30 Ağustos 2008

Josico&Senna

Tamam sebep başkaydı ama Beşiktaş'ın Drpic-Gordon transferine benzemiyor mu Fenerbahçe'nin Senna-Josico transferi. Beşiktaş Drpic'den malum video yüzünden vazgeçip Dinamo Zagreb'in diğer stoperi Gordon'u almıştı. Fenerbahçe de Villarreal'in bir ön liberosu olmayınca diğerini. İki valiz; biri İstanbul uçağına... Mahmut Uslu, Josico'nun yaşıyla alakalı soruyu kesmek istemiş basın toplantısında. Anlam veremedim. Senna'dan sadece bir yaş büyük yahu bu adam. Ya Senna'yı Brezilya'da nüfusa geç yazdırdılarsa(!)

20 yorum:

Julien Dekosta dedi ki...

Josico ya ne kadar odemisler acaba? acikladilar mi?

Turiaf dedi ki...

Josico sanırım Aragones'in özel isteğiydi. Eğer Senna olmaz ise Josico. Gordon ile olan tek benzerliği aynı takımdan alınmış olması.

antti_sumiala dedi ki...

mahmut uslu ve diğer fenerbahce yöneticilerinin öğrenmesi gereken bir şey var..

"güneş balçıkla sıvanmaz"..

bir çok olayda daha bu yolu deniyorlar fakat bilen biliyor, hatırlayan hatırlıyor..

Adsız dedi ki...

bu josico yu çok seveceğiz. takıma çok faydalı olacak gibi bir his var içimde. neden bilmiuorum. his işte.
ama ne kadar oynayacak o da ayrı mesele. sanırım bu yılı tamamlar sonra bırakır. yada en fazla 2 yıl.
bu adamın gelmesinin tek mantığı var kendi açısından. o da futbolunun son döneminde biraz para kazanmak. neyse josico efendi sen iyi oyna emekliliğini garantiye alırız biz.

aşkın dedi ki...

Lorant'ın askerlik arkadaşı Stevic

Adsız dedi ki...

Antu'da şöyle bir yazı okudum, Marca'da İspanyollar'ın transfer hakkındaki yorumları ve tercümeleri;

http://app5.marca.com/Servicios/ComentariosNoticias/Controlador?opcion=3&noticia=1158648
Bu link Marcada yayınlanan josico haberine yapılan yorumları görebileceğiniz linktir.
Sadece ilk sayfadaki yorumları buraya aktarıyorum. İkinci sayfada da aynı şekilde devam ediyor
Göreceğiniz gibi bir çok yorumda crack kelimesi geçiyor‚ Messi‚Etoo gibi yıldız oyunculara burada crack deniyor

Usuario: ivi_45
Fecha: 27/08/2008 20:34
Desearle toda la suerte del mundo a este crak.Es mejor que edmilson
Bu yıldıza dünyanın bütün şansını diliyorum. Edmilsondan çok daha iyi

Usuario: finde
Fecha: 27/08/2008 20:45
Y mejor que Eguren‚ y que Bruno e incluso que Senna. Lstima que se lesione tanto y no pueda tener continuidad. Espero no tener que echarte de menos. Te deseo lo mejor‚ siempre que no juegues contra el Villarreal. Endavant Villarreal.

Ayrıca Egurendan‚Brunodan ve hatta Sennadan da iyi. Malesef çok sakatlanıyor ve devamlılığı yok.Umarım seni aramak zorunda kalmayız. Villareale karşı oynamadığın sürece senin için en iyisini diliyorum. Yaşa Villareal!

Usuario: kimdaxef
Fecha: 27/08/2008 21:41
nimo campen en tu etapa en turka‚ eres un crack de la mancha

Türkiye etabında başarılar Şampiyon. Sen Manchanın yıldızısın

Usuario: iluca
Fecha: 27/08/2008 21:43
no es justo q josico abandone el villarreal quedandose en el tipos q son peores como edmilson q da lastima verlo y euguren.espero q tengas toda la suerta del mundo!con respecto a la renovacion de senna y cazorla no m parece bien q el villarreal q somos un equipo pequeo entremos en el juego de los grandes y paguemos salarios desorbitados pq luego nos queda pa fichar jugadores como llorente y altidore pa champions.
Josiconun Villareali ondan çok daha kötü olan Edmilson ve Euguren bırakıp gitmesini görmek hem adil değil hem de çok kötü. Sana dünyanın tüm şansını diliyorum. Biz dar kadrolu makul ücretler ödeyen bir kulübüz‚şimdi devler ligindeyiz ve Senna ve Cazorlanın dinlendirilmesi gerektiği dönemlerde‚ oynatabileceğimiz oyuncu yok.


