17 Ocak 2008

Kanlı Derbi

72 saat içinde 2 derbi oynadılar. Pazar akşamını kansız atlattılar ama dün akşamı kupa maçının sabahını yine kana boyadılar Yunanistan'da. Pazar günü 1-1 bitmişti lig maçı. Çarşamba akşamı Olympiakos 4 attı Pana'ya. Derbide 4 attın mı kutlarsın elbette. 24 yaşındaki Theophilos Stavrakis ve 26 yaşındaki Costas Bakandritsas da öyle yapmışlar. Pire'de Panathinaikos'luların saldırsına uğramışlar bir kafede. Bıçaklı saldırı! Stavrakis hayatını kaybetmiş, arkadaşı yaralı. Çok değil 9 ay önce, futbol değil voleybol derbisinde yine bir taraftar ölmüştü. O Pana'lıydı şimdi Olympiakos'lu. Yunanlılar yine ligi tatil ederler şimdi..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yahoo'dan;

The 24-year-old, identified as Theophilos Stavrakis, died in hospital before emergency surgery while 26-year-old Costas Bakandritsas was in a stable condition after an operation, hospital authorities said.

Police said they had arrested three of the attackers and were hunting another, but denied the incident was related to soccer.

"This fight was not about football teams, it was for private reasons," said a police source.

Police also revealed that Stavrakis had been arrested in the northern city of Thessaloniki in 2005 and banned from attending any soccer matches in Greece for two years.

--

maçlara girişi yasaklanmış olması enteresan.. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun..

Adsız dedi ki...

polisin sallaması hiç inandırıcı değil ve bence italyadaki terzo tempo da bunun için var.imamı osurtmuyorlar ki cemaat sıçmasın...