17 Mart 2009

Mesut Özil Özel Röportaj

Sevgili dostum Ali Okancı ile geçen perşembe günü beraberdik. Bizim işte haber atlatmak istiyorsan; ki bu özel röportaj ise nereye gittiğini bile söylemeyeceksin. Sağolsun benimle paylaştı, heyecanı gözlerinden okunuyordu. 1-2 lafladık röportaj ve Mesut hakkında. Mesut Özil kimseyle konuşmuyordu. Onunla röportaj yapmak için ertesi gün Almanya'ya uçtu. Habertürk televizyonunda izlemişsinizdir umuyorum. Blogunda da izlenimleri yazmış. Ben bir cümlesini alacağım. Tamamı bu adreste... Tebrikler Ali Okancı. Alakasız onca haberin üstüne "özel haber" damgasının vurulduğu spor medyasında özel bir habere büyük emek harcayarak imza attığın için...
"Röportaja gelecek olursak Mesut’un her haliyle, her konuşmasıyla kendisini daha çok bir Alman gibi hissettiği belliydi. Türkçe yaptığımız röportajda sorduğum yaklaşık 20 sorunun çoğuna 2-3 kelimeyle bilemediniz en fazla 2 cümle ile yanıt verebildi."

9 yorum:

perseverative dedi ki...

fotografi gorunce aklima direk su geldi;

http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/01/diego-ile-fotoraf-ektirmek.html

ACY dedi ki...

roportaj cok basarili ali okanciyi da cok severiz cok basarili bir gazetecidir sakin yanlis anlasilmasin ama nedir bu hala sure gelen mesut ozil konusu, bu adam bu kadar mi efsane futbolcu bu kadar mi buyuk yetenek bu kadar mi vazgecilmez bir adam da elimizden kacirdigimizin(!) ardindan bu kadar olayi suruyor hala..bu ulke takiminda yildiray gibimuzzy izzet gibi cok sisirilip patlayan adamlar geldi gelmeye de devam edecek mesutta cok farkli olmaz benm kanaatimce..

erdij dedi ki...

mesut özil'in futbolculuğu değil tam olarak konu. Konu, gurbetçiler mi Türk milli takımını seçmiyor, Fatih Terim mi uyuyor? Zamanında Malik Fathi'yi İranlı mı ne sanmıştı Fatih Hoca.
Onun için Alman milli takımını seçen her futbolcu olay oluyor, gündeme geliyor.
Mesut Özil de elimizdeki çoğu topçu bozuntusundan yetenekli olduğu için insan üzülüyor tabi neden bizde oynamıyor diye.

Chevic dedi ki...

@clean shit
Yıldıray mı çok şişirilmiş ? patlamış ?

Unknown dedi ki...

italyan yemek kültürü ve türk futbol bloglarının arasındaki vazgeçilmez yapı

papaz dedi ki...

Terim'den silah zoruyla mı milli yapması bekleniyor bazı isimleri anlayamıyorum.

Bu ülkeler çok sert yasalar çıkardılar son yıllarda çifte vatandaşlık konusunda ve özellikle U-17 civarında bu çocukların topçu olup olamayacakları bile belli değil. Türk milli takımını seçip o pasaportu itmek çok zor geliyor bazı oyunculara ve artık bunu da anlayışla karşılamalıyız.

Unknown dedi ki...

@Clean Shit

Yıldıray mı şişirilmiş futbolcu? Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir futbolcudan bahsediyoruz. Şişkin olan birşey varsa o da Fatih Terim'in egosudur. O ego patlar mı? Patlamaz..

PENNEARABIATA dedi ki...

@ clean shit

mesut özil veya x futbolcu önemli değil. Bu röportajla futboldan çok Mesut özil gibilerin psikolojisini ve Alman toplumu içindeki yerini ortaya koymaya çalıştım. 250.000 gurbetçi futbolcu var Almanya'da. Bundan sonrakilerde neler yaşanabilir onu anlatmaktı hedefim.

thunderbird dedi ki...

e cokta basarili bir roportaj olmamis belliki. adamcagizda kalkmisti gitmisti o kadar alamanyalara.