Usuario: grociblau
Fecha: 27/08/2008 22:02
Ojala te vaya como minimo igual de bien que aqui‚ porque te lo mereces. Y aunque nos duela‚ ahora solo podemos desearte lo mejor y agradecerte todo lo que has hecho por este equipo.Eres un crack de los pies a la cabeza. GRACIAS JOSICO!! SUERTE CAMPEON!!
Umarım senin için herşey en az burada olduğu kadar iyi gider. Çünkü bunu hak ediyorsun. Her ne kadar bizi üzsede senin için en iyisini dilemek başka ve bu ekip için yaptığın herşeyi takdir etmekten başka bir şey yapamayız. Sen tepeden aşağı tam bir yıldızsın.TEŞEKKÜRLER JOSİCO! İYİ ŞANSLAR ŞAMPİYON

Usuario: grucastalia
Fecha: 27/08/2008 22:07
Gracias por tantos aos de servicios en el Villarreal y toda la suerte del mundo en tu nuevo equipo.Te mereces lo mejor.Hasta siempre Josico.
Sana yeni ekibinde başarılar ve Villareale yıllarca verdiğin hizmet için teşekkürler.Sen en iyisini hak ediyorsun.Sonsuza dek Josico

Usuario: rafamtez
Fecha: 27/08/2008 22:59
Josico es un gran refuerzo para el conjunto de Luis Aragons.
Josico Luis Aragonesin ekibi için büyük bir takviye
Usuario: alan_shearer
Fecha: 27/08/2008 23:05
SOY DEL MADRID PERO HE DE RECONOCER KE ESTE CHAVAL SIENTE LOS COLORES COMO MUY POCOS. ANIMO JOSICO Y ESPERO TE VALLA REALMENTE BIEN. CAZORLA SE HA DEMOSTRADO KE ERES UN PESETERO.
Ben Madridi tutuyorum ama bu çocuk gibi forma aşkıyla oynayan pek az oyuncu tanıyorum.Başarılar Josico ve gerçekten dilerim ki senin için herşey iyi gider.
Usuario:pasqualet23
Fecha: 27/08/2008 23:21
Mucha suerte Josico. Podrias haber jugado un ao ms aqu sin problemas‚ pero... Siempre sers bienvenido en Vila-real.
Bol şans Josico.Burada çok rahat problemsiz bir sene daha oynayabilirdin‚amaVillarealin kapısı her zaman sana açık
Usuario:lia4ever
Fecha: 28/08/2008 00:49
Me da mucha pena que te marches‚ la verdad. Espero que te vaya realmente bien en Turqua. Podrs seguir jugando al futbol... Aqu siempre tendrs tu casa. Personalmente creo que podras haber seguido una o dos temmporadas ms a muy buen nivel...pero no lo han considerado as.Siempres sers nuestro capi!! SUERTEEEE!!!!
Gerçekten gidiyor olman beni çok üzüyor.Umarım Türkiyede herşey gerçekten iyi gider. Futbol oynamaya devam edebilirsinBurası her zaman senin evin. Bence 1-2 sene çok iyi bir düzeyde burada oynayabilirdinAma böyle düşünmediler.Her zaman bizim kaptanımız olacaksın.BOL ŞANS!!!

Usuario: chicharroo
Fecha: 28/08/2008 09:53
Muchas gracias Josico por todo lo que has dado en los ultimos 5 aos al Villarreal‚ eres ejemplo de profesionalidad y siempre lo has dado todo dentro y fuera del campo‚ solamente desearte mucha suerte en Turquia.
Son 5 yılda Villareale verdiğin herşey için çok teşekkürler Josico‚sen profosyonelliğin örneğisin ve her zaman hem saha içinde hem de dışında herşeyini verdin.Türkiyede bol şanslar...

H. İbrahim Andiç dedi ki...

@julien dekosta

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/7838/josico/profil.html

1m euro diye geçiyo

Adsız dedi ki...

gordon transferine benzetmek doğru değil bence bu transferi zira aragones istedi ertuğrul oraları bilmese de aragones ülkesini iyi tanıyor. savaşçı biriyse yaşı önemli değil bence. 1 yıl idare etsin bizi. ş. liginden çok ümitli olmasam da..

