12 Şubat 2008

Genç Ufuk

Hey gidi Genç Ufuk hey! Genç Semih'ten önce o vardı bir zamanlar. 32 yaşına gelmiş. Avustralya'ya dönmüş FC Sydney'de oynuyordu. Transferi haberi düşmüş İtalyan kaynaklara. Japon 2. liginden Avispa Fukuoka'ya transfer olmuş genç Ufuk (Talay). İlhan Mansız'dan başka Japonya'da oynayan Türk var mıydı?

4 yorum:

CanBey dedi ki...

bi de trabzonlu iskender vardı,90larda, çin'e gitmişti futbol oyanamaya.sanırım çin'e giden ilk türk futbolcusu odur.
sonradan tarık daşgün ve ahmet dursun'un da yolu çine düştü di mi yaa.
kore'ye giden ilk türk oyuncu da sanırım alpay'dır. ayrıca alpay urawa reds'de de oynamıştı yanlış hatırlamıyosam. dolayısıyla japonya'ya giden tek türk futbolcu ilhan değil.

Adsız dedi ki...

dwight yorke ile takım arakadaşıydı avustralya'da ufuk 2 sene önce. O zaman fc sydney resmi sitesinde ufuk talay için avustralya milli takımı forması giyme şansı elde edememiş en iyi avustralyalı diye anlatılıyordu.

Unknown dedi ki...

bu ufuk avustralya milli takımına da çağrılmış yanlış bilmiyorsam,bizim milli takıma girmek zor tabi

Adsız dedi ki...

95 de asy de karşıyaka maçında izlemiştik.Sarı şaçları ile dikkat çektiğinden midir hakikaden iyi performansından mıdır bilemeyecem , ümit vermişti tribünlere . Çıkışta da ergun gürsoy bahsediyordu ,ufuk u biz getirdik onun gibi 20 tane gurbetçi genç var diye.İstanbul ömrü uzun olmadı .blog daki gibi hey gidi genç ufuk .