3 Kasım 2008

Madrid Medyası vs Messi

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'li Del Horno'yu oyundan attırdığında sağlam rol kesmişti Messi. Çirkef futbolcu değildir totalde. İspanyol medyasının savaşına kurban gitmiş. Madrid medyası -Marca-Malaga maçından bir görüntü yakalamış. Messi, Portekizli Duda'ya tükürürken. Barça her maç 4-5 atınca birşeyler yapmak lazım tabii(!)...

29 yorum:

jose dedi ki...

gittikçe maradonalaşıyor.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

yaw bu fotograf yanıltıcı sanki biraz.dikkatli bakınca messinin hedef aldığı nokta duda değilmiş gibi görülüyor.ama video görüntülerinde net anlaşılmıştır şayet tv yakalamışsa.tükürmüşsede-ki olabilir-ayıp etmiş.ayrıca eğer 2 sene önce barcelona açık ara liderken takımı alaşağı eden eto'o-ronaldinho-rijkaard gerginliği gibi bir olağanüstü hadise yaşanmassa,barcelona bu la ligayı kimselere bırakmaz.görünen köy klavuz istemez...

oralardaniyivurur dedi ki...

farkındaysanız görüntünün, duda messinin arkasında ve messi önüne doğru tükürüyor.
görüntünün kalitesine bakılırsada messi'nin görüntü kalitesi dado dan daha iyi, bunu dadonun hareketli olmasına da bağlayabiliriz neyse
bana samimi gelmedi bu foto

YK dedi ki...

Messi'nin Del Horno olayı hala hatırımda; o gün bugündür antipatik geliyor bana. Elle gol atmalar, düdüğü beklemeden frikik kullanmalar; bunlar profesyonellik içinde diyebilirsiniz..Eyvallah derim..

Turiaf dedi ki...

Bana bir Seinfeld bölümünü hatırlattı bu sahne. Keith Hernandez,Newman ve Kramer :)

ygtylmz dedi ki...

Messiye uzanan eller kırılsın :):) Adam bu hareketleri yapsada bu kadar golleri asistleri çirkeflikle mi atıyor . Messi gerçekten büyük futbolcu gerçekten çok büyük ;);)

ix dedi ki...

Del Horno olayından sonra sakatlanmıştı diye hatırlıyorum...

aşkın dedi ki...

Del Horno olayında kıvranması aktörlüktü ama iyi yaptı.
Rakip üzerine freni patlamış tır gibi gelmemek gerek, ya çarpışsalardı ve ufaklık travma geçirseydi, daha mı iyi olurdu?

çagdas dedi ki...

don't be Maradona.
don't use cocaina
don't be media man
don't work with mafia.
don't sell the games
don't score with hand.
don't say "hand of god"
don't speak in the name of god
don't mislead the referee

Adam değilsin Messi.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

maradona's heir. jejejejejeje
some of you understand me .. gracias....

almeira 1-1. we dont play good. i'm dissappointed with this season. we need more spanish players also c.ronaldo.

IBERIC FORCE
puta barca!!!!!!!!

Ömer dedi ki...

yapilan bir sey varsa yapan messi. madrid medyasi sadece bunu ortaya cikarmis. bunu barca'nin 4-5 atmasina baglamak yanlis olur bence.

cakarkeyf dedi ki...

Tipik fb medyasi.

GS'lı Song Veysel'e arkadan nasıl diz atıyor bakın sayın seyirciler, 30 defa gosterdik ama niye 41 defa olmasın.

erdincinho altunozzi dedi ki...

ilk günden beri nedense messi bana samimi gelmemiştir,ve abartıldığı kadar da iyi bir futbolcu da değildir kanımca.fanatik bir real madrid taraftarı olarak xavi'yi sevip messi'yi sevmiyorum. ahh ahh bu arkadaş zamanında bülent korkmaz'ın veya kıvırcık saçlı selim vardı-hatırlayanlar iyi bilir- onların karşısında oynasaydı,gör bakalım bir daha yapabiliyor mu bu artizlikleri:)

Spicoli dedi ki...

Del Horno ile yasadigi pozisyonda sakatlandi diye biliyorum ben de.

turkinho dedi ki...

Bence Messi yi çok tutmuşsunuz. kesinlikle çirkef, fair play ruhu olmayan bir futbolcu.
Ath. madrid maçında kendini yere atarak kazandırdığı penaltı ve kaleci baraj kurarken rakibini beklemeyip frikiği hemen kullanması kendisine yakışmadı.

ertug dedi ki...

evet madrid medyasını kınıyorum ben de. messi cok yetenekli ya böyle durdurulur anca. yürü be messi yarın sahaya sıçmazsan hatrım kalacak.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

4 sene 2 hadise sayıp Messi'yi çirkef ilan ettiniz.Bir tanede ben ekleyeyim,bu sezon Atletico Madrid'e attığı frikik golüde hiç hoş bir hadise değildi.Değildide eee?Kaç tane böyle hadise sayabiliriz ki?Sahada sakin sakin topunu oynayan bir adam,2 çakallık yaptı diye çirkefe çıktı adı.Türkiye'deki ve İspanya'daki Madrid lobisi çalışıyor hakkaten :D.Bakın Aceto'da Real Madrid sempatizanı ama yazmış çirkef değil diye.

