7 Nisan 2008

Erman Hoca Ne Diyecek?

Maraton seyretmiyorum dolayısıyla Erman Toroğlu'nu da. Statta ya da ekran başında naklen seyrettiğim bir maçta yaşanan kritik pozisyon hakkında karar verebilecek kadar kural bilgisi ve iki iyi gören göze sahip olanların da ona ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Beni sinir eden özellikle Anadolu takımlarında forma giyen futbolcuların maç sonrasında onu özne aldıkları açıklamaları:"Bakalım Erman Hoca ne diyecek?" Kardeşim sen oynamışsın o maçı, yıllardır da oynuyorsun, bilmiyor musun kuralları, görmediysen pozisyonu gider evinde izlersin. Bakalım Erman Hoca ne diyecek? Ne diyecek Erman Hoca, fetva mı verecek? Bir onu yapmadı, fetva da verir yakında, ya da vermiştir ne bileyim işte...

5 yorum:

aşkın dedi ki...

Olay aynı aktörler değişik.
Artık çözüm üretmenin ve farklı birşey söylemenin zamanı.Naklen yayın gelirlerinden hakemlerin iyi ve sabit bir para alması gerekli.Böylelikle merkez hakem kurulu ekonomik ve dolayısıyla da idari bağımsızlığını ele alacaktır.
Federasyona bağlı gözlemciler ve dolayısıyla federasyon sadece notlandırmayla ilgili olur ve atamayı MHK ye bırakırsa iyi olur, MHK de notu düşük olmayan hakemler arasından seçim yapar zaten.
Eğer gerçekten samimi olan kulüpler varsa bu gibi çözüm yollarını önerir ve desteklerler aksi halde kimsenin şikayetçi olmaya hakkı yok, hiç kimsenin.

Free Siyaset dedi ki...

foto 10 numaraymış...

Adsız dedi ki...

forzabeşiktaş'ın girişinde ermanla ilgili bir video var, mutlaka izleyin.

Adsız dedi ki...

Blogger pusat_on_the_run said...

foto 10 numaraymış...


Aceto İtalya'dan fotolar koyar ya(geçen günkü pizzacı misali) Neyse. Öyle yabancı bir foto sandım , pek dikkat etmemiştim . Toroğlu bu ya..haydaa

Unknown dedi ki...

tek kameralı maç yayınlarının olduğu dönemde kolaydı bu işler tabi sevgili erman

şu videonun 7:40 dan itibaren izlenmesi gerekir ermanın bugünkü artisliklerini anlayabilmek için,hakemliğin nasıl bir iş olduğunu o çok iyi bilir.