8 Nisan 2008

Ne Oldu Sana Zaragoza?

Geçen sezonu 6. sırada bitirmişlerdi. Sezon başı değerlendirmelerinde de yine 4-8 arasına oynayacakları tahmin ediliyordu. 31. hafta itibariyle sondan 3. sıradalar. 8 galibiyet, 9 beraberlik 14 mağlubiyet aldılar. Geride kalan haftada da Betis'e keni sahaları La Romerada'da 3-0 mağlup oldular. Real Zaragoza, 2. Atletico Madrid vakası olma yolunda. Sezon başında sıkı transferler yaptılar. Kadroyu şuraya not düşeyim de; bu takım nasıl 18. sırada olur sorusu iyice cevapsız kalsın(!): Cesar Sanchez, Carlos Diogo, Carlos Cuartero, Oscar Gonzalez, Fabian Ayala, Peter Luccin, Pablo Cesar Aimar, Sergio Garcia, Juanfran, Ricardo Oliveira, Albert Celades, Matuzalem, Alberto Zapater, Diego Milito, Sergio. D'Alessandro vardı ellerinde, problem oldu San Lorenzo'ya yolladılar, defansın direği Milito'yu, Zigic(edit) Barça'ya verdiler. Bu hafta Getafe deplasmanına gidiyorlar. Bir sonraki hafta üstlerindeki Huelva ile 6 puanlık maça çıkacaklar. Espanyol, Valencia ve Mallorca deplasmanları da onları bekliyor. Sondan bir hafta önce ise şampiyonluğu garantileyen bir Real Madrid beklentisi içindeler. 2001-2002 sezonunda 25 yıl aradan sonra küme düşmüşler, ertesi sezon La Liga'ya geri dönmüşlerdi. Bu sezon Murcia ve Levante gibi iki keklik takım olmasaydı peki ne olacaktı?

11 yorum:

devletli dedi ki...

real madrid'e 6 atarsan olacağı budur işte. allah taş eder.

Unknown dedi ki...

zigic zaragoza'da hiç oynamadi. valencia'ya racing santander'den geldi.

zaragoza'nin yetistirdigi büyük forvet david villa idi. fenerbahce'yi eledikleri zaman kadrolarinda galletti, savio, villa, şu an kayseride olan toledo, su an villareal de olan cani de bulunuyordu..

Adsız dedi ki...

Murcia keklik mi ? Bu hafta Madridi yenerlerse hiçkimse şaşırmasın..Zaragoza'nın en büyük problemi ortasahada yaratıcı oyunculara sahip olamaması.Alessandro ve Aimar maalesef yeterince verimli olamadı.Oscar da eskisi gibi iyi değil..

aşkın dedi ki...

Real Madride 6 atmaktan ziyade Etto ya ırkçı tezahürat yaparsan böyle olur.Nitekim düşüş bu olayın üstünden fazla zaman geçmeden geldi.Beter olsunlar.Aymar kendini kurtarır nasıl olsa.

el_turco dedi ki...

bana kalirsa huelva gidici, zaragoza cikisa gecer, getafe uefa yorgunu olarak (turu gecerlerse rehavetten, gecemezlerse de uzuntuden ) maci verir bana kalirsa, sonrasinda da huelva ya icerde cakip kendilerine olan guvenleri geri gelir...

ahmetico madrid dedi ki...

sergio garcia'yı transfer etmek lazım hemen. 4 milyon euro civarı bir bonservisi var sanırım. sağ kanadı teslim et gerisine karışma.

Tolga YILDIZ dedi ki...

bir de bunlar villareal'e 10 gün önce transfer olan ayala için 6m€ vermişlerdi.

untildie dedi ki...

aslında la liga da en güzel top oynayanların başında gelir (bana göre) özellikle zaragozanın büyüklerle yaptıkları maçlar çok zevkli geçer arkadaşların belirttiği gibi forvetler kaliteli bu sezon kötü olmasında bir sebep te militonun barça ya gitmesidir

Adsız dedi ki...

belki olayın sportif boyutuna bakmayan yüzeysel bir yorum olacak ama ırkçı taraftarlarıyla cehennemin dibine kadar yolları var..

Unknown dedi ki...

juanfran ordaysa bu takımdan bişey beklememek lazım. Aimar'a yazık olacak.

SAFÆ dedi ki...

Milito sonunda iyi bir takıma gidecek gibi...