17 Mart 2009

MR Çektirmemiş Linderoth(!)

Linderoth hakkında uzun zamandır farklı kaynaklarda aynı detaya rastlıyorum. Biri kuyuya taş attı, çekeni bol maşallah. Linderoth'dan Galatasaray'a yar olmadı. Sakatlığını biliyoruz. Bilmediğimiz ya da bilmediğimizi sandıkları ise İsveçli'nin Galatasaray'a gelene kadar kariyerinde hiç sakatlık geçirmediği hakkında yapılan haberler ya da yorumlar. Hatta abartıp bu adam hayatında MR'a girmemiş diyenler bile var. Linderoth'un Galatasaray'a gelmeden önce Kopenhag'da 3 sezonun tamamında oynadığı zaten bütün kaynaklarda var. Peki İsveçli futbolcunun Premier Lig kariyeri neden es geçiliyor? Ya da neden bir zahmet, iki eski haber arşivden bulunmuyor, anlayabilmiş değilim. Ben ilgili haberi aramadım. Arşivimde duruyor. Memlekette Linderoth ile ilk röportajı yapan, portresini yazan benim. Bakalım ne demiş Everton günleri için Linderoth?

"22 yaşındaydım, Walter Smith beni almıştı ve ben geldikten sonra sadece 3 hafta görev yapabildi. Yeni gelen teknik direktör (D.Moyes) beni tanımıyordu, hatta adımı bile bilmiyordu. Her şeye sıfırdan başlamış gibi oldum. Takımda çok fazla yabancı oyuncu vardı. Dünya Kupası sonrası çok yorgundum, bir de üstüne kış yaklaşırken ağır bir sakatlık geçirince Everton kariyerine iyi başlayamadım. İngiliz futbolunda tatil de yoktur. Noel ve yılbaşı ertesinde bile programda maç vardır. Bu yüzden o sezon kendimi toparlama şansım olmadı”.

11 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

a llorar vascos..PUTA EUSKADI Y 55555555555555

Si se refiere a un precontrato, veo más factibles los nombres de Tévez (negociación con MSI por 27 millones o más) o Agüero (pago de la cláusula de rescisión, 55 más iva), que los nombres de Kaká o Ronaldo.

Aunque la verdad es que no me creo ni lo del precontrato.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

He dicho que gerrard es mi sueño.
es que es más fácil fichar a Kaká. Porque el liverpool no negocia, y de negociar, cuando te dice que te vende a liverpool por 80-90

pero Villa, Silva o Albiol no son imposibles

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

@don aceto madridista y bulentinho

i was in liverpool last week..in anfield..after 3 weeks i want to be in estambol.. but i don't know.

estambol is very big. maybe 4 times madrid. i went to london 1 and paris 3 times. maybe estambol is bigger than london and paris..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

yo también diría que Florentino se presentará. Diría que hay un 90% de posibilidades de que se presente. Pero ahí está ese 10% y ese 10% es una mujer enferma y una familia que se lo desaconseja.

Galliani lo dijo. Y es que Florentino sería capaz de traer practicamente a quien quisiera. Eugenio o Eduardo, por ejemplo, a Galliani sólo le sacaban un café...jajajajajaja y por cortesía del italiano.

3 fichajes españoles. albiol villa silva

fabregas is very difficult for madrid. because he will play in barcelona after xavi...

Salu2 maestro

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

galliani i said. adriano galliani he's berlusconi's man..

like florentino and f.m alvarez...

get ready babies.. this summer will be fantastic...

kutay dedi ki...

"hayatında mr çektirmemiş" lafını linderoth için ilk kullananın başkan adnan polat olması lazım. tabı o zaman baskan değildi, canaydın yönetımındeydi.

Kerem dedi ki...

Kim ne derse desin, Linderoth çok özel bir futbolcu. Ve aynı zamanda iyi bir transferdi. Sonrasını ben şanssızlık olarak düşünüyorum. Bir çok hatası olan o zamani yönetimin yaptığı iyi işlerden biriydi.

Artık Galatasaray'da işi var mı? Pek zannetmiyorum.

mondo trasho dedi ki...

şaka gibi yahu. adam iki sezonda toplam 15 maça mı ne çıkmış? o sakatlanınca topal doğdu. şimdi topal sakat, o doğar tekrar diyordum ama hala salonda çalışmaya devam ediyor. salon futbolcusu linderoth!

gunahkargecelerintovbekarcocugu dedi ki...

"Salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışmak"tan bıkmadı mı bu adam, ben fizyoterapist olsam döverdim şerefsizim :S

Can dedi ki...

Umudumu hiç kaybetmemiştim, inancım vardı ama heralde olmayacak :(

Büyük Kaptan dedi ki...

evet geçen sene adnan polat gs'nin şanssızlığını belirtmek için bu lafı kullanmıştı.. sonra dillere pelesenk oldu.. demek ki işler iyi gitmediği zaman bir bahane bulsan bile abartmayacaksın.. yoksa aceto yakalar :)