1 Aralık 2010

Elano&Ronaldo&Kaka

Elano derbi öncesinde de gidebilirdi. Santos yöneticileri o kadar yolu tepip geldiklerine göre transfer yakındı. Galatasaray 2.9 milyon Euro'ya sattı. Elbette ki zarar etti. Elano gitmek, istiyordu ve gitti. Transferi duyurduğu dakikadan itibaren de tebrik mesajları yağmaya başladı milli takımdaki arkadaşlarından. Ronaldo, "Bir büyük Brezilyalı futbolcu daha ülkeye dönüyor. Bol şans diliyorum (Sadece bize karşı hariç)" demiş mesela. Kaka da "Hayırlı olsun" diyenlerden, "Çocuklara iyi bak" diye de eklemiş. Elano transferin resmileşmesinden sonra twitter'da bu fotoğrafları da paylaştı. Elano'nun Galatasaray kariyeri hakkında benim kurabileceğim yeni bir cümle yok. 30 Mart tarihindeki Elano&Rijkaard başlıklı yazı sonrasında pek bir şey değişmedi.

14 yorum:

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

etrafı doğru isimlerle donatılmadığından kötü olduğu düşünülüp yollanan bir büyük yetenek daha geçti bu topraklardan, kötü futbolculardan misimovic'in de gitmesi yakındır. neyse allahtan serdar özkan'ın cezası bitiyor içim rahatladı o bakımdan.

bir söz de galatasaray'ın salakça transfer hesabına; medyayı "yollanması alacaklarının feragatıyla gelişine denk oldu" diye kandırsa da giden oyuncunun önümüzdeki yıllardaki alacağı paradan feragat ettiğini söylemek kadar gerizekalıca bir politika görmedim ben, işten çıkardığın işçinin önümüzdeki ayki maaşını vermemek bir kazanç mı oluyor şimdi. ayrıca 29 yaşındaki adamın 2012ye kadar satılırsa elde edilicek kardan yüzde %50si galatasaray'a verilicekmiş, bu saatten sonra kim ne kadar vericek elano'ya deco'dan ne farkı var oraya gitmesinin kafayı dinleyecek.

aydın dedi ki...

Bu ülkeye gelen yabancı Hooijdonk veya Ernst gibi olmalı yoksa tutunamaz.Hele ki büyük maddi fedakarlıklarla getirilmişse.
Gittiği yerde tutunamadığı gibi ayrıldığı takımlar o gittikten sonra düzene girdi.

liverpoolandkop dedi ki...

Galatasaray Yönetim Kurulu, Messi'yi almadığımız için 250 milyon euro ve eğer alsaydık, ileriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam 50 milyon euro ile beraber 300 milyon euro kardayız açıklaması yapmış.

liverpoolandkop dedi ki...

İmza fotosu. http://tinyurl.com/2uq7wxz

lions dedi ki...

gs resmi internet sitesinden yapılan açıklama skandaldır.. ahmaklık aptallık yada krezi yerine koyma durumudur insanları. bu beyne sahip insanlar yönetiyor ise bu kulubü şuanki durumumuz gerçekten gayet iyi daha beter gunler yakın demek ki..hiç şaka yapmıyorum bunları söylerken bu kadar beyinsiz bir araya nasıl geldi bu kulüpte şaşıyorum

untildie dedi ki...

@matthias

güzeldi, galatasarayın ki züğürt tesellisi

julien sorel dedi ki...

biz de sahip oldukları üstün yetenek ile milyonlarca usd'lik zararları bile "resmi" siteden kar olarak yansıtmayı beceren adnan biraderleri kutlarız artık...

AFO dedi ki...

İnşallah aylık akbili falan varsa onu da elinden almışlardır. Fena para değil sonuçta.

Yalçın Özen dedi ki...

vallahı basladım yazıya ama gerısı gelmedı...Oynamayan ve sureklı mutsuz bır futbolcu..Mutlaka arkadaslarınıda mutsuz kılıyodur.Iyı oldu gıtmesı.Nasıl olsa havaya para sacmakda bırebırız.Nolcak 10m euro zarar etmısız nasıl olsa Seyrantepeden gerı gelecek bu paralar(!)
tAbı bu yonetım boyle devam ederse oraya gıdecek ınsan bulamıyacaklar!!!Hoş izlenıcek pek futbolcuda yok takımda (Arda ,Baros konusıdısı)

flamboyant forward dedi ki...

brezilya'da ligin bitmesine 1 hafta kalmışken neden bu transferin devrede değil de ligde 3 maçımız daha varken yapılmış olmasını açıklayabilecek birini arıyorum.akşama kadar misimovic de affedilmeyecekse devreyi düşme potasının 1-2 puan üstünde bitirmemiz ciddi olasılık haline geliyor.

Adsız dedi ki...

Galatasaray yönetiminin bu hesabından sonra, önümüzeki üniversite sınavı matematik bölümü sorularını hazırlayabilecek kapasitede olduğu anlaşılıyor. Gerçekten insanları ahmak yerine koyuyorlar yazık !

Halim dedi ki...

adnan polat keske kulupten bagimsiz olarak fikir yurutse? hani erzurum'da onun için ofis açilsa, yanina da adnan sezgin verilse, sabahtan aksama kadar gs için projeler, yapilanmalar, modern fikirler uretseler ? word yada pdf formatinda, dusuncelerini yeni gelecek yonetime iletseler, çok daha guzel olmaz mi ?

unknown dedi ki...

takımımdan soğudum resmen.. kaybedilen maçlara üzülmüyorum, kazanılan galibiyetlere de (en son ne zamandı?) sevinmiyorum artık..

insivible dedi ki...

elano icin cok sevindim ya gitti adam kabus gibi maceradan sonra. brezilyada kulupler iyi yonetilmez o da o yuzden avrupaya gitmistir ama simdi heralde burda kuluplerin nasi yonetildigini gorunce brezilyadaki haline sukretmistir.

galatasarayin web sitesindeki aciklama cok guzel adamlar bu isi hakkaten biliyor.

@matthias cok haklisin, ancak dusun bir de messi yanina xavi iniesta yi yaz yanina, galatasaray su dakikada tam olarak 600 milyon euro kar etmistir bu oyunculari transfer etmeyerek ve senelik ucretlerini odemeyerek. dunyanin finansal acidan en guclu kulubu olmaya hizla ilerliyoruz. ardaya gelen faks da cok komikti. amator ligde oynayalim bari, adnan polat yonetim kurumunu toplayip bize kahvede butun belgeleri gostersin falan sonra raki icelim maci da beraber sarhos izliyip soyunma odasina inelim galibiyette.