18 Mart 2009

Galatasaray vs. Hamburg

* Galatasaray-Hamburg maçı şifreli Futbol Smart kanalında. ZDF ve Direct 8 kanalları da maçı şifresiz naklen yayınlıyor. Frekans bilgileri burada.
* Bu akşam Saint Etienne-Werder Bremen maçı 20:30'da ARD Das Erste'de...
* "Galatasaray'ın Hamburg maçında 2. stoperi kim olmalı?" anketinde Semih Kaya %62 oy aldı. Harry Kewell %23 , 3'lü savunma %10, Serkan Kurtuluş %5 oy topladı.
* Anket şıkkında Mehmet Güven yoktu. Artık onu da dikkate almak lazım...
* Arda için son karar bu akşam antremanında verilecek. Çok zor ama ihtimal var.
* Emre Güngör ve Servet'in tur geçildiği takdirde ilk maçta oynaması mümkün değil. Mehmet Topal'ın az da olsa şansı var.

24 yorum:

Sinan Kolat dedi ki...

Bulent Korkmaz basin toplantisinda Semih Kayayi oynatmayacaginin sinyallerini verdi, en azindan milli mac arasindan once...
Uzdu...

Nurky dedi ki...

Arda Oynasında Yeter..

@Bülent Abi Akşama bizi haberdar edebilirmisin blog üzerinden ?

GialloRosso dedi ki...

Arda'nın yokluğunda Harry Kewell muhtemelen orta sahada görev alacak.

Bu durumda savunmanın göbeğine Mehmet Güven'i monte edeceğini düşünüyorum.

Tur geçildiği takdirde nasıl bir kombinasyon olacağını şimdiden tahmin etmek oldukça güç. Zira Bülent Hoca'nın tercihlerine akıl sır ermiyor.

mustafa taha dedi ki...

Bremen'in maçı TR saati ile 21.30'a denk geliyor...

Pasetto dedi ki...

Ali abi Arda oynar diyor. Umarım öyle olur zira GS'nin kesin gol atacağına inanıyorum ama yemeyeceğinede garanti veremem. Yanlız Arda'nın Trabzon maçında sakat haliyle bile kazanma isteği azmini gerçekten takdir ediyorum.

Kamil Gün dedi ki...

Semih kesin yok, basın toplantısında açıkladı hoca. Mehmet Güven ya da Kewell oynar.
Bülent abi tur geçildiği takdirde Emre Güngör ve Servet ilk maçta yok demişsin, Servet'e belli olmaz iyileşebilir o:) normal değil çünkü:)
Bülent Korkmaz kim oynarsa oynasın turu geçeceğiz havasında,öyle de olacaktır. Takımın motivasyonu çok üst düzeyde. Ayrıca Hamburg da çok eksik. Yine de Olic'i durdurmak zor olacak, taktik yediğinden 1 fazlasını at.
Ayrıca, Hamburg'un ligdeki iddiası bu maçı etkilemez, son 16'ya kalmış takım ligi önemseyeceğim diye UEFA'yı boşlamaz. Bu tip haberlere önem vermemek lazım.

Çetin Cem dedi ki...

arda'nın sakatlığı sonucunda bile olsa, bence kewell'ın hücumda oynayacak olması güzel. kewell'sız bir hücuma çok da güvenmiyorum.

semih'in de oynamayacağını düşünürsek (basın toplantısında haklı olarak maç eksiğinden dem vurdu korkmaz) sabri, barış veya mehmet güven'den birisinin ortaya geçmesini bekliyorum. serkan'ın da tıpkı semih gibi maç eksiğinin olması, barış'ın da orta sahada kullanılacak gibi görünmesi sonucu herhalde güven geride oynayacak.

de sanctis
sabri-m. güven-hakan-volkan
hasan şaş-barış-ayhan-kewell
lincoln
baros

gibi bir diziliş bekliyorum.

hasan şaş'ın son iki maçta da sonlarda oyuna girmesinden sonra korkmaz'ın bu maçta onu kullanacağına olan inancım arttı. tecrübesi, patlayıcı yeteneği ve takımı ateşleyiciliği her zaman büyük faktördür galatasaray için, ama formu soru işareti elbette...

AbSurDMaN dedi ki...

Lig bitecek sakatlıklar bitmeyecek nerdeyse bu ne iştir arkadaş... Önümüzdeki maçları düşündükçe sıkıntı basıyor...

sawero dedi ki...

digiturk uzerinden de izlenebiliyo mu acaba zdf ten yoksa sifre koyarlar mi bilgisi olan var midir acaba?

