13 Şubat 2011

Simao Sonrası Atletico Madrid

Fernando Torres’in 58 milyona gittiği transfer döneminde Atletico Madrid, Sergio Agüero’ya gelen teklifleri kabul etmedi. Satabilecekleri en iyi zamandı. İspanya içinde adamın rakamı belli ama İngiltere’ye, Chelsea ve Manchester City’den birine iyi bir rakama okutabilirlerdi. Agüero satılır mı? Bu sorunun cevabına bakalım. Zamanında Fernando Torres’i sattıklarında, kaptanını, golcüsünü satan takımdan hayır gelmez yorumları yapılmıştı. Atletico Madrid o parayla Forlan ve Simao’yu aldı. Bugün Simao’nun Beşiktaş’a gitmesi sonrasında takım çöktü. Agüero ve Forlan yine sahada ama gol atamıyorlar, çünkü attıran adamların en yakışıklısı artık Beşiktaş’ta. Simao sonrasında ne oldu, bakalım? 2011’in ilk maçında Santander gibi zayıf bir takımla evinde golsüz berabere kaldı Atletico Madrid. Ardından Hercules deplasmanında dağıldılar. 4-1 kaybettiler. A. Bilbao, Madrid’e geldi, 3 puanı, 2 golle aldı. A.Madrid’den o maçta da gol sesi çıkmadı. Barcelona deplasmanında 3 yediler ve son olarak Valencia, 1-0 geriye düştüğü maçı çevirdi ve Vicente Calderon’da 2-1 kazandı. Kral Kupası’nda Real Madrid’e elenen Atletico Madrid, ligde Şampiyonlar Ligi potasının 15 puan uzağında. Dört maçtır kaybeden takımda, geçen sezon Avrupa Ligi’ni kaldıran teknik direktör Flores’in kellesi isteniyor. Forlan da, Agüero da golcünün kralı ama Uruguaylı 4, Arjantinli 6 maçtır gol atamıyor. “Neredesin Simao!”dan başka akla ne gelir!

7 yorum:

Çağrı dedi ki...

Tamamen tesadüf..

ramram dedi ki...

Beşiktaş'ta heba olmakla meşgul :) İşin şakası.

Simao iyi oyunculuğunun dışında büyün oyuncuymuş, onu öğrendik. Saha içi dışı tavır hareketleriyle en sevindiğim transfer bu sene

futbol-ex dedi ki...

Atletico yıllardır güçlü kadrolar kuruyor ama bence özellikle defansa bir türlü yeterli oyuncular bulamıyorlar. özellikle bu yıl defans çok zayıf. buna birde hücumdaki 2 yıldızının formsuzluğu eklenince sonuçta bu oluyor. simao ve maxi ninde yerini dolduramadılar maalesef.

Unknown dedi ki...

Bülent abi böyle bir duruma katılamıyorum. Atletico Madrid Simao varken bile istikrarsız ve sorunlu bir takımdı. Simao önemli bir oyuncu olabilir ama son dönemde ortaya çıkan sonuçların Simao ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

korkmaz çakar dedi ki...

atletico madrid'in su anda ki durumunun, simao'nun madrid'ten ayrılısının sonucu olduğunu söylemek biraz zor... önemli bir oyuncudur dogru... ancak son sezonunda simao madritte takıma agırlıgını koymus bir oyuncu degildi bence... kaldı ki son sezonunda 16 macta görev aldı simao...

Unknown dedi ki...

arkadaslar kormayin, bir Alex diyen kimse olmadi...

murcasa dedi ki...

endustriyel futbol ya da modern futbol veya charlie chaplin'inin bi fimi gibi modern zamanlarin mekaniklesen insan tipli dunyasinda zor bulunan nesli tukenen 10 numara karekterli futbolcu artik gittigidiyor.com da anika esyalar arasinda al-sat a mahkum ve de artik baki kalan fubol takimidir klisesi yerini para doldurmus. birakin uc bes capulcu taraftar kendilerini romantik hissetsin. birakin, beni bana hala neden atleticoyu sevdigimi sorgulamadan yasiyayim. benim hatiralarimda yasasin simao. bi de bk simao diye birini almis diyorlar, isim benzerligi herhalde?