3 Kasım 2008

Tottenham ve Arsenal

Juande Ramos gitti Tottenham dirildi. İspanyol görevi bıraktı, ertesi gün maç kazandılar. Derbide kısmetleri yerindeydi. Vurdukları gol oldu. 4-2'den son 5 dakikada 4-4'ü buldular ve lider Liverpool'u 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 yenerken galibiyet golünü yine son dakikada attılar. Bu skorlar Redknapp'ın transfer taleplerinin kabul görmesi için yeterli sebep. Redknapp ara transferde yeri dolmayan Berbatov'un açığını kapatacak bir santrfor istiyor. 5 aday var. Wigan'dan Zaki, Bordeaux'dan Cavenaghi, Everton'dan Yakubu, Rennes'den Jimmy Briand ve Fenerbahçe'den Güiza. Hangisini alacaklarsa 10 milyon ve üstünü gözden çıkarmaları lazım. Arsenal'de Adebayor ve Walcott sakat. Arsene Wenger Cumartesi evinde oynayacağı Man. United maçını düşünüp Fenerbahçe maçına muhtemelen yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak.

20 yorum:

alt + 168 dedi ki...

her türlü zaki'ye veririm ben oyumu. Guiza bence epl'ye uygun bir isim değil, ispanya'ya dönse gene çiğdem çitler gibi atar gollerini ama..

Temur dedi ki...

Zaki iş yapar ama Cavenaghi asrın hatası olur

arancia meccanica dedi ki...

içlerinde bir tek yakubuyu tercih etmeleri asrın hatası olur.

paran varsa Zaki veya Cavenaghi'den birini al işte ne uğraşıyon.
lakin ben Zaki derdim.

mrcool dedi ki...

guiza yi alsalar keske yaninda 21 ve 33 numarali isimler esantiyon olsa bu bir ruya olmasa arsenal 4 den fazla atmasa cok mu sey istiyorum bu hayattan...

Noat Samisa dedi ki...

Jermain Defoe'yi de katalım bu beşliye.Redknapp onu çok istemişti Portsmouth'a, bir geri dönüş ihtimali yazılıyor.Redknapp'ın Portsmouth geçmişine bakarak tarz olarak Pavlyuchenko tek başına yetmeyebilir.Emile Heskey de olabilir.Ben ülke dışından transfer yapacağını sanmıyorum.

jose dedi ki...

Benım onlara daha ıyı onerım var.

Huntelaar

SAFÆ dedi ki...

Zaki yi tek geçerim..

Bu arada Berbatov da almanlardan vazgeçmemiş CL 65 AMG

hellguard dedi ki...

Guiza Spurs'e, Adriano Fener'e!!!!11

Şimdiden yazalım transfer dönemi akıllar karışmasın.

YK dedi ki...

Wenger zaten sık sık 11 değiştirdiği için yedek olayı pek yok Arsenal'de.
Kaleci Almunia olacaktır yine; defansta yedek oynatmaz; orta sahada ve forvette çok tercih etmediği oyunculara şans verebilir; ama Adebayor olmaz Persie olur, Denilson olmaz Diaby olur...
Farkeden çok bir şey olmayacaktır..

Besimi dedi ki...

Berbatov ilginç bir adam. Dışarda oynadığı hemen hemen hiçbir takımın yüzünü kara çıkarmayan, ancak Bulgar milli takımında kendini gösteremeyen bir yetenek. Ama o da ne yapsın? Takımda hayır yoksa, tek başına nereye kadar...

Adsız dedi ki...

ramos' a üzülmedim sevillayı kötü satmıştı...woodgate de ramos' la çalıştığı ilk hafta şimdi gerçek bir hocayla çalışıyorum diyerek southgate' i pis iğnelemişti...bu arada ramos şilili değil miydi?

tofi dedi ki...

ola ki yenersek bahane hazır olucak demek:) burda manchesteri 3-0 yenmemize de gölge düsmüştü, zaten bu defans ve kalecisi varken, gol bulmak işten bile diil ama bizde de volkan faktörü var:( ve alex yok.

Emin Sarıal dedi ki...

premier ligde iş yapacağını ispatlamış Zaki veya Yakubu kafidir. gerisi kumar olur. yeteneklerine lafım yok ama ingiltere de nasıl bir performans gösterirler bilemiyorum. şu haliyle ligde en son zar atacak takım Tottenham dır.

jose dedi ki...

@özgür


ispanyol

Radical Media dedi ki...

Yakubu ??? yok artık . Berbatov'un yerine Yakubu pazarlık için söylenmiştir heralde . Bizim Altay'a istemem ben bu adamı.

Sinan Çakmak dedi ki...

briand'ı alsınlar bence. fm'de aldım atletico madrid'e. performansı tek kelimeyle "übermensch" :)

a.c. sedef dedi ki...

cavenaghi dışında hiçbirinden premier lig'de cacık olmaz.yakubu'yla zaki'yi bilemem...

Figueres dedi ki...

@besimi

abicim naaptin milli takimda kendini gosteremiyor diyerek? 62 macta 42 gol. ulke tarihinin en cok gol atan bulgar millisi olmasina 6 gol kalmis. istatistikleri muthis. gerci kendin de demissin takimin gerisinde is yok diye. olay bence de bundan ibaret.

Unknown dedi ki...

Berbatov halinden memnun. Burada da tam Andy Garcia gibi poz vermis.

Unknown dedi ki...

Dimitar çok sağlam oyuncu..
İngiltere ligi Rooney ile birlikte Dimitarı son yıllarda çok geliştirdi..