14 Kasım 2007

Larsson&Linderoth

Dünya gözüyle onu da seyrettim. Ali Sami Yen'de. Henrik Larsson 36 yaşında futbolun nasıl oynanacağını gösterdi. Fotoğraf 1995 yılından. Hollanda'da Feyenoord forması giyiyor Larsson. 24 yaşında. (comment sonrası edit)Yanındaki 16 yaşında daha. Tobias Linderoth 6 ay kaldı ve ülkesine döndü . Linderoth, İsveç'te 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu seçildi, bir başka özelliği var ki bizim ligle bağlantılı; onu yazmak için bir haftaya ihtiyaç var.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

foto 12 sene önce çekilmiş. o zamanlar bizim tobias 19 ise şu an 31 olması gerek. halbu ki 28 yaşında. wikipedia öyle diyor en azından. demek ki o zamanlar linderoth 16 yaşında oluyor.

Adsız dedi ki...

uzaktan şutlar kullanıp efektif pas sayısını arttırsa galatasarayın oyunu biraz daha renklenecek aslında.bordeaux maçında penaltı pozisyonunda attığı pas dışında göremedik bi türlü hücumda bu adamı.ha bide deplasmandaki sion maçında ortalığı dağıtmıştı hakkını yemeyelim.

Adsız dedi ki...

ali sami yen de atıyor bu adam... milli takımı da bu mahvetmişti.. hakan şükür ün gol atıp ilk kaybettiğimiz karşılaşma larsson un gol attığı türkiye-isveç maçaydı...