15 Şubat 2008

Guti'yi Samanlıkta Bastılar

Luis Aragones'in inat edip İspanyol Milli Takımı'na almadığı 2 Real Madrid'li yıldızdan biri o. Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun da -özellikle son haftalarda- en büyük mimarı. Real Madrid tribünlerinin bir zamanlar onu oyundan çıkarken protesto ettiğinde umursamaz tavırlarına takmıştım kafayı. Aynı zamanda metroseksüelin kralıdır Guti. Bugünlerde futbol sahası dışında çekilmiş 2-3 kare fotoğrafıyla gündemde.
İspanyol Cuore dergisinin paparazzileri zımbalamış Guti'yi. Şimdi bu Guti isimli arkadaş 99 yılından beri Arancha de Benito ile evli, hanımefendi İspanya'da televizyon yıldızı. 2 de çocukları var. Bu fotoğraflar Barcelona taraftarlarını çok sevindirecek çünkü Guti onlara göre ibnenin kralıdır! Bir zamanlar İspanya'nın en ünlü transseksüellerinden Bibiana Fernandez ile flört etmişliği vardır Guti'nin. Guti kimi öpmüş, ismi belli değil. Öpülen ilk karede Guti öpecek diye; öpülecek- öp pozisyonunda dudaklarını büzüştürmüş bekliyor ile foto analizimi yapar; başlığın iğrençliğine katılır; bu kadar magazin yeter derim...

6 yorum:

Nihat dedi ki...

Aceto, verdiğin linkteki blogtan yorumların biri gözüme çarptı;

"UY UYUY…como se entere algun que otro madridista que yo conozco…se cae sentao…VIVA GUTI Y SUS COJONES…."

arkadaş laz galiba :)

Kartal Bafiler dedi ki...

Çok ama çok alakasız olacak ama yazmadan da edemedim.
Guti'nin formasının arkasında "Guti Haz." yazarya ben maç yayını sırasında ne zaman Guti topu alıp gitse arkasından yürü be Guti hazretleri diye içimden geçiririm.

aşkın dedi ki...

Gutinin ilişkisi olduğu transseksüelin resimlerine bakarak midesiz; hanımının yüz hatları ve simasına bakarak da erkeksi görünümlü kadın seçimi yaptığını görebilirsiniz.
Gerisi özel hayattır, teferruattır...

Adsız dedi ki...

Vay be bi yaşıma daha girdim guti de top çıktı iyimi.Anlamadığım gül gibi ispanyol manitalar dururken bu midesizlik nedir?

untildie dedi ki...

Bu lavuk tan beklerim böyle ahlaksızlığıda olan Raul a oluyor bir tek onun için üzülürüm ,bi yanda dünyalar efendisi Raul öbür yanda ibnenin önde gideni gutişşş (bunun gibilerin Allah cezasını verecek)

Nihat dedi ki...

Milliyetin bugünkü haberine dikkat çekmek isterim. 2 haber arasında 3 farkı bulana hediye vericem :)

http://www.milliyet.com.tr/2008/02/16/son/sonyas02.asp?prm=0,4245569