedi ki...

liverpool'u artık mourinho bile kurtaramaz.

bülent uygun beeeeelki :D

eda dedi ki...

mark hughes un yalan olacağı belliydi. geç bile kalındı. sezon başında o kadar yıldızı kadroya aldıktan sonra hoca değişimi yapılmalıydı.

Adsız dedi ki...

Mancini'den umutluyum. bu takımın ağırlığını taşıycaktır. abim fena karizma ama.

moist dedi ki...

böyle toplama takımlardan bir şey çıkmaz. en az 5 yıl bir başarısı olmaz city'nin. önce oyunculara bir "takım" bilincinin yerleşmesi lazım. ama şu anda orayı arap parası yiyecek bir yer olarak görüyorlar sadece.

josemarcelosalas dedi ki...

Ancelotti de var.

Erk dedi ki...

Bülent Abi sana bir sorum var lütfedip de cevap verirsen sevinirim. İlk twitter da senden öğrendim ben Mancini' nin City'e gelişini. Benitez'in gidebileceğini herkes konuşuyor da sence yerine kim gelebilir konuşulan bir isim var mı Avrupa basınında veya sence kim gelse iyi olur çok merakteyım cevap verirsen sevinirim.