1 Şubat 2008

Google'da Erdoğan Arıca

Sadece google'a Erdoğan Arıca yazdım. Gerisi alınteri değil, kopyala yapıştır işte...
"Malatyaspor'un yeni Teknik Direktörü Erdoğan Arıca başarılı olmak için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. Ç.Rizespor'da Erdoğan Arıca dönemi sezon sonunda bitiyor. Arıca, İstanbul'da yapılan toplantıda, görevinden ayrılacağını söyledi. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Walter Zenga'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirdikleri Erdoğan Arıca ile ligin ikinci yarısında daha başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Gençlerbirliği'nde beklenen istifa oldu ve Erdoğan Arıca dün görevi bıraktı. Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, “Takım bütünlüğü içinde olmayan bundan sonra bizim aramızda bulunmayacak” dedi. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da, teknik direktör Erdoğan Arıca, sezon sonunda yeşil-mavili takımdan ayrılacağını söyledi. Samsunspor, teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayırdı.Bursaspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, çok üstün oynadıkları Fenerbahçe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Aydınspor randevusu öncesinde Göztepe Erdoğan Arıca depremiyle sarsıldı. Futbolcularla problem yaşayan Erdoğan Arıca, yöneticilerle de anlaşamıyordu. Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Trabzonspor maçıyla lige yeni bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. Çaykur Rizespor Kulübü teknik direktör Erdoğan Arıca ile önümüzdeki hafta takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda görüşmeye karar verdi .
Bugün ne oldu?
Çaykur Rizespor, teknik direktör Erdoğan Arıca ile anlaştı. Basın sözcüsü Aykut Ferah, kendisinin Beşiktaş maçında takımın başında olacağını açıkladı. Ferah, Arıca'nın Süper ligi tanıyan bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Bu nedenle kendisini tercih ettik. Arıca ile birlikte iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi. Erdoğan Arıca da "Çaykur Rizespor ligde bulunduğu yeri hak etmiyor" dedi.
Blog arşivinden: Ne iş yapar bu adamlar?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Kulüplerde bu mal anlayış olduğu sürece, Erdoğan Arıca'lar, Yılmaz Vural'lar hep olacak. Onlar emekli olsa, yenileri gelecek (buyrun bakın Bülent Korkmaz o yolda ilk adımları attı bile). Suç bunlarda değil aslında, bunlara iş verenlerde.

Adsız dedi ki...

türk futbolunun kanayan bir yarasına daha değinmişsin abi. bu "türkiye ligini iyi tanıyan teknik direktörler" yüzünden türkiye ligi tanınmaz hale geldi. vizyonsuz, projesiz, sadece alacağı parayı düşünen adamlardan geçilmiyor ligimiz. 6 ay sonra o kulüpte çalışmayacağını adı gibi bilen adamlarda da niye plan, proje olsun ki zaten?

orkun dedi ki...

Burada suç bu adamlardan çok kasaba esnafı kafalı kulüp başkanlarında (aslında çoğu da kasaba esnafı zaten ya). Takım diplere doğru iner, sallanır gibi olduğunda gider bu vatandaşların birisini bulur, bir parada anlaşırlar. Kısa vadede takıma puan aldırmada başarılı olan, "çevreleri" geniş olan bu arkadaşlar takımı tehlikeli bölgeden çıkarır çıkarmaz, zaten bir vizyonu/hedefi olmayan kulüp, verdiği maaşın yükünden kurtulmak için teknik direktöre yol verir. (ref: luters)

Adsız dedi ki...

Gerçekten artık bu durum sinir bozucu olmaya başladı dün gençlerbirliğinde mesut bakkal göreve geldi ki geçen sezon çalıştırmıştı e peki geri gelecekti niye ayrıldı.Bu işe federasyonun bence bir dur demesi lazım.

Adsız dedi ki...

Kural getirilmesi gerek artik.
ornek :
1-Bir takim sezonda en fazla 2 hoca ile calisabilir.Ikinci teknik direktorden sonra aldigi her hocadan sonra 5 puani silinir takimin.
2-Bir hoca sezonda 2 profesyonel takim calistirabilir.

benzer (tabi ki daha mantikli) bir kural sart artik.Hayir herkes memnunsa bu durumdan, benim daha guzel bir teklifim var:
Her klup seneye baslarken 1 milyon dolar odesin, bu para havuzda toplansin. O para adil sekilde tum antrenorlere dagitilsin.

Takimlar haftalik hoca secsin.
Hucum mu oynayacaksin? Ersun Yanal gelsin bu hafta. 1 puan mi lazim? Cagir Samet Aybaba'yi o hafta.
Takimda motivasyon eksikligi mi var?
Cagir 1 haftaligina Yilmaz Vural'i

Gelin bu sisteme gecelim.Herkes rahat eder:))