28 Ağustos 2008

Robinho Forması Chelsea'de


Dereyi görmeden paçaları sıvamak buna deniyor galiba. Transferi sözkonusu olduğu takımın formasıyla imza atılmadan önce poz veren futbolcular gördük de, futbolcunun transferi resmileşmeden formasını satmak Chelsea'ye kısmet oldu galiba. Robinho'nun formasını satışa çıkardı Chelsea. Peter Kanyon akıllı adamdır, erken davranmış ama Real Madrid'in fiyat düşürmediği ortamda elindeki 3'lüyü de gösterdi İngiliz. Marca haberi manşetine taşıyınca Chelsea geri adım ve satışa ara verdi geriye de bu foto kanıt kaldı... Alakasız ama bir transfer düzeltmesi notu düşeyim. Massimo Oddo, Milano'dan O.Lyon'a gidiyorum diye çıktı ilk uçak Münih'e imiş ki gidip Bayern Munih'e imza attı. Luca Toni artık duvalara konuşmayacak.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

toni de nasıl bir elçiyse artık.

Adsız dedi ki...

iyi hoş da zambrotta'yı kim yedekleyecek şimdi?

prometheus dedi ki...

Bülent abi Peter Kenyon dedin de :)

http://static.guim.co.uk/Guardian/football/gallery/2008/jul/31/chelsea.premierleague/DamianHook-7310.jpg

http://www.guardian.co.uk/football/gallery/2008/jul/31/chelsea.premierleague?picture=336080283

Adsız dedi ki...

Iyide Sagnol vardi zaten onunde desen ribery hatta Hamit .Oddo sag bek disinda stoperde oynuyor desek Lucio Van Buyten.Kafam karisti,kaliteli adam alalimda mantigi bir transfer mi olmus acaba Bayern icin

Adsız dedi ki...

kihkihkih...

http://www.ntvspor.net/Pages/27293.ASP

aceto, valla önce FB'nin Kiev deplasmanı öngörün, şimdi de bu, süper oldu :)))

ornitrin dedi ki...

Oddo'nun uçuştan fazla mil puanı kazanamayacağı aşikarmış iki durumda da. Yalnız "Luca Toni artık duvalara konuşmayacak. " lafına çok güldüm.