21 Mart 2009

Olası İngiliz Finali

İngiliz medyası Şampiyonlar Ligi kuralarından memnun, Chelsea-Liverpool eşleşmese daha mutlu olurlardı elbet. Olası bir Manchester United-Liverpool finalinde Roma'da güvenlik önemlerinin yetersizliği yüzünden endişelerini dile getirmişler. Öncelikle Chelsea'yi defterden silmişler. İkincisi nedir bu telaş bunu hiç anlamıyorum. Man. United-Liverpool arasındaki her maçtan önce iki şehirde büyük olaylar mı çıkıyor. Ya da biz önlem almasını biliyoruz, İtalyanlar bu işi beceremiyor demeye getiriyorlar. Finale kim çıkar bilmem de o kale arkaları piknik alanı olan Roma Olimpiyat Stadı yerine keşke San Siro olsaydı derim.

8 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

Kupa finali gibi yüksek prestijli maçlar olimpiyat stadlarında oynatılmasın arkadaş. Hatta hiçbir futbol karşılaşması olimpiyat stadlarında oynatılmasın.

Adsız dedi ki...

bencede son 3 yıldır bıktık Olimpico'dan

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

inşallah hiç bir ingiliz finale çıkamaz. özellikle manu. o kadar çirkin bir futbol oynuyorlar ki inanılır gibi değil. ama kurada çok şanslıydılar. final kapısı ardına kadar açık gibi gözüküyor şu anda manu için maalesef.
olimpiyat stadı konusunda ise yüzde yüz katılıyorum. olimpiyat stadlarında futbol yasaklanmalı. futbolun ruhunu öldürüyor o stadlar. üstüne bir de şampiyonlar ligi finalinin olimpiyat stadında oynanması inanılır gibi değil.

ACY dedi ki...

kop kale arkasina yerlesmeye kalkarsa durbun de getirsin yaninda atmosferin icine bu kadar eden statta yoktur heralde gerci bizim olimpiyat stadinda bile final oynamis adamlar olimpiyatta gucluk cekmezler pek.. ingilizler ne dese haklilar ama barcelona liverpool finali olursa daha seyri zevkli olur kanimca..

Erdal Güngör dedi ki...

Red Army vs. Headhunters,roma eski mevzuları tarışmak için mükemmel yer...

esselcuk dedi ki...

http://municipioxx.files.wordpress.com/2008/05/stadio-olimpico.jpg

buradan maç izleme hariç her şey yapılır

Kapali Ust dedi ki...

Yine Manchester-Chelsea finaline doğru gidiyoruz yavaş, yavaş..

Unknown dedi ki...

muhtemelen ingilizler yüzünden ölen o 30 civarındaki italyan taraftarlardan dolayı olabilir bu çekingenlik..bu yüzden hatta italyanlar pek sevmez ingilizleri. tabi bide man u dan 7 yemiş romalı taraftarları unutmamak gerek..