14 Ağustos 2009

Dayaklık

Real Madrid'e gidecekse de gitmeden önce bence temiz bir dayak yiyecek Ribery Münih'te. Taş olsa çatlar. Almanları resmen keriz yerine koyuyor. Bayern Münih'e sakatım deyip Fransız Milli Takımı'yla maça çıkıyor. Tersini çok gördük, en son örneği Cristiano Ronaldo. Milli takımların hazırlık maçlarından firar bildik hikaye. Bizim ligde de çok örneği yaşandı. Bu işlerin önünü kesmenin kuralı basit. İtalyanların uyguladığını alıp kural yapmak lazım. Milli maç haftasında sakatım diye affını istiyorsan; o hafta sonunda maça çıkamazsın.
*sakatım/sakat değilim

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçenlerde Bellamy de yaptı aynı şeyi.

Schumy dedi ki...

E.B de yaptı ya aynısını.

2 maç üstüste oynayamayan adam tabi birinden feragat edecektir. Milli takım 3,5 milyon euro mu veriyor Emre' ye ?

Sonuçta sağlık için spor yapmıyor bu adamlar, milli takım da neymiş...

Daçe dedi ki...

fransız değil de brezilyalı veya arjantinli olsa çoktan adı uyuşturucu kullanmakla, evine eskort çağırmakla ve kilosuna dikkat etmiyor olmasıyla haber olmuştu. basın seviyor öyle adamları. "çok kilo aldı yeaa.. bakın bakın bu fotoğrafta da taciz falan ediyor."

ah bi brezilyalı olaydı da adriano gibi beş ayda futboldan soğutsalardı adamı; o zaman görürdü takımları oynatmak neymiş..

cheese dedi ki...

mac öncesi hoeneß bu konu hakkinda alman basininda bir demec verdi. tv'den kendim dinledim, söyledigine göre, domenech ile kendisi görüsmüs, ve ancak fransa zorlanirsa, ya da cok rahat oldugu bir durumda ribery'nin oyuna sokulmasinda anlasmislar. nitekim böyle bir durumda da oyuna sokuldu, ve domenech sms ile hoeneß'e tesekkür etti, bu anlasmadan dolayi.

sevgili bülent bey, bence "as" ve "marca" ribery'nin bu macta oynamasi arkasinda fesat ariyor, transfer ortamini canli tutmak icin.

yani bu konunun almanya cephesindeki durumdan da haberdar edeyim dedim, dayaklik bir durum yok (henüz).

feetdeep dedi ki...

İtalyanların kuralı çok harikaymış. bu hafta emre belözoğlundan başlamak lazım uygulamaya.adam sakatım diyor milli takım kadrosundan çıkarılıyor, iki gün sonra takımla idmana çıkıyor. sonra da milli takımda kaptan bile olabiliyor, hatta fenerbahçenin de:)

devletli dedi ki...

ben talibim, eşşek sudan gelene kadar hem de. forumdan 3-5 arkadaşla dişlerini eline veririz bunun.

aşkın dedi ki...

Emre efendiye tepkiliyseniz bir zahmet kadroya alan imparatoreye de kanalize edin.Hani milli takım pazarlık konusu değildi?

BT dedi ki...

@Cheese
Alman cephesinden bilgi için teşekkürler. Lakin sadece bu olay değil iki aydır yaşattıklarıyla zaten dayağı haketmişti.

R.I.7 dedi ki...

bu adam bunu hep yapıyor

cem dedi ki...

Milli Egitim'in tornasindan cikmis, devletcilik ve milliyetcilikle cifte su verilerek dövülmüs bizler icin anlamasi zor olabilir ama bir sporcu icin her zaman önce kulübü gelir. Adamin ekmek kapisi, sözlesmeli oldugu yer, ailesini gecindirdigi kaynagi orasi. Ben de Emre'nin yerinde olsam uyduruk bi hazirlik maci icin kendimi riske etmezdim. Orda sakatlanip Sivasspor ve Sion maclarini kacirsa, takim o maclarda puan kaybetse, özelikle Emre'nin bölgesinde sorun yasansa neler olur biliyoruz cünkü. Müzmin sakat Emre, önemli maclarda yok Emre, milli takimda var ligde yok Emre... Medya ne yapar adami!

cortez85 dedi ki...

ribery 2010-1011

feetdeep dedi ki...

CEm demmişsinki; "Orda sakatlanip Sivasspor ve Sion maclarini kacirsa, takim o maclarda puan kaybetse, özelikle Emre'nin bölgesinde sorun yasansa neler olur biliyoruz cünkü."
Ne yapacak en fazla kaptan yaparlar adamı.

Unknown dedi ki...

@ BT:

Italyanlarin kurali sadece Italyada oynayan italyanlar icin mi gecerli yoksa baska ulke liglerinde oyniyip sakatyim ayagi yapan italyanlara da yaptirim uygulayabiliyorlar mi?

İsmail dedi ki...

on numara topçu ama karakter sıfır ...

Ayberk dedi ki...

@cem
Bu bakis acisiyla Milli Takim kadrosu kimlerden olusacak? Kimler giyecek formayi?

Unknown dedi ki...

anlamadığım şu?bayern gibi dünya devi,değil avrupa'nın,dünyanın en büyük takımlarından biri böyle soytarılıklara nasıl göz yumuyor.bakınız manu'ya;cr ben gidecem dedi,klupler anlaştı gitti.yok sakatım yok gözümde çapak var.vallaha ben olsam kaizer'in yerinde,1860'a kiralık yollarım bu şımarık adamı.bayern ribery'siz de meister olur yani.sinir geldi valla.