3 Temmuz 2008

Baba&Oğul

Milan'dan Chelsea'ya giderken çocuğunun eğitimini öne sürmüştü sebep olarak Shevchenko. İngilizce öğrenmesini istiyorum demişti. Pek mantıklı bir sebep değildi tabii. Fotoğraf harika. Sheva için Sampdoria'ya gelecek yazıyorlar, olacak bir transfer değil bence. Milan'da ise taraftar isyanda. Zambrotta ve Flamini transferleri kesmemiş onları. Berlusconi'ye kulübü sat kampanyası başlattılar. Berlusconi'nin holdingi uzun zamandır musluğu kapatmıştı Milan'a. Mourinho'nun Inter'e gelmesi iyice asap bozucu tabii.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

kollara dikkatinizi çekerim.. sheva resmen amele yanığına sahip..

içim rahatladı valla.. bende de var, nası gidecek o diye düşünüyordum.. sheva da bile oluyormuş ya telaşlanacak birşey yok =)

untildie dedi ki...

Milan lı taraftarlar isyanlarda!
Abi sende abartmışsın valla. Sadece son 5 yılda 3 kez şampiyonlar liginde final oynadılar. İsyan edecek taraftar grubu varsa eğer o da Inter inkiler olmalı.
Klubü -Inter- futbol üzerine değilde un değirmeni! olarak işletselerdi şimdiye dünyanın bir numaralı tekeli olurlardı :)
Ha birde Canaydın döneminde Galatasaray taraftarıda isyan etme hakkına sahipti. Bir ömre bedel görev süresince dünya yıldızları katacağız diye millete az umut dağıtmamıştı. Biraz önce GS tv de izledim. Geçen yıl bir grubun önünde konuşma yapıyordu; 25-28 yaşında AVRUPA NIN EN İYİ FUTBOLCUSU! artık bizde diye nutuk çekiyordu. Kim olduğunu bilirsiniz ama ben hala kavrayamadım avrupanın en iyi futbolcusu şu an Galatasaray da mı?

Adsız dedi ki...

Baba oğul ve arka planda....:)

Adsız dedi ki...

in nomina patrice et fiili et spiritus

Adsız dedi ki...

yo era soldado en bosnia y herzegovina en 1997.UNPROFOR. nuestro pelotón ha sido enviado a Mostar. había una iglesia católica bombardearon las milicias árabes durante la guerra musulmán- croatas. hemos restaurado. pintura, revoque, etc

cuando estábamos pintando un muchacho vino yugoslavo Él sabía cómo Davor suker juega en Madrid en esos años . Yo le enseñó madrid marcha.


noble y bélico adalid,
caballero del honor
¡hala madrid! ¡hala madrid!

simplemente inolvidable. esta foto hace mi recuerdo.

(ramón)

Taylanov dedi ki...

Gitti de ne oldu diyesim gelde koca sezon? Şans tanınması zor kulüplere kendilerini bırakan futbolcular futbollarından taraftarları mahrum bıraktıklarını bir bilseler...

Julien Dekosta dedi ki...

sevo kac papel? 2 seneye bizim lige dusebilir diyorum bu kehanette benden olsun.

Adsız dedi ki...

aceto hocam kewell galatasarayda. gs tv de açıkladılar
bir müzmin sakatımız vardı bi tane daha geldi ne düşünüyorsun özel bi post yazarsan hocam

Adsız dedi ki...

vay be ramonda ne maceralar varmış.

google dan.
1997 yılında bosna-hersekte barış gücü askeriydim. bizim müfrezeyi mostara gönderdiler. orada arap milislerin bombaladğı bir katolik kilisesi vardı. müslüman-hırvat savaşı esnasında. kiliseyi restore ettik. boya-badana vesaire.
boyarken küçük bir yugoslav çocuk geldi. o dönem madridte oynayan davor sukeri biliyordu. ona real madrid marşını öğrettim.

unutulmazdı. fotoyu görünce aklıma geldi.

müslüman dediği boşnaklar oluyor da arap milsilerin katolik kilisesini bombalaması ne alaka anlamadım.

Adsız dedi ki...

http://www.ntvspor.net/Pages/25393.ASP

abowww doğrumudur acep ??

tabi eski havası yoktur ama, kewell sonuçta yav :D

ornitrin dedi ki...

google translate ile okuduğum kadarıyla, birebir içinde yer almasına rağmen ramon'un tarih bilgisi zayıfmış biraz. Ya da avrupa kamuoyundan bildiğimiz bir bakış açısını sundu tekrardan diyeyim. müslüman - hırvat savaşı, arab milisleri...

Hala madrid, hala madrid be ramon. Halamın bıyıkları olsa amacam olurdu ayrıca. (:

Adsız dedi ki...

müslüman - hırvat savaşında arap milisleri ve katolik kilisesinin bombalanması mı? yugoslavyadaki savaşta bazı el kaide militanları vardı bildiğim kadarıyla sırplarla ve hırvatlara karşı savaşmış. ama o savaşta müslümanların herhangi bir ibadethaneye saldırdığını duymadım. zaten boşnaklara yardıma gelenler çok azdı bildiğim. bu arada barış gücü askeri olarak katolik kilisesini restore etmek enteresan bir anı. vay anasını ramon diyorum.