19 Mayıs 2009

Milito ve Motta Inter'e?

Inter transfere hızlı girdi. Bugün resmileşebilir bu transferler. Bu sezon Genoa'yı sırtlayan Milito ve Motta Inter'e gidiyor. Genoa karşılığında 16 milyon euro nakit, Acquafresca'nın bonservisini (7 milyon euro) ve iki genç oyuncu Viviano ve Bonucci'yi alacak. Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen Genoa için bu kaçınılmaz son. Parası olan düdüğü çalıyor. Inter'in Milito için teklifi yıllık 3.5 milyon euro. Motta'ya ise 3 milyon. Inter'de Arjantin kolonisi zaten Milito için bastırıyordu. Ibrahimovic kalırsa iyi bir ikili olacakları kesin. Üstelik Cruz ve Crespo da gidiyor, Adriano zaten yok. Motta ise garip adamdır. Büyük takım testinden Barça'da sınıfta kalmıştı. Baş altı takımlarda sivriliyor ama iş büyüklere gelince bu ikinci sınavı olacak.
Taraftar baskısı işe yaramadı. Cannavaro'nun Juventus'a transferi resmileşti.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Servet gibi olabilir Motta'nın kaderi.

Turiaf dedi ki...

Motta'ya 3 milyon biraz fazla kaçmış.

Adsız dedi ki...

tamamiyLe *asparagas* haber oLsa gereq

berserk dedi ki...

Motta değeri bilinmeyen bir adam, Jose nin uzaktan şut atan MC leri sevdiğini biliyoruz bence ona gayet uygun bir eleman, değerini bilmeyenler utansın ::)

Empyrium dedi ki...

Sondan başlayım.Cannavaro benim gördüğüm en iyi defanstır.Özellikle Milli takım maçlarında yatığı etki su götürmez.Arkadaşları rahatken kendisi yerlerde sürünüyordu takımı gol yemesin diye.36 yaşındada olsa Juventus'a katkı sağlar.Taraftarın tepkisine gelirsek normaldir.

Motta dan çok Milito etkiliyici bir transfer.Bilmiyorum bazı yöneticiler geçen sene bu adamın takımında başka forvetin peşindeyken bir kere bile düşünmüşmüydüler Milito'yu.gerçi düşünseler ne olucak adam yuvam dediği yere gitti...

Scatterbrain dedi ki...

Motta yeni bir Quaresma olur...

Gökhan dedi ki...

Eğer Milito'yu alırlarsa bende çok iyi bir iş yapmış olacaklar.. Şahsen kendisini çok beğeniyorum.. Hem havadan hem yerden oynayabilen bir forvet.. Keşke Milan'a gitme ihtimali olsa.. :)

josemarcelosalas dedi ki...

Milito tamam da Motta soru işareti. Hele Inter gibi bi kulüpte.

İsim dedi ki...

Milito çok büyük santrafor olacak.
Milli takım yolu da açıldı.

devletli dedi ki...

cannavaro'yu aziz başkan alacaktı?

milito zaragoza'dayken 6'lık maçta real madrid'i perişan etmişti. o zamandan beri hazzetmem.

liquefied dedi ki...

@ İsim

Milito 30 yaşına gelmiş bu saatten sonra ne kadar büyük santrafor olacak ki?

erssre dedi ki...

Yine spastik spastik transferler yapmış Inter.. seneye yine bi cacık olmaz Interden CL'de

Juve de Cannavaro'yu sırf beleş diye almış sanırsam.. Galatasaray'ın Okan'ı alması gibi bir şey.

Kerem dedi ki...

Ben Motta'yı çok yetenekli bir ortasaha oyuncusu olarak görürüm ezeldenberi. Ancak sakatlıklardan dolayı kendini istediği kadar geliştiremedi. Eğer sakatlıklar yaşamasaydı ve düzenli olarak Barça forması giyseydi şu anda Pirlo, Xavi ayarında birinci sınıf komple bir ortasaha oyuncusu olacaktı. Dolayısıyla "Büyük takım oyuncusu değil" yorumuna pek katıldığımı söyleyemem. Şöyle diyebilirim, sakatlıkları nedeniyle boşa gitmiş bir yetenekti Motta. Inter'de olağanüstü performans göstereceğini ise iddia edemem, dediğim gibi, yeteneğin üzerine şanssızlıkları yüzünden tecrübeyi koyamadı ve kendini en üst seviyeye çıkaramadı. Ancak her ne kadar orta seviyede bir performans göstereceğini düşünsem de, bu transfer olursa her zaman sempati beslediğim mental yönü kuvetli bu oyuncuyu Inter'de görmekten mutluluk duyacağım.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Cannavaro mierda !!!!!!