6 Kasım 2008

%49 Benfica

Benfica-Galatasaray maçı anketinin sonucu: %49 Benfica, %29 berabere, %22 Galatasaray.

13 yorum:

cenkcoskun dedi ki...

inşallah bu seferki tutmaz be Bülent abi, puan alır döneriz.

sannti dedi ki...

Arsenal-Fener anketi fena ters köşeye yattı, bu sefer de öyle olursa şaşırmam. Ama yöneticilerin 1 puan iyidir gibi açıklamaları var, 1 puan için çıkarsa sahaya G.Saray, kesin mağlup olur.

zachpaulsen dedi ki...

1 puan için çıktığımız her maçta mağlup olduk. eğer geriye yaslanırsak, ilk 20 dakikada 2-0 olur maç. maçın başındaki tempoyu golsüz geçebilirsek herşey tersine dönebilir.

Derda KASAL dedi ki...

Farklı yenilgi harici bu maçın sonucunun takım üzerinde pek etkisi olacağını düşünmüyorum
Dillerde Benfica maçı olsa bile bu maçın telafisinin geri kalan 2 maçta sağlanacağından ötürü , Akıllar ve zihinler Kadıköy'de olacaktır . Takımıma çok güveniyorum ve Benfica'nın güçlü de olsa yenilmeyecek takım olduğunu da düşünüyorum ama tek sakat tarih oluyor

Adsız dedi ki...

Gs beraberlik için çıkarsa yenilir.Galibiyet için çıkarsa farklı yenilir.Aklı fb maçında çıkarsa yine yenilir öylesine çıkarsa belki yenebilir.

tknycl dedi ki...

x için çıkarsa mantığı kadar da aptalca bişi yoktur...
adamlar kramponlarını giyip topu çizgiden geçirmek veya geçirmemek için çıkıyorlar bu kadar len işte.

insivible dedi ki...

galatasaray tarihinde henuz daha hic bir avrupa macina aklinda fenerbahce maciyla cikmamistir. benim icin ufakligimdan beri avrupa maclarinin havasi fener maclarinin havasina bin basmistir. uzun suredir iyi bir atesli avrupa deplasmani atmosferine ac galatasaray in bu macta cok iyi oynayacagina inaniyorum. bugun sezonun en iyi futbolunu gorebiliriz galatasaraydan.

Recoba dedi ki...

FORZA BENFICA...

Efsane1925 dedi ki...

aceto Arsenal macinin analizinide bekliyoruz.

BT dedi ki...

@efsane1925
cenaze nedeniyle futbola kapalıydık dün...

Unknown dedi ki...

GS kazansin istiyorum. Uzun zamandir deplasmandan önemli bir macta galibiyetle dönmedik. Gercekci yaklasirsak, tek gollü bir yenilgi bekliyorum. Bir beraberlik de cikarabiliriz iyi bir oyunla. Oyuncularimizin iyi performansiyla alacagimiz bir galibiyet benim icin beklenmedik ve cok sevindirici olur. Dayan Galatasaray.

Radical Media dedi ki...

@aceto başınız saolsun kaybınız için üzüldüm.
ankette Fener'e beraberlik verenlerden biri de bendim. müneccimlikten değil ama Aragones olaya ısınmaya başladı ( Anadolu taraftarı olarak maalesef diyorum ) Volkan'da yeteneğinin ve şansının sınırlarını zorlayarak oynayınca puan geldi. Roberto Carlos ilk yarıda iki hata dışında bence çok güzel kademelere girdi. Guiza iyi forvet ama bu sezon ve bu Fener olmayacak onun için. Semih yerinde oynamadı vasattı , Uğur , Edu , Selçuk , Maldonado düpedüz kötüydü. Kazım ise bu haliyle 2. Lig'de adı Kazım diye oynar yoksa adını bilmeyen mesela bir Alman 2. Lig hocası forma vermez.Haftasonu derbi de umarım berabere biter :)

Mesut Ulukök dedi ki...

%51 Galatasaray :)