8 Ağustos 2007

Manşetlerin efendileri

Bizim spor sayfalarında yılan hikayesine dönen isimlerin son durumları hakkında yazasım geldi. O sayfaları yapanlar yemiyor içmiyor, Adriano, Crespo, Shevchenko, Baptista, Morientes vs.. diye inliyor. Adamların ağzından demeç yayınlayan bile var. Bakalım nedir bu arkadaşların durumları:
Baptista: Arsenal'den döndü, üvey evlat gibi bir kenarda duruyor. Hiç olmazsa Cassano gibi kamp kadrosu dışında tutulmadı. Kiralık gitmek istemiyor. Milan, Pato transferi sonrasında onu askıya aldı. R. Madrid, Copa America finalinde çakınca fiyatını 20 milyon euro'ya çıkarmıştı ama veren yok. Villarreal'a bu rakam kalın geldi mesela. Schuster takımda tutmak istiyor, Miha, satmak istiyor. En son başkan Calderon elini sıkarken görüldü. Geleceği muamma.
Crespo: Ole Gazetesi'ne demeci var. Serie A'da 200 golün üstüne çıkmak istiyorum diyor bu sezon. Transfer tekliflerinden haberi yok. Milano aşığı olduğundan onu o şehirden kopartmak zor. Copa America'da sakatlandı, tatil matil derken ay sonuna kadar ortalığa çıkmaz. Bu akşam Trofeo Moratti'de yok mesela.
Morientes: Valencia, Zigic için bastırıyor ama Santander kapıyı 20'den açtığından işi ağırdan alıyorlar. Zigic gelirse Morientes gözden düşer. Müzmin sakat. Sezona da sakat girdi, topa daha iki gün önce vurdu.

Mista: Atletico Madrid'in çılgın transferleri sonrasında tu kaka oldu. Rezil geçen bir sezondan sonra bu yıl ilk onbire girmesi zaten imkansız gibi. A. Madrid yollamak istiyor o kalmak için direniyor.
Zigic: Önce, bu adam insan değil. Almanya'da bir maçta seyretmiştim. Bir garip duruyor sahada ama topla yumuşak, 40 metreden bile asılıyor. Santander gibi kulüp 20 milyona adam sattı mı sezonu kurtarır. Geçen sezon iyiydi bunun ekmeğini yemesi lazım. Valencia pazarlıkta. Fiyatın 15'in altına inmesini bekliyorlar. Senelik kazancı net 1 milyon euro. Kadıköy'e gelse 3 verirler.
Pauleta: Fransa Ligi başladı, PSG forvet sattı ve Pauleta kadroda. Ligue 1'in marka golcüsüdür bu adam; lakin yolun sonuna geldi.
Adriano: Adının geçtiği Fotomaç'ları alıp Milano'ya yollasam insanlık yapmış olurum. Arkasından bu kadar yazdılar çizdiler, adamın haberi yok. Alemcinin kralıdır. Gelse ev kiralamaya gerek yok Reina'da yatar.
Ronaldo: Milan forvet forvet diye inlerken daha geçen sezonun ortasında aldığı adamı neden satsın ki? Gidecekse bu saatten sonra Beckham'ın ligine gider. Yok Zico'ya hayranmış yok R Carlos'un kankasıymış.
Shevchenko: Londra'ya karısı Kristen'in baskısıyla gitmişti. Berlusconi'ye göre yatağın altına saklanan fino köpeği. Kılıbık. Bizim buralarda da "yenge İstanbul'a hasta"dan girdiler ama yemez.

Hiç yorum yok: