25 Aralık 2007

Aislan Back

İtalyan, İspanyol kulüpleri bizdeki gibi Güney Amerika'ya "gidip" futbolcu bakmıyor. Her kulübün olmasa da büyüklerin, Brezilya ve Arjantin liglerini takip eden scout'ları var. Bunlar genelde Serie A ve La Liga'da forma giymiş ve kulüpleriyle ilişkilerini sürdüren eski futbolcular. Milan'lı Leonardo mesela. İtalyanların son keşfi Aislan Back. 1988 doğumlu. 1.91 boyunda stoper. Sao Paulo'nun kadrosunda şimdilik. Hem Milan hem de Inter Aislan'ın peşinde. Bugünlerde fiyatı için 2 milyon euro diyorlar. Yarın ne olur bilmem...

3 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

Aislan nasıl okunuyor?

Adsız dedi ki...

Başka bir Sao Paulo savunma elemanı 89 doğumlu, Breno Bayern Münih tarafından kapıldı.

http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/spieler_07_08/breno/200/breno_ima_161107.jpg

Bayern Lucio'yu 26 yaşında Şampiyonlar Ligi finali oynamış, milli takım as'ı olarak almıştı. 18 yaşındaki Breno'ya 12m euro bedel ödenmiş, bugüne kadar çok yetenekli olarak okudum, zihnimin geleceğin yıldızları bölümüne demirlendi.

Breno 2008 Pekin olimpiyatlarında takım kaptanı konumunda, Lucio ise 2000 Sydney olimpiyatlarında Ronaldinho'lu Alex'li (Fenerbahce) kadroda yedek konumunda idi, sonradan oyuna girmelerde forvet bile oldu.Çeyrek finalde Etoo'lu şampiyon Kamerun'a elenen takımda üst seviyede tutunabilen sadece Ronaldinho ve Lucio oldu.

uzadı ama tebessüm ettirdi: Pirlo, Gattuso ve Ambrosini 2000'in Olimpik İtalya'sında aynı kadroda

invicta dedi ki...

her scouta inanmamak lazım. 2022'den yazıyorum hiçbir şey olmadı bu topçudan.