Adsız dedi ki...

transferde 1. ve 2. secenegin ayni takimda olmasinda ne gariplik var ki.. Yoksa Josico`da mi renk koru?? Sizde biliyosunuz ki bu iki ornek hic ama hic ayni degil..

Adsız dedi ki...

josico transferi bi tarafa ..bence maldonada bu sezon şans bulursa fenerbehçeye yararlı olacak.partizan maçında oldukça gayretliydi.

Adsız dedi ki...

Ispanyol forumlarindaki yazilardan anladigimiz kadariyla Umit Ozat'in Fenerbahce'den gidisi gibi olmus jurico'nun gidisi..
"Iyiydin hostun , buyuk kaptandin , yuregin yeterdi " tarzi yorumlar:)

Umit Ozat'a da gecmis olsun ,
ramazan oncesi bizim sporcularimiza ornek olur insallah.(hurriyet gazetesinde yazdigina gore mac oncesi birsey yememesi yuzunden bayilmis)

hugostiglitz dedi ki...

Transfermarket'de bonservisleri değil galiba, değerleri diye biliyorum ben. İyi mi kötü mü bekleyip görelim. Tek dileğim bu oyuncuyu gerçekten Aragones'in istemesi. Yönetim, sadece transfer yapmış olmak için yaptıysa, Simao'dan ileri gitmez.

KeFeLi dedi ki...

Ben Josico transferinin,Aragones isteği üzerine yapıldığına inanmıyorum.Yani Aragones'in özellikle Josico yu istediğine inanmıyorum desem daha doğru anlatmış olurum.

Listedekilerde karavana atınca,kısa vadede fayda sağlayabilecek,Aragones'in de bildiği bir oyuncu aradılar.Torbadan Josico çıktı.

Adsız dedi ki...

bu futbolcu sadece bu sezonu kurtarsın diye transfer edildi, başkaca bir şey aramak yanlış

Adsız dedi ki...

josico aragones'in verdiği 3-4 isimden sadece biri.senna ve xabi ile çok vakit kaybettiler.idare etsin diye yapılmış bir transfer ve idare eder.
ercü

Okechukwu dedi ki...

tas tamam katılıyorum aceto'ya bende,katıldığıma dair bişeyler yazmışım hatta bikaç gün önce.

...Sinan Engin' in beğenmediği yukardaki göt Dino Drpic' e ait. Bu resim üzerine vazgeçildiği söylenen ismin ardından aynı takımın bir başka savunma oyuncusu Gordon Schildenfeld'ı kapıp getirdi Beşiktaş geçtiğimiz sezonun devre arasında.
İsabetli yabancı transferleriyle övündüğümüz Fenerbahçe ne yaptı peki bu sene...Xabi Alonso'dan açtı gündemi, Marcos Senna ile devam ettirdi ve geçtiğimiz sezon 13 kez Villarreal formasını giyen ( fenerbahce.org' un yalancısıyım) 33 yaşındaki Josico ile nihayetlendirdi.
Hikaye benzer , resim ise hikayenin tek karelik özeti. Bu günleride görmek varmış.

Adsız dedi ki...

valla ilkkez görüyorum adamın fotosunu. yakışıklı adammış josico. kezman gidince çok ağlayan oldu giti yakışıklımız diye. o kontenjanı doldurur bu.

Ortega dedi ki...

Mahmut Usludur ne yapsa yeridir..

varol döken dedi ki...

ben muhabir olsam fenerbahçe'nin bir haberine gitmem... mahmut uslu adamın gözlerinin içine baka baka hem yalan söylüyor hem azarlıyor...

daha önce de yazdım josico iyi olabilir hoş çıkabilir, önemli değil... insanlara değil fikirlere karşıyız, bu takımın böyle yönetilmesi fikrine...

ayrıca aragones ibb maçı sonrası ben xabi alonso, senna yı istedim onlar tutup kimi getirdiler menşeili bir açıklama yaptı...

@aceto
gordon-josico benzetmesine katılmayacağım, bizimkisi yönetim kazmalığı onlarınki ise bir ahlak sorunu, olgular değişik...

Eser dedi ki...

@SleepWalkerGenius Alex

hadi bakalım,güzel sözler bunlar.iyi oynasında,biz haksız olalım.