30 Ocak 2008

Barcelona'nın Etüd Abisi

Barcelona'da işler yolunda gitmiyor. Real Madrid'in 9 puan gerisinde kalınca kaptan Puyol almış sazı eline. Sezon başından beri Ronaldinho bela olmuş takımın başına. Messi desen o da ayrı telden çalıyor. Puyol teşhisi koymuş. Takım olmayı başaramıyorlarmış. Reçete nedir peki? Takım arkadaşlarına 2 kitap tavsiye etmiş. İlk Michael Jordan'ın "I Can't Accept Not Trying"i. Diğeriyse Secret. Hadi Jordan, takım olmak üzerine iyi laflar etmiştir de; Secret nedir be kardeşim. Puyol da kırdı kafayı en sonunda. Barcelona bu iki kitabı bitirene kadar Real Madrid şampiyonluk turunu atar...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

barcayı kimse kurtaramaz bu sezon bu saatten sonra eski günlerine dönüyorlar yavaş yavaş. barcayı bu sezon değil ama önümüzdeki sezonlarda kurtaracak yegane 2 şey hollanda ekolünden dolayısıyla johan cruyff un müdahalelerinden sıyrılmalarıdır

clandestino dedi ki...

Hakkaten secret ne alaka bende alamadım.Ama puyolu gören olursa söylesin takıma "remember the titans" filmini izletsin sonra gelsin beni görsün!

Adsız dedi ki...

Henüz Şampiyonlar Ligi'nde Barça son sözünü söylememişken, ölmüş, bitmiş yorumları yüzünü kızartabilir, demedi demeyin. ;)

Adsız dedi ki...

abi salla secret'ı da, mj'in kitabı okudum, barça'ya yardımcı olur. zira pes etmiş gibi duruyorlar.

fataliyev dedi ki...

Yok yok, kitapla falan olmaz; basketbolcu bir köpeğin maceralarını anlatan ucuz bir gündüz kuşağı çocuk filmi vardı, oturup onu izlesinler takım olarak. Ya bu futbolcular zeka hususunda neden bu kadar meseleli oluyorlar anlayabilmiş değilim. Ki Puyol'a büyük saygım sevgim vardır..

Bu arada allah secret dahil, cemi cümle bütün kişisel gelişim-beyin gücü-ruh gücü kitaplarının cezalarını versin...

orkun dedi ki...

"Barcelona bu iki kitabı bitirene kadar Real Madrid şampiyonluk turunu atar..." :))

Adsız dedi ki...

maçlardan önce izlesinler "blood in blood out" filmini, alsinlar gazin alasini. hadi baska bir maçtan önce de "cool runnings"i izlesinler. mümkünse bu uygulamalari sampiyonlar ligi maçlarinda yapsinlar. yoksa ligde bu saatten sonra "secret" falan sökmez:))

farawaysoclose dedi ki...

Kitapları okumak çok vakit alır,"what the bleep do we know" gillerden filmler daha çabuk izlenir, ha derman olur mu, zor.

Adsız dedi ki...

Bu arada allah secret dahil, cemi cümle bütün kişisel gelişim-beyin gücü-ruh gücü kitaplarının cezalarını versin... :) Allah seninde iyiliğini versin.

pclion dedi ki...

Bu Secret'ı izledim, gerçekten saçma sakil bir şey, bildiğin hurafe. Tek doğru dürüst yönü pozitif olmanın, pozitif düşünmenin önemi ki bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

İyi para kaldırmışlardır muhtemelen bu Secret işinden...