8 Nisan 2008

Maldonado Gömülü Oynarsa

Fenerbahçe 11'i dışındaki 3 muhtemel onbir İtalyanlardan. Fenerbahçe 11'i benim tahminim. Deivid'i sol içe çekip; Kazım sağda başlayacak fikri verdi bana Zico Kayseri maçının ikinci yarısında. Roberto Carlos'un en az 2 haftaya ihtiyacı var. Uğur Boral da 10 gün formda kalabildi sadece. Vederson alternatifsiz. Kilit adam Maldonado,(edit: adam grip olmuş, Selçuk oynayacak diyorlar) iki stoperle arasına en az 10 metre koymayıp, gömülü oynarsa Chelsea set hücum yapar bütün maç. Bu maçta da Kezman onbirde başlarsa Zico'nun batıl inançları adlı eserimi yayınlayacağım artık. Chelsea'de İtalyanlar Essien yazmışlar sağ beke ama ben Ferreira oynar derim. Liverpool'u finalde görmekten bıktım. Arsenal'in yarı finale çıkmasını diliyorum.
Liverpool-Arsenal ( 1-1)
LIVERPOOL (4-2-3-1): Reina; Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio; Mascherano, Xabi Alonso; Kuyt, Gerrard, Babel; Fernando Torres.
ARSENAL (4-4-1-1): Almunia; Toure, Gallas, Senderos, Clichy; Eboue, Fabregas, Flamini, Diaby; Hleb; Adebayor.
Hakem: Frojfeldt (İsveç)
Chelsea-Fenerbahçe(1-2)
CHELSEA (4-3-3): Cudicini; Essien, Carvalho, Terry, Ashley Cole; Ballack, Makelele, Lampard; Joe Cole, Drogba, Kalou.
FENERBAHCE (4-4-1-1): Volkan; Gokhan, Lugano, Edu, Vederson; Deivid, Maldonado, Marco Aurelio, Kazım; Alex; Semih.
Hakem: Fandel (Almanya)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Maldonado soguk almis diyor biryerlerde, oynamayacakmis. Almasa ne olur gerci.

Sag bek Essien olur mu be Grant? Koysana adami yerine. Belletti si Ferrerra si varken ne diye abuk degisiklikler yaparsin.

Ayrica ne Bu Kalou yu tutarim ne de Ballack i. Gereksiz adamlar. Bir de iri yari onliberolari vardi, bir haltmis gibi ManU nun elinden kapmislar.

Neyse bu aksamda bir rezalet cikmazsa rezaletin kralini ben cikaracagim.

Ali

fyckreth® dedi ki...

Liverpool`u finalde izlemekten bikan bir tek ben degilmisim. hersey bos, herkesin tahmin ettigi gibi bu kupayi bu sene ManU dan baska kimse alamaz.

Adsız dedi ki...

Aceto Abi , Maldonado sakat değil mi?

kutay dedi ki...

orta çizgiyi geçmeyen makelele kesin oynamaz bugün, savunmaya gömülen bir başka isim de o.. nasıl ki aceto liverpool u görmek istemiyor, ben de selçuk'u görmek istemiyorum.. kazım en azından ashley cole'u tutar ama 60.dakikadan sonra dili dışarı çıkar. değil terry ve carvalho, abimle ben oynasak stoperde kezman ı tost yaparız.. teknik taktik bir yere kadar usta, allah utandırmasın...

kutay dedi ki...

bu arada maldonado prison break e girse, 3. sezonda lechero'nun adamı olsa kimse yadırgamaz, öyle latin :)

Adsız dedi ki...

Cengiz Semercioğlu yazmış bugün .İzmir'den bir bayan arkadaşı tüm skorları bilmiş bu güne kadar Fb'nin avrupa maçlarının.Bu günkü maça da 3-2 demiş..Sabaha kadar üst bitebilirmiş yani.

Bence Çelsi maça golle başlar.Klasik Türk takımı gibi başlarız . 'Yapma..aman..vurdurmayalım' nidaları ile...

Sonrası ise hayırlar ,uğurlar...

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Fenerbahçe 10 dakkada 2 0 yenık duruma dusse bıle olsa heran birşeyleri değiştireceklermiş gibi oynuyor ya da bısekılde degısıyor.İlk mactada gorduk aynı seyı.

"Kaybederken kazanmak" terimini Fenerbahce ıcın kullanabılırız.Kaybedecegı hıc bırsey yok artık.Bu aksamda bırseyler olabılır.Sans meleklerı Fenerbahce ıle olursa.

Ama kimse 6 Kasım Liverpool-Besiktas macı skoru gıbı bır skor beklemiyor.Chelsea 3 taneden fazla gol atamaz.Ne Lugano ne Edu ust duzey defans oyuncuları olmasalarda.

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Şampiyonlar Ligi tarihinde izlediğim en sıkıcı maç diyebilirim dun gece ki maç için.Sanki 19 Mayıs'ın arkasındakı kum sahada toz bulutu arasında kaybolan 22 adamın macını ızlermıs gıbı hıssettım kendimi.(Artık suni çim oldu gerçi)

Zıco'da ızledı zıra macı sankı yan koltuktan.Semih'i alarak Kezman'ı tek bıraktı ılerde ki golun olmasını sadece meleklere bıraktı.Ama Sans meleklerı Fenerbahce'yi yalnız bıraktı Stamford Bridge'te.Ama Fenerbahce kaybederken kazandı bir çok şeyi.

Bu macta Fenerbahce'yi izleyen Super Lig hakkında bilgisi olmayan yabancı birisi Süper Lig'i nasıl hayal eder merak ediyorum.Artık kendı arenasına donduler.Super Lig tam bir cadı kazanı oldu ama bu sampiyonluk kupası Fenerbahce'ye cok daha yakın.

Son olarak Maldonado için iki laf edeyim.Maldonado'nun eski Besiktaslı Yasin Sülün'den bir fazlasının oldugunu dusunmuyorum.Sacları belkı bır fazlası olabılır.Selcuk 10 Maldonado eder tek eksiği yabancı pasaportu olmaması.Maldonado yerine daha yonlu oynayabılen bır orta saha oyuncusu alsaydı ocak ayında Fenerbahce bu macta cok daha fazla yararlanabılırdı.