14 Ağustos 2009

Guti&Galatasaray?

Galatasaray, orta sahaya bir adam alır mı? Bu adam Guti olur mu? Ben pek ihtimal vermiyorum ama İspanya'da bugün çıkan haber budur. Rijkaard'ın Guti'yi istediği, İspanyolun da 2011'de bitecek olan sözleşmesini tamamlamak istediğinden bahsediyorlar. Gamsız Guti'ye bu saatten sonra "box to box" oynatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Canı istediği zaman tek başına maç alan adamdır ama onun pozisyonundan 20 metre geride oynayacak birine ihtiyacı var Rijkaard'ın eğer Linderoth ve Mehmet Topal'ı yok sayıyorsa.
***
Arda&Barcelona haberlerini İspanya'dan yazan muhabirin de kaynak gösterdiği Marca, El Mundo Deportivo gibi gazetelerin Türkiye'den de okunduğunu unutmaması lazım. Haberin kupürünü de sayfasına koysun bakalım...

24 yorum:

fobinez dedi ki...

gs transferi bitirdi arkadaşlar. adnan polat transferlerden önce bütçemiz 12m demişti zaten şuanda yapılan transferlerin bütçesi 15m. artık bırakın fotomaçı fanatiği, marca'da çıkan haberlerede itibarım kalmadı zira geçen gün real madrid yattara'yı alıyodu.

Schumy dedi ki...

Bu yaşta adam almaz Galatasaray.

Kesin başka bir transfer geliyor, millet Govou diye ağlarken Keita geldi. Bu sefer de buna benzer birşeyler olabilir.

Ezequiel Garay olabilir...

mts dedi ki...

guti deyip diarra gelmesin?

plainie dedi ki...

GS bir orta saha daha alırsa, kaleyi orta yuvarlaga dikmesi gerekecek. Bas bas stoper diye bagiriyor bence tandem.

fobinez dedi ki...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/02/gutiyi-samanlkta-bastlar.html

gelmesin abi bu adam lütfen yani

Adsız dedi ki...

@mts: oda olur'da yıllık ücreti tuzlu gelir onun zira önce fransva ve italyaya gider o

Spooky dedi ki...

O söz konusu muhabirin görevine talibim. Google Translate ile daha iyisini buradan yaparım.

devletli dedi ki...

lincoln'den boşalan gamsız, keyfi, canı istediğinde maç çeviren, istemediğinde küsen, problemli, duygusal, çok ödenen oyun kurucu kontenjanı için düşünülüyor heralde?

UzunPaslar dedi ki...

Guti daha önce Del Bosque zamanında Beşiktaş'a, Aragones zamanında Fenerbahçe'ye geliyordu. İkisi de olmadı bilindiği üzere.

Bu transfer de olmaz bence çünkü Galatasaray, en dolu mevkisine oyuncu almaya kalkmaz; alırsa hata yapar. İspanyol ve Türk basınındaki Guti'yi Türkiye'ye yollama sevdasını ayrıca anlayamıyorum!

Genel Sekreter Vak dedi ki...

bütçe 12 milyon kasadan çıkan para 6 milyon taksit olayından dolayı.galatasaray enteresan durumda,bence hiç transfer yapmayabileceği gibi tam 4 oyuncu dahada alabilir.(ufuk-sezer-aurelio-yabancı)guti olayı kesin yalandırda,real'den birini almak söz konusuysa kiralık miralık garay çok işe yarar hakikaten.

nebilim dedi ki...

abi sadece kelime oyunları bile başımızı ağrıtır..aman diyim haldun..

ACY dedi ki...

guti'nin bu saatten sonra değil buraya gelip galatasaray için bunu yapsın,(eğer şans bulursa)Real Madrid'de bile box to box oynayabileceğini sanmıyorum.. bence o da fizik kondsyonu ile anca klasik 10 numara oynayabilir, galatasaray'ın da son ihtiyacı olan şey bi 10 numara şu anda... box to box oynayacak adam istiyolarsa gitsinler nuri şahini kovalasınlar ne bileyim..

cortez85 dedi ki...

Guti es un cáncer. todos los que deben ir de la Madrid.

1 Salgado (logrados)
2 guti
3 raul

murat selvi dedi ki...

yine atıldı ortaya bi iddaa umarım ters köse yapar yine haldun üstünel

zachpaulsen dedi ki...

linderoth ne zaman vardı ki? o bölgeyi topal kapatabilir ancak arda gibi bir dönüşüm yaşaması gerek. yaya gibi rakip 18'den itibaren her topa basıp hemen servis edebilmesi için futbolunu dönüştürmesi gerekiyor.

yaşı genç, potansiyeli de var. üstüne üstlük rijkaard ve neskeens gibi iki değerli hocayla çalışacak.

ben topal ve hatta onu bir şekilde yedekleyebilecek sarp varken oraya bir futbolcu daha alınmasına karşıyım. bence bir sezon topal'a şans verilip gelişimi gözlenmeli.

galatasaray eğer forvete sercan'ı alırsa o zaman müthiş bir hücum hattı olur. ama esas eksiğin hala defansta olduğunu düşünenlerdenim.

sağ bek oynama özelliğine de sahip bir stoper şart diyorum.

John Doe dedi ki...

Real'e kim gelirse gelsin sezonda 20 maçtan aşağı oynamaz.
La bota magica Guti Haz.

http://desportivofutebol.blogspot.com/

Selocan dedi ki...

Şuan tek ihtiyaç bence sağ bek ve stoper oynayabilecek bir isim o da Coloccini olsa şahane olur.

Guti'yi severim 32 yaşında yaşlı diyoruz fakat bu adamlar bizimkilere benzemez. Guti de yaşına başına bakmadan oynayabilen biri.. İsim Guti ise yaşa bakmam açıkçası Aynen Del Piero gibi ve Avrupada örneği çok olan 30 yaş üstüler gibi.

Fakat şu da var gerek var mı? Bedavaya gelse tamam da bir de bu adama para verecek halimiz yok. Yerinde de adamımız var açıkçası. O yüzden gerek görmüyorum ben şahsi fikrim.

leoandresmessi dedi ki...

gelse bile gereksiz bir transfer olacaktır. bu yaşta türkiye'ye gelen adam emekliliğe gelir.(bkz: roberto carlos) illa transfer yapılacaksa stopere alın bir adam.

Azgard dedi ki...

guti galatasaray a uyar,cemiyet çabuk kabullenir.

İsmail dedi ki...

Yedek bekler gelirse Arda-Elano nun arkasında...

Aurelio ve Coloccini lazım bize..

Gerisi hikaye bence..

josemarcelosalas dedi ki...

Şekli yeterdi.

Adsız dedi ki...

gelip galatasaray'da kariyerinde zirveye vuracağını bilsem yine istemem şahsen sırf
''6saray 8taş''diye konuşan zihniyetlere iyice malzeme cıkar
el

Turiaf dedi ki...

guti şaşırtmacadır muhtemelen ben bir garay hamlesi bekliyorum Galatasaray dan

Adsız dedi ki...

Her ne kadar yalan haber olduguna inansam da; aramizda adamin cinsel tercihinden dolayi Galatasaray'a uyacagini dusunen ilkel canlilarin da var oldugunu ogrenmemizi sagladigi icin, Ispanyol basinina tesekkuru bir borc bilirim.