20 Mart 2009

Sivasspor vs. Beşiktaş?

18 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

7 yerim 9 yerim ama 8 yemem ... ile ... gol yemem ama bilmem ne yerim ... diyen rüştü reklamının arasındaki 7 farkı istiyorum her duruma UYGUN bülentten !

Rory Breaker dedi ki...

Sivas kulübesinde cam çerçeve iner diyorum. Birkaç hafta öncesine kadar desteklediğim Sivas ise sırf şu uygun olmayan adamın dili yüzünden kaybedecek şimdiye kadarki kredisini...

matiasemilio dedi ki...

her türlü alır Kartalım..

josemarcelosalas dedi ki...

Beraberlik maçı olduğu 100 metreden belli.

Sarp* dedi ki...

sivas alirsa, cok buyuk adim atar sampiyonluga, mac giderse bence sampiyonluklari da net olarak gider.

jose dedi ki...

0-0

o6kara dedi ki...

Gollü bir beraberlik gibi duruyor bu maç...

Mehmet Dinler dedi ki...

Sivas bu sefer şampiyonluğu istiyor. Bırakmayacaklardır...

totikarker dedi ki...

banko 2 olur banko.. evimi basacam bu maça iddaada :D .. yatarsak çocuğumu keserim..

alchoburn dedi ki...

Mustafa Denizli (her ne kadar bayılmasam da) Türkiye'de nasıl kazanması gerektiğini bilen bir adam. Yeni yetme Bülent Uygun'u hayli hayli yer.

Hatta abartıyorum, kadroları değişseniz gene Mustafa Denizli kazanır.

Beşiktaş'ın yenilmesini tercih ederim tabii.

Rory Breaker dedi ki...

Uygun efendi cam çerçeve indirir dedik de kendisinin karsilasmayi tribunden izleyecegini unuttuk. 4 mac cezanin ikincisini tamamlayacakti kendisi...

SirEvo dedi ki...

Sivas kazanırsa, bence şampiyonluğunu ilan etmiş olur, ki kafadaki rakiplerden sırf GS ile maçı var ve o da teeeee ligin sonunda. Ligin sonundaki maça kadar, kim öle kim kala.. Şampiyon zaten belirlenmiş olur o maça kadar.

BJK kazanırsa, Sivas için hiçbir şey bitmez. BJK'nin daha içeride FB ve GS ile hayati maçı var. Bunlardan puan kaybettiği anda, zaten Sivas yine geçer her türlü üste. Tabii BJk yarınki maçı kazanıp, sonra gelip içeride onlara puan verir mi o da ayrı bir konu :)

Berabere biterse, ki en büyük ihtimal o gibi duruyor, Sivas bence bir daha 1.likten düşmez. Ancak ve ancak, Sivas eğer son maça kadar BJK ile aynı puan farkını korursa, o zaman son maçta dananın kuyruğu kopar..

Yani demem o ki, iki ucu pis değnek.
Bir BJKli olarak, bu futbolla buraya kadar geldikten sonra bırakmalarını istemem. Tabii yarın(ctesi)ki hava koşullarında nasıl bir futbol oynanacak o da bir muamma ama inşallah kazanırız diyerek noktalıyorum.

BroWnTyGeR dedi ki...

Beşiktaş hertürlü kazanmalı heleki B. Uygun' un boş laflarından sonra ..

bahtiyar dedi ki...

0-0 yada 1-1 alt ve beraberlik macı.

HaCiTo dedi ki...

kapalı oynayıp kontrataklarla gol arayan ve bunda görece başarılı olan, amma son haftalarda rakiplere pozisyon verme anlamında doruklara çıkan bir Sivasspor ile buralara kadar ve bu kadroyla nasıl geldiğini zerre anlamadığım, tüm olayının ileride sağlam bir Bobo ile Cisse ve Ernst'inde olduğuna inandığım (millet hala Tello, Delgado diyor, hele Nobre ve Holosko diyenler var ki bu adamlar kanımca büyük takım futbolcusu değildir ve olamazlar), Ekrem Dağ'ıyla gülümseten, Yusuf Şimşek'iyle ne alaka dedirten ve yine kanımca sezon sonunda hiçbir şekilde Şampiyon olamayacak iki takımın mücadelesi... 100metreden beraberlik olduğu öngörülebilir tadında ama bi yandan da illa birileri alacaksa Sivas alsın, nasıl olsa son hafta Sami Yen'de kendilerini hacamat edecek form ve gazı yakalarız o zamana kadar diye düşünmeden edemediğim bir tuhaf maç...

SirEvo dedi ki...

Nobre'ye laf atmak için, bu sezon nasıl oynadığını bilmemek gerekiyor. En iyi sezonunu çıkartıyor. En mücadeleci oyunculardan biri BJK'deki.
Aynı şekilde Ekrem de verilen fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyor. Delgado'ya diyecek bir şey yok. istediği zaman biraz oynuyor, genelde hiç oynamıyor ama Tello'da süper mücadele ediyor.
Hele Holosko bu takımın en önemli futbolcularından. Yedek kalmasını anlamış değilim.
Bobo bu sene ayrı bir berbat zaten. Bobo iyi, Nobre kötü deniyorsa, BJK maçları izlenmiyor demektir!

HaCiTo dedi ki...

@ SirEvo,

Yaptığım saptamayı biraz daha açayım. Nobre sana Hacettepe maçını kazandırır, Holosko önde olduğun maçta farkı artırmana fayda sağlar, Bobô da seni Avrupa'da sürükleyebilecek tek adamındır (geçen yılki Liverpool ve Marsilya maçları der, köşeme çekilirim)...

Beşiktaş takımını oluşturma yetkim olsaydı --- heh he, zor tabii --- takımı kesinlikle Tello, Bobô ve iyi bir mentör tarafından "aklı alınmış" bir Serdar Özkan'ın etrafında kurmaya çalışırdım. Elinde Batuhan gibi yıllarını taşıyabilecek bir oyuncu varken, lige geldiğinden beri ortalama Anadolu takımlarına ve arada sırada Galatasaray'a gol atmak dışında pek de bir numarasını görmediğimiz Nobre aşkı ne Beşiktaşlılarda hakikaten anlamakta zorlanıyorum. Öte yandan Fenerbahçeliler de Beşiktaş'ı 11 puan geriden yakalayıp şampiyon oldukları senenin "katalizörü"nün Nobre olduğunu iddia ederler ki van Hooijdonk, Tuncay, Serhat'ın olduğu takımda bu iddia ayıptır, günahtır...

Oldu olacak milli takıma da çağıralım Nobre'yi!

SirEvo dedi ki...

Nobre'yi yücelten kimse yok. Okursanız yazdığımı, bu sene iyi olduğunu söyledim. Bize geldiğinden beri kendisinden nefret ediyordum ben zaten. Arkadaşlarıma kızıyordum nedir bu bu kadar büyütüyonuz diye ama bu seneki performansı bence iyi. Neyse zaten maç bitti, Sivas bütün maç yattı. Bu futbollarıyla da şampiyon olurlarsa, bizim ligin kalitesi bir kez daha ortaya çıkmış olur.