ACY dedi ki...

bu tur geçilirse emre güngör ve servetin yanında sanırım direk kırmız kart gördüğü için emre aşık ta oynayamayacak 2 maç ceza varildiyse tabi tam bilmiyorum ama direk kırmızılarda 2 maç veriliyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca insanlıktan nasibini alamamış bir şekilde top oynadığını zanneden o egemen ve serkan balcı eğer arda oynayamazsa diz altındaki krampon deliğinin hesabını "biz topumuzu oynuyoruz avrupa maçı var diye bırakalım gol mü atsın" şovalyeliği ile nasıl verecek çok merak ediyorum. Maç tekrarı başvurusu yeni değerlendrilip karara bağlanmış bir kulübün maçına da aynı hakem "gönül rahatlğıyla" nasıl tekrar verilebiliyor haldun üstünel ne dese yeri mhk görev süresini çoktan doldurdu.

Unknown dedi ki...

bülent abi neden ts maçındaki hakem skandalına ve ardaya yapılan vahşete değinmedin?

danny dedi ki...

Stoperde eski açık oynasın, golleri kapalı atar...

Adsız dedi ki...

Baris cezali degil mi bu macta, hamburg macindan sonra kendisi demisti hatta haftaya yokum diye.

mondo trasho dedi ki...

emre güngör tur geçilirse kesin var. hatta antep'te sahada olur. aynı şekilde topal da...

BT dedi ki...

@mondo trasho
İki oyuncu da 15 gün süreyle takımla birlikte çalışamayacak durumda.
Maşallah pek kesin konuşmussun...

Adsız dedi ki...

biz futbol severlerden ne istiyorlar haketen merak ediyorum..
ben harbi fenerbahçeliyim..
zira durumu özetlemek gerekiyorsa..
70 sonları doğumlu, acıların takımı yaftası yapıştırılmış bir adam olarak fenerli oldum..
niye mi
ben bunla ilgili bir yazı yazmıştım:
çünkü benim elimin deydiği bir takımdı..stad bizim eve 10dak.lık antreman sahası 5 dak. mesafedeydi..biz ne bilelim şunu bunu..
mahalle takımımızı tutar gibi fenerli olduk..
sonra ise söylemeye utandım..bu adeletsizliği görünce..
ya gs..bu kupayı kazanmasın..fener de bir halt etmesin..bıraakın bizim gibi..
eli değdiği takımı tutsun çocuklar.haaa..ne dersiniz(dimi güntekin)

Fethi dedi ki...

eksikliklerimiz çok fazla ama en buyuk artımız başımızda bülent korkmaz'ın olması.basın toplantısını okurken benim tüylerim diken diken oldu.

teşekkurler kaptan bize tekrardan bu enerji verici konuşmaları hatırlattığın için.

""Takım olduğumuzu sahada göstereceğiz. Tribündeki taraftardan, saha kenarındaki personele kadar herkesin inanması gerekir. Galatasaraylı olan herkes bunun içine dahildir. Eğer inanırsak, hepimiz aynı düşüncede olursak her şeyi başarırız. Eksiklerin arkasına sığınmayacağız. Sahaya çıkıp turu atlayacağız. Vizyon ve hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz."" Bülent Korkmaz

Adsız dedi ki...

bristol yesterday
brixton today..
gerisi yalan..
http://www.youtube.com/watch?v=hiQoq-wqZxg

tofi dedi ki...

kim oynarsa fark etmez bence, önemli olan son damlasına kadar mucadele, bu macta iyi oyun beklemek hata, ama tur ortada.

Adsız dedi ki...

Sahaya kim çıkarsa çıksın kutsal formanın hakkını ve değerini verdikten sonra gerisi teferruattır.
Ama Kewell'ı stoper olarak oynatmak intihar olur, tamam adam 30 dakika kusursuz oynadı ama her zaman böyle oynayacak diye bir şey yok.

3lü savunma, 3 lü defansif ortasaha, 3lü orta saha ve tek forvet..

SALDIR GALATASARAY !

Erdal Güngör dedi ki...

Werder maçı demişken konuyla belki alakalı değil ama şimdi maça bakıyorum St.Etienne TD'ü perrin pazar günü yaptığı açıklama aklıma geliyor,üstelik bu maçı almanyada bazı bahis şirketleri çıkardı,bilmem anlatabildimi,aslında bu maçı bir X-Ray'den geçirmek lazım ! bana 1982 almanya-avusturya maçını hatırlattı.

aamet jr. dedi ki...

Aynen katılıyorum. Kewell yarım saat iyi oynamış olabilir. Bu her zaman iyi oynayacağı anlamına gelmez. O anki şartlar çok önemliydi bu performansta. Motivasyon, kabullenilmiş baskı üzerine kendi sahasına çekilmiş bir takım, ofsayt için falan çıkmayan zaten gömülmüş bir defansta sırıtmamış olabilir. Bence çok riskli orada Kewell'ın oynaması. Ayrıca Arda'nın oynayamayacağını, oynasa bile tam performans gösteremeyeceğini düşünürsek orta sahada çok daha ihtiyacı var Galatasarayın Harry'e.

Oz dedi ki...

çok güzel bir fotoğraf

Lev Yashin dedi ki...

bu zdf kanalını internet sitesinden izlemek mümkünmü sizce?girdim bakındım ama almancada yok pek anlamadım..varsa fikri olan ve paylaşırsa sevinirim...