apaç dedi ki...

u17 maçında oyunda alındığı için teknik direktörüne gider yapan bir adamdan bahsediyoruz.

büyüyünce barselona'daki kolej havasını da bozar bu.

ekabir herif!!

erdincinho altunozzi dedi ki...

messi ne siyah olabilmiştir ne de beyaz..ne zidane'daki lider ruhu vardır messi'de;ne de cantona'daki hırçınlık.grilerin,ortaların çocugu olmuştur.işte bu sebepten yıllar sonra maradona,zidane,hagi,raul gibileri hatırlanırken messiyi hatırlayan olmayacaktır.

hoş messi'nin büyüdüğü zamanla diğer üstatlarınınkini kıyaslamak da olmaz.ahmet çakar iner zaten onun çocukluğuna:)

L dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanır mıydı ne, öyle bir söz vardı değil mi?
illa çok efendi adam arıyorsanız, dünyanın en iyi futbolcusu ergün penbe olsun, uyar mı?

ceyhun dedi ki...

messi genel istibariyle çifkef bir tip değil bence. bir kez çirkeflik yaptı mı bitti diyorsanız bir şey diyemem. sanırım yeni maradona baskısı(tırnak içinde yazıyorum:) onda çeşitli etkiler yapıyor. golü elle değil de yetenekleriyle arayan dürüst oyuncu olmaya çalışsaydı maradonadan da ileriye gidebileceğinin farkına varamamış olabilir küçük yaşta, bu da ayrı bir konu. elle gol attığında bu da zıvanadan çıkacak galiba dedirtti bana ama biraz agresif, bazen gereksiz konuşan bir tip olsa da çirkef bir oyuncu değil, futbolu futbol sergilemek için oynamaya çalışan evin sinirli çocuğu izlenimi veriyor bana.

bu arada ix ve Spicoli bahsetmiş. ben de messi'nin del horno olayından sonra aylarca sakat kaldığını hatırlıyorum.

aeuoia dedi ki...

resim pek inandırıcı durmuyor.özellikle duda'nın omuzlarıyla messi'nin kafasının açısına bakarsak duda geride gibi geldi bana.

arkadaşlar da söylemiş,messi o müdahaleden sonra 3 ay falan oynamadı diye hatırlıyorum.del horno da hakettiğini buldu,bir daha dikiş tutturamadı.herhalde bazılarımız her zaman etkilendikleri jose'nin maç sonrası ''bu çocuk barcelona tiyatrosundan yetişmiş'' demecini hatırlamışlar.

@erdincinho altunozzi
bülent korkmaz'la kıvırcık saçlı selim'in yanına snoop dogg imajındaki rio ferdinand'ı da koysan çok değişiklik olmaz bence :)

Gento dedi ki...

bazı arkadaşlar fotoğrafı yanlış yorumlamış sanırım, Messi 14 numaraya değil, fotoğrafın en sağındaki oyuncuya tükürüyor. yani dikkat ederseniz zaten iki gözgöze o sırada.

ikinci olarak da Messi Chelsea elemelerinde sakatlanmıştı ama ben Del Horno'nun pozisyonu ile alakası yok diye hatırlıyorum.

prometheus dedi ki...

bırakın bu işleri ya, klavye başında fair play diye sallayanlara, şurada Messi'ye tükürenlere ne demeli?
neymiş barajı kuran kaleciyi beklememiş de, kasap del horno'ya haksızlık etmiş de miş miş...

salih'in dediği gibi size göre dünyanın en iyi topçusu ergün penbe olmalı herhalde...!

aceto, ortaya bi laf atıyor ardından rte'nin dediği gibi hemen bir "yalaka toplum" refleksi...

bu sene barça'yı kimse durduramaz, geçiniz bu işleri...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=kgu0K8jz6N8

alın izleyin,kendiniz yorumlayın.messi lamamı ki o mesafeye tükürecek.duda mevzunun farkında değil.vay madrid medyası vay...

oralardaniyivurur dedi ki...

@çakırkeyf
Tipik FB medyası derken?
2-0'lık maçta Song, Semih'in ensesine doğru yerdeyken bir tekme atıyor, ve bir özete konmuyor veya bir spor programında tartışılmıyor.

oralardaniyivurur dedi ki...

@vakilinchuk
verdiğin link olayı özetlemiş, teşekkürler

Adsız dedi ki...

buradaki yorumların bazıları komik gerçekten. messi'ye abartı yetenek diyenden tut, haftalarca sakatlandığı del horno olayında numara yaptığını yazanlar olmuş. madrid medyasının oyunları da ortada. sevseniz de sevmeseniz de messi şu an dünya üzerindeki aktif en yetenekli oyuncudur arkadaşım,raul-hagi-maradona ile karşılaştırmayın bi kere de be oturun izleyin zevk alın adam 21 yaşında daha, bu yıl şl'yi ve 2010'da dünya kupasını kaldıracak bu çocuk, yapacak çok işi var, yıpratmaya çalışanlar ve onların oyunlarına gelenler cidden komik.

puta madrid

Unknown dedi ki...

yav adam del hornonun pozisyonunda sezonu kapattı ne rol yapması?şaka mısın aceto?