7 Şubat 2011

Social Media Week

9 Şubat 2011 13:35/15:00
İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü - E1- 301

Sosyal Medyada Spor: Fırsat mı? Tehlike mi?
Moderator: Bağış Erten, Eurosport Türkiye Yayın Yönetmeni
Katılımcılar:
1) Fırat İşbecer, Verkac.org kurucusu, Pozitron İş Geliştirme Müdürü
2) Burcu Esmersoy, Ntv
3) Bülent Timurlenk, Sabah Gazetesi editörü, acetobalsamico.blogspot.com
4) Caner Eler, Eurosport Türkiye spikeri, Radikal Yazarı

Sosyal medya ve spor ilişkisinin tarihi eski değil. Ama bugün geldiği nokta azımsanacak gibi değil. Profesyonel sporcuların özel yaşamları da, spor insanlarının tartışmaları da, spor külüplerinin politikaları da buün sosyal medya üzerinden belirleniyor, şekilleniyor, yayılıyor. Peki bu yaygınlık ve etkinlik, ne gibi imkanlar yaratıyor, ne gibi açılımlar sağlıyor? Öte yandan ne gibi sorunları tetikliyor, neleri desenforme ediyor, neleri kısıtlıyor?

Toplantının amacı sporda sosyal medyanın yarattığı fırsatların ve tehlikelerin sınırını çizmek ve önümüzdeki dönemde nelere kadir olabileceği üzerine fikir yürütmek. Ve bir o kadar da sosyal medya kullanıcılarına bnu konuda bir kullanım kılavuzu sunabilmek...

Social Media Week Istanbul

7 yorum:

gufo dedi ki...

Bilgi Üniversitesi öğrencisiyim ve o gün okulda olacağım. Toplantıya dinleyici olarak katılım için her hangi bir davetiye yada akreditasyon gibi bir şey gerekli midir? Teşekkür ederim.

BT dedi ki...

@gufo
Bildiğim kadarıyla kayıt olmak gerekiyor ama okul da sizin:)

alperensaylar dedi ki...

ankara'ya da gelebilseydiniz güzel olurdu:)

gufo dedi ki...

Ne yazık ki yer kalmamış sanırım biraz geç kaldım. Belki kapıdan içeriye kafamı uzatmak sureti ile programa dahil olabilirim :)

Çetin Cem dedi ki...

panelleri buradan da takip edebiliyorsunuz sanırım (bilgi alırken denk geldim)
http://www.livestream.com/socialmediaweek

gördüğüm kadarıyla türkiye'deki paneller de ekleniyor. benim gibi çalışıp gelemeyecek olanlara duyurulur :)

Unknown dedi ki...

gerçekten davetiye kalmadı mı ? girebilme imkanımız yok mu çünkü bilginin amfisi bir hayli büyük..bilgilendirirseniz sevinirim..

Okechukwu dedi ki...

Kopyala yapıştır bir haber mi bilmiyorum ancak "buün" değil bugün, "bnu" değil bu, "desenforme" değil dezenforme ve de hatta dezenforme yerine 'yanlış yönlendirme' çok daha güzel olabilirmiş.
Takıntılı olduğumdan değil ama, amacı "...sosyal medya kullanıcılarına bu konuda bir kullanım kılavuzu sunabilmek..." olan panelle ilgili tanıtım yazısı olunca, gözüne batıyor insanın.

Selamlar