29 Ocak 2008

11+50.000

İspanya'da haftanın açıklaması Rijkaard'dan geldi."Kabul ediyorum ligin en iyisi Real Madrid" dedi Hollandalı. Puan farkı 9'a çıkmış, "biz daha iyiyiz" diyecek hali yok elbette ama yorumsuz da kalabilirdi. "Real Madrid daha iyi" diyen Barça hocasını "sen ne işe yararsın o zaman" deyip o kulübün başında çok tutmazlar. Ya Kral Kupası'nda ya da Şampiyonlar Ligi'nden sonra kellesini alırlar Rijkaard'ın. Real Madrid'in elendiği Kral Kupası'nda Barça ile beraber göz koyan takım Atletico Madrid. Bu sezon acıların takımı olan Valencia ile yarın akşam Vicente Calderon'da 1-0'ın rövanşına çıkacaklar. Resmi sitelerinden taraftara gaza vermişler:11 +50.000 ile. Büyük kapışma olur. Yarın 21:45'de Kanal A naklen veriyor. Belki de Koeman'ın son maçıdır.

3 yorum:

Erkin Soydaş dedi ki...

van basten euro 2008'den sonra milli takımda yokum dedi. bu yüzden sene sonuna kadar beklenip şampiyonadan sonra van basten barça'nın başına geçebilir. van basten'in cruyff ile ilişkisi bunun gerçekleşme ihtimalini daha da artırıyor.

koeman hakkında da üretilen spekülasyonlar ise hep mourinho'ya çıkıyor. portekizlinin yakında koeman yerine takımın başına geçeceği konuşuluyor.

bakalım neler olacak?

merakla bekliyoruz..

ahmetico madrid dedi ki...

her iyi futbolcunun kaderi teknik direktor olmak degilmi$ demek ki. bunu anlasalar bari.

Adsız dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/10563/
yorum yapmasak da olur sanırım...