18 Mayıs 2009

Recaro Koltuk Rahattır

Faubert Real Madrid'e imzayı attığı 31 Ocak günü bloga şöyle not düşmüşüm: "Faubert, Santiago Bernabeu'nun Recaro koltuklarını sevecek mi bakalım? " Bu fotoğraflar Villarreal deplasmanından. Recaro koltuklar rahattır, o da keyfini çıkartıyor. Tombala arkası siesta diyeceğim geceydi (!) Real Madrid yarım sezon için West Ham United'a 1.5 milyon euro ödemişti. Faubert 45 dakika ancak oynamıştır. Kadroya alınmadığı bir maçın ertesi günü antrenmana gelmeyince Juande Ramos çekmiş bunu kenara: "Sen Pazar günü neden gelmedin antrenmana?" demiş. Faubert de "Cumartesi maç vardı. Pazar izinli değil miydik?" diye cevap vermiş. Juande Ramos çıldırmış tabii: "Sen o maçı evinde koltuğunda seyrettin"
***
Real Madrid, Kaka, Cristiano Ronaldo derken teknik direktör lazım olduğunu unuttu. Kavruk Juande Ramos ile yola devam etmeyecekleri kesin. Bugün de manşetlerde Arsene Wenger var. Ten uyumu olmaz Fransızın Real Madrid ile (!) Figo da futbolu bıraktı. Ancelotti de Chelsea'ye gidecekse gitsin artık. Motta ve Milito Inter'e gitti gidiyor. Juventus'a Spalletti gelmek üzere.

16 yorum:

julien sorel dedi ki...

di stefano zaten ilk günden kıllanmıştı bu lavuktan...

http://2.bp.blogspot.com/_iK7Dl_38dj0/SYdIdq3am-I/AAAAAAAABbQ/V0eFoZqunU0/s1600-h/faubert.jpg

mre dedi ki...

real'e devre arası transfer paniğinde sabri'yi okutsaydık pek güzel olurdu ama pazarlamamız eksik :)
sağ kanatsa sağ kanat, klübede tombalaysa alasını yapar. kavgaya da karışır pepe'den eksiği yok ah beee...

devletli dedi ki...

arsenal'da restoran müdürlüğü yapan adamı real madrid'de piyanist şantör yaparsanız olmaz tabi.

matiasemilio dedi ki...

kim demiş oynamıyo diye :):):)

SkyCaptain dedi ki...

Şu saatten sonra Real'i Hiddink, Rafa Benitez yada Jose Mourinho'dan başkası adam edemez.

papaz dedi ki...

bunu hangi menajer çaktıysa bunlara helal olsun. İşletme fakültelerinde ders olarak okutulabilir :)

Empyrium dedi ki...

Real için küçük oyuncu olabilir ama Türkiye de böyle bir adam yok.Aklınıza gelen tüm sağ açıkları yazın hatta sağ bekleri yazın bence en iyisinden daha iyidir.(tabi iyi zamanlarında)Borges Atuoba için ne yazmışsa bence sağ içinde Faubert öyledir.
Keşke buralara yolu düşse...

lembo dedi ki...

bu motta herhalde bizim genoa lı motta değildir.. ne iş var yahu interde..antremana bile çıkarmazlar orada.. milito'ya lafım yok.. candır.. interde de banko oynar bence..

SignoRRamoN dedi ki...

aL Josico'yu Vur FauberT'E...

Unknown dedi ki...

ancelotti'de ne var ki chelsea'nin başına geçiyor? 2 şampiyonlar ligi kupası var diye -ki onların kazanılmasında kendisinin ne kadar payı var şüpheli- matah bir şeymiş gibi yükseliyor bir de.

inter bu kafayla giderse şampiyonlar liginde yan basmaya devam eder. stankovic, samuel, rivas, cruz, burdisso gibi vasatların üstüne daha da vasat ekliyor. tamam bu oyuncular serie a'da iyi oynuyor olabilirler ama serie a için bile inter'e ne kadar gerekliler sorgulanır; hele şampiyonlar ligi için sorgulamaya bile gerek yok.

real madrid ise barcelona gibi bir buldozer olmak istiyorsa hoca veya futbolcu ithal etmekten ziyade bir mantalite yaratmaya çaba harcamalı. 20 seneden beri pozitif futbola odaklanmış bir takım her takımın oynamayı hayal ettiği futbolu ancak bu sezon oynadıysa, real madrid'in işi transferle olcak iş değil.

Yusuf Korucu dedi ki...

"kavruk ramos" ne alaka anlayamadım? yeni bir anlam mı yüklediniz kavruk kelimesine yoksa hakaret mi ediyorsunuz? ya da komik mi olmaya çalışıyorsunuz?

ramos'la devam etmeyecekler evet ama bu onların aptallığı olacak. ramos iyi hoca. bu sene madrid'in göreceli kötü kadrosuyla üstüste maçlar kazanmayı bildi.

yenilenecek kadroyla birlikte ramos görevine devam etmeli. etmeyecekse de top-class dediğimiz mourinho,hiddink ayarında biri gelmeli.

BT dedi ki...

@rayba
Aramaya inan...

josemarcelosalas dedi ki...

Florentino Perez olsaydı bu adam Real Madrid yedek kulübesinin Recaro koltuklarında bile oturabilirmiydi...

Geliyor, az kaldı.

wjker1982 dedi ki...

Bulent Abi;

sence bu hoca sirkulasyonunda Bizim FAtih Hoca da turnayi gozunden vurup Roma ya falan kapagi atar mi?

Radolaite dedi ki...

Faubert iyi futbolcu ama Real 11'i düzeyinde değil.Gerçi Salgado bile hala kadroda.Sağ bek yedeği Faubert olabilir bence...

M. Alper dedi ki...

"Kavruk" ifadesi Ramos için tam olmuş.
Aceto tebrikler sana...