17 Mart 2009

Gerrard'ın Fiyatı Var mı?

Real Madrid ondan önce Liverpool'un bayrak adamı olan Owen'ı almıştı. Hem de üç paraya. Anfield Road'dakilerin ahı tuttu ki Owen, Madrid'de tutunamadı. Newcastle'da Owen sakat ise klasik bir haber satırı oldu çıktı. Ne arayanı var ne de soranı. Dayıoğlu Gerrard ise bambaşka bir adam. Buhafta La Liga'da puan farkı kapanmayınca Madrid medyası manşeti transfer spekülasyonlarıyla götürüyor. Kaka, Cristiano Ronaldo haberleri satmıyor artık. Şimdi moda Gerrard. 5 günde önce kendilerini ardından Man. United'ı parçalayan Liverpool kaptanı için 85 milyon euro vereceklermiş. Gerrard bu kadar eder mi? 10 eksik 10 fazla da eder de. Soru şudur: Gerrard'ın bir fiyatı var mı? Bence yok...

31 yorum:

arnawut dedi ki...

bence de yok. paha biçilemez bir topçu ki gideceğini de hiç zannetmiyorum...

Çetin Cem dedi ki...

soru doğru, cevap belli: yok.

chelsea de az denemedi bunu, hem o zamanlar liverpool şu anki gibi avrupa'nın en büyüklerinden olarak görülmüyordu. chelsea 2004 yazında almak istedi gerrard'ı, hatta avrupa şampiyonası'nda lampard ve terry'nin de stevie'nin kanına girmek için kullanıldığı yazıldı.

gerrard gitmedi. gitmez de. o da bu yüzden gerrard.

victory is ours dedi ki...

istikrar sahibi olan futbolculara bayılıyorum. gerrardın da bir fiyatı vardır illa ki fakat gerrardın oynadığı futbol parayla takas edilir mi bu ayrı bir tartışma konusu.. ben yeni bir istikrar abidesi olarak manchester united lı andersonu görüyorum. ileride paul scholes un yerini alacaktır. benim düşünceme göreuzun seneler united da izleyeceğiz andersonu.

Mehmet Dinler dedi ki...

Liverpool'u şu adam yüzünden sevdim, bu adamın sayesinde koyu bir Liverpool taraftarı oldum ben. Başka bir takım oa değer biçse de Liverpool taraftarları için Gerard'ın bir fiyatı yoktur. Satılamaz o...

EsEs dedi ki...

bence de yok :=)

o6kara dedi ki...

fiyatını falan bilmem de ben gerard'ı üzerinde başka forma varken görmek istemem açıkçası.

Pasetto dedi ki...

Aynı soru Raul'un bir fiyatı var mı şeklinde de sorulabilir. The Kid'le muhteşem bir uyum yakaladılar. Bence üst düzey takımların o yıl ki performansında takımın sadece bir yıldızla yürümesi değil , başka bir yıldızın da katkı yapabilmesinden geçiyor. Bu yıl Liverpool bunu çok iyi başarıyor.

lancey dedi ki...

gerrard lpnin demirbaşıdır.

para ile satılmaz.

jose dedi ki...

Gerrardın Liverpooldan kopması papanın müslüman olması ile eş değerdir sanırım.

devletli dedi ki...

ben farklı düşünüyorum, küçük bir ihtimal de olsa liverpool gerrard'ı satabilir gerrard da takımdan ayrılabilir. 85m euro'ya satarlarsa büyük de iş yapmış olurlar. ama bildiğimiz gerrard liverpool'lu gerrard'dır, real madrid toprağında böyle çiçek vermez. yani zidane değil henry olur bence.

dogan pamuk dedi ki...

bir liverpool lu için elbette fiyatı yoktur. standart transfer piyasısına göre paraya vurursak o kadar etmez bence. zaten ona bu maliyeti katan oynadağı futbol artı liverpool için ifade ettiği ruhtur. o yüzden bu fiyat böyle hatta az bile. çünkü gerard giderse sadece futbolcu gerard değil çok şeyi alıp götürür liverpool dan. ben gideceğini sanmıyorum. liverpool un deplasman forması bile ona yakışmıyor bırakın madrid formasını.

ona kırmızı çok yakışıyor gerisi yalan.

maRco dedi ki...

Steve o staddan ayrılmazki bi fiyatı olsun

Gadee dedi ki...

Konu ile tamamen alakasız olacak ama bugün Arda'nın sakatlık nedeni ile oynayamayacağını okuduğumda başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.

Hamburg maçında nasıl bir kadro ile çıkacağız sahaya Aceto? Kulüpten bir bilgi aldıysan yada kendi görüşüne göre nasıl bir takım çıkacak sahaya?

