7 Nisan 2008

Rosicky Sezonu Kapadı

Bu sakatlık haberi Arsenal'den çok Çek Cumhuriyeti'ni ve dolayısıyla bizim milli takımı ilgilendiriyor. Tomas Rosicky dizindeki sakatlık yüzünden sezonu kapadı. Euro 2008'de de forma giymesinin zor olduğu yazılıp çiziliyor. Arsenal 11'inden çok milli takımdaki eksikliği hissedilecek. Nedved'den sonra ülke futbolunun gözbebeğiydi. Prag'da bütün spor mağazalarının vitrininde onun Arsenal ve milli takım formaları sergileniyordu. Euro 2008'e iki, liglerin bitmesine yaklaşık bir ay var. Bu dönemde buna benzer son dakika sakatlıkları finallerin de kaderini etkileyecek.

3 yorum:

kutay dedi ki...

iki cift lafim var fatih terim hazretlerine.. gökhan ünal'lı, ibrahim kaş'lı bir milli takım bu grupta bir tane beraberlik alır, o da isvicre 'den.. 1 haftada evimize döneriz. umarım dün ümit karan'ın harikulade asistini izlemiştir, zamanlaması yanlıştı ama havada kaldı resmen iki saniye kadar ve mükemmel bir top indirdi. bu adamı kadroya almamak futbol cinayeti resmen. terim'in fantazi kadrolarıyla rosicky oynamasa da olur be abi, çekler her türlü verir elimize..

tahir durten dedi ki...

turnuvaya katilamayan ingiltere'nin yuzunden panini kitabimiza steven gerard'i yapistiramayacagimiz yetmiyormus gibi simdi rosicky'den olduk... ama umidimi kaybetmiyorum ve iyilesme ihtimalini goze alarak yine de uefa'ya bildirirler diyorum...

ahmetico madrid dedi ki...

bizim hamit uyduruk bir hazırlık maçı yüzünden sakatlandı. yetişeceği söyleniyor da hazır olacak mı bilmiyoruz. büyük kayıo olur olmaması.