17 Mart 2009

Uzaktan İyi Vurur

İki hafta arayla iki gol atacaksın. İki golde attığın şutların kaleye uzaklığı toplam 89 metre olacak. İki rakibin kalesinde de Haydar olmayacak! Giueseppe Mascara'dan daha iyisini kim yaptı futbol tarihinde? Ben bilmiyorum. İki hafta önce Catania Palermo'yu derbide üstelik de deplasmanda 4-0 ile ezdiği maçta 50 metreden gol atmıştı. Bu hafta da yine kaleci hatası. Udinese deplasmanında 39 metreden çaktı golünü. Hayatında bir kere uzaktan gol atmış bazı futbolcular için kariyerinin sonuna kadar "uzaktan iyi vurur" diyen spikerler vardır ya, işte bu adamın ismini unutmasınlar: Mascara. Uzaktan iyi vurur...

7 yorum:

n0s dedi ki...

yaa evet ben de gördüm şaşırdım, bi de geçen haftadan özgüven gelmiş topa yatarak klas vurmuş hatta kaleci yarı yolda hayatta kurtaramam diip bırakmış (bu hareketin kralını buffon yapıyo, eğilmiyo bile). soruya cevap olsa olsa xabi alonsodur derim.

perseverative dedi ki...

7 ocak 2006da luton town - liverpool macinda

ve

20 eylul 2005da newcastle united - liverpool macinda xabi alonso orta sahanin gerisinden 2 gol atmisti.

maclarin arasi biraz daha acik ama mesafe de daha acik :) bir de yanlis hatirlamiyorsam gollerin birini sag ayak ile birini de sol ayak ile atmisti alonso..

perseverative dedi ki...

20 eylul 2006 olacak o,typo hatasi yapmisim

yorgunforvet dedi ki...

bi kez trt3 de bi maç seyrediyorum, frikik oldu, adam vurdu top üst direkten aut a gitti. 10 dak sonra bi daha frikik oldu bu kez spikerin futbolcuyu tanıtımı: "duran topların usta ismi !"

Eser dedi ki...

Bu konuda sanırım kimse Ari Haan'ın eline su dökemez.

http://www.youtube.com/watch?v=KBGbZkbM9h8

İsmail Şayan dedi ki...

Roger Garcia Junyent vardı bir de. Nasıl giydi bilmem ama Sarı Fare'nin 14 numarasını taşımıştı sırtında.

2002/03 sezonunda Espanyol forması ile hem Recreativo Huelva hem de Rayo Vallecano'ya kendi sahasından atmıştı. 2003/04 sezonunda da orta sahayı geçer geçmez Galatasaray'a atmıştı Villarreal forması ile.

oralardaniyivurur dedi ki...

oralardan iyi vurur..