Mehmet Güven'i defansa çekecek gibi bir his var içimde, inşallah öyle şeyler olmaz.

Benim tahminim:

Santis
serkan mehmet g. hakan b. volkan
sabri barış ayhan kewell
lincoln
baros

erssre dedi ki...

yok
YOK
Y-O-K!

ermansire.blogspot.com

John Doe dedi ki...

Steve Gerrard, Gerrard
He’ll pass the ball 40 yards
H’s big and he’s f.cking hard
Steve Gerrard, Gerrard

İsmail Şayan dedi ki...

Hamburg DHA muhabiri döktürmüş be Aceto:

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=1072217&Date=17.03.2009&b=Tesadufun boylesi...&KategoriID=14

Hamburg Galatasaray derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Kahraman'ın katkılarını da unutmamak gerek gibi görünüyor.

Hatırlamayan olursa:

http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/03/hamburg-1-galatasaray1.html

John Doe dedi ki...

gerrard almak isteseler bütün şehir madrid'e yürüyerek gider

HHKahraman dedi ki...

2-3 sene evvel Liverpool Başkanı: Steven Gerrard Liverpool'da ölecek demişti. Bir futbolcu için daha ötesi yoktur herhalde.

gorcanabi dedi ki...

Futboldan hâlâ tiksinmediysem Gerrard gibi adamlar yüzündendir.

Adsız dedi ki...

Bence yoktur Steven'ın fiyatı..
Raul veya Casi neyse Steven'da öyledir..

LFC ile en kısa zamanda " ömür boyu hizmet " anlaşması yapar umarım..

YWNA #8

ygtylmz dedi ki...

Mastercard reklamı gibi . Kaka 50 milyon euro , ronaldo 100 milyon euro , gerrard paha biçilmez .

Zafer dedi ki...

Fiyatı var mıdır bilemem ama olmaması gerekir bence. Bir Maldini'yi,Raul'u, Totti'yi, Gerrard'ı başka bir takımda düşünemiyorum. Yakıştıramıyorum. Satılmasın, satılırsa Liverpool benim için biter, bir daha izlemem Liverpool'u!

ACY dedi ki...

peki üstat ya başka fiyatı olmayan futbolcular desek =) kimler var düşünmek lazım..raul del piero maldini bülent korkmaz javier zanetti julen guerrero belki puyol hatta casillas..

yok artık leBron james dedi ki...

raul totti del piero scholes giggs ve gerarddd belki dahada isimlerini unuttugum oyuncular bunlar iyi futbolculardan daha fazlası kesinlikle bazı seyleri parayla alamazsınız(o zaman paranın alamayacağı seyler icin vısa card champıons league)

AbSurDMaN dedi ki...

Totti bile Roma'dan Lazio'ya gider, Gerrard L'pool'dan gitmez, o derece :)

nestavarro dedi ki...

10 eksik 10 fazla ederde!!!!(olmadı üstad)bence fiyatı var herşeyin fiyatı var 4 kaka parası verirsin alırsın ama yermi?bence yemez...

MadridFan dedi ki...

Steve Mcmnaman'ı eklememişsin o listeye :) Gerard'ın fiyatı olmayabilir ama Perez'in de servetinin bir sınırı yok.Chelsea uğraştı alamadı dedinizde Perez'in serveti 10 kat fazla Abramovich'den.Gerard orada bir sembol fakat Perez'in de müthiş bir ikna yeteneğini var klübünün kazanacağı astronomik fiyatı düşünerek klübüne faydası olacağını düşünürse ayrılır Gerard birtek.

Emrah Özşahin dedi ki...

Gerrard liverpooldan ayrılsa artık liverpoolu o kadar sevebilirmiyim bilemiyorum, zaten ayrılacağını da sanmıyorum. Senin sevgindir bizi Liverpool'a bağlayan. Sen olmasan belkide Ben Liverpool'u sevemeyecektim. Gerçekten Gerarrd ımı seviyorum yoksa Liverpool'umu bilemiyorum. Ama onun sayesinde bir Liverpool fanatiği olduk çıktık hepsini seviyorun futbolcuların ama kaptanın yeri bir başka.

totikarker dedi ki...

paranın satın alamayacağı şeyler vardır.. gerisi için mastercard reklamı gerrard için yapılmış olsa gerek..

MustafaAGCA dedi ki...

Gerard'ın fiyatının olmasının sebebi oynadığı futbolun paha biçilemez oluşundan değil Liverpool ile olan bağındandır. Ben bir futbolcu bir takımla mükemmel bir uyum içindeyse bunun bozulmaması gerektiğini düşünenlerdenim.

Fatih Mehmet dedi ki...

giderse gerrard ın gerrard lığı mı kalır?