12 Şubat 2008

Kolpa Bolton

İngiliz tribünleri, taraftarının kulübe bağlılığı için, tribünlerin tıklım tıklım dolu olması üzerine hepimiz binbir methiye düzeriz. Perşembe akşamı Bolton, Atletico Madrid ile karşılaşacak UEFA Kupası 3. turunda. Önemli maç hani! Kulübün mağazasında 30 sterlin harca, bedava bileti kap kampanyası var. Bu mudur yani? Demek ki Bolton tribünlerinde işler yolunda gitmiyor. Alttaki fotodaki parçalı maç gününe özel atkıları bizim kulüplerimiz bugüne kadar satışa çıkarmayı akıl etti mi acaba?

12 yorum:

Ömer dedi ki...

Yonetim zamaninda Bolton'a otobus kaldirsaydi,taraftarimizla orayi inletebilirmisiz demek ki :)

Nihat dedi ki...

50 sterlin harcayana başka birşey veriyorlar ama onu göremiyoruz. Sen ne verdiklerini biliyor musun aceto?

Adsız dedi ki...

7 aydir Bolton'da ikamet etmekteyim. Wanderers'in macini henuz kacirmadim. Lig maclarinin fiyatlari standarttir Reebok Stadium'da, 10 pound. Blok ayrimi yok, bir yerden bilet alirsaniz istediginiz yerde oturabiliyorsunuz...

Atletico Madrid maci icin dediklerin dogrudur. Biletimi aldim ben de Persembe aksami icin.

Ancak yazinda belirtmedigin ve yazini daha da etkili kilabilecegin bir nokta var aslinda: bu macin bileti sadece 1 pound.

Tribune taraftar cekmek adina guzel bir hamle zira ne yazik ki gelmiyor cok kisi maclara. Zaten daha sehir bile olamamis, 550 bin kisilik nufusa sahip yerde nasil bir ilgi beklersin ki?

Cagatay Berilgen

Adsız dedi ki...

su parcalı atkı olayının benzerini galatasaray yapmıstı bir donem, sampiyonlar ligi grubu için çıkarmıslardı. haa kulubun kendisimiydi cıkaran yoksa korsan sektorun bir urunumuydu onu hatırlayamıyorum ama.

Sarp* dedi ki...

Ben de hatirliyorum Fenerbahce'nin CL grup maclari icin boyle atkilarini, gayet $iklardi üstelik.. Keza fotograftaki gibi, tek bir maca ozel yapildigini hiç görmedim Turkiye'de.

Adsız dedi ki...

Besiktas 05/06'daki Bolton'lu, Zenit'li UEFA grubunun atkisini yapmisti.

Adsız dedi ki...

Açıkcası eğer maç bir final maçı kadar hatırası olan bi maç değilse o maçın hatırası olarak çıkan atkıyı almak istemem.
neden hergün boynuma sardığım atkının üzerinde rakip takımın amblemi olsun ki?

mbarisg dedi ki...

bizde lisanlı döner bıçağı, çakı falan yapsalar iyi gider.

Adsız dedi ki...

@Nihat Misir;

JD'den(buranin spor magazasi, baya buyuktur, Reebok Stadium'un yaninda da vardir magazalari, Club Superstore'da icersindedir bu dukkanin) 50 poundluk alisversi yapana ise 2 tane bedava bilet veriliyor...

Cagatay Berilgen

bleed9 dedi ki...

Fenerbahçe, CL'de Sparta Prag maçı için yapmıştı yarı-yarıya atkı. Atkının ortasında CL logosuyla geçiş yapılmıştı takımlar arasında. Bir daha yapılmadı öyle bir şey.

bleed9 dedi ki...

http://paginas.fe.up.pt/~fff/Homepage/Porto/Cachecois_eng.html

sonny dedi ki...

trabzonspor rum takımı apoel için parçalı atkı çıkarmıştı, sarı lacivert- bordomavi atkılar 1 sene ts clup ta